Diyorum kii..Okudum tamam da senin yazdıgına fransız kaldım Türkçesini yaz
Ayy abla biran önce evimiz bitsin diye dua edıyorumHepsini kapıya at gidin dışarda yiyin agzınızı silin öyle eve gelin de
Alışveriş spora girmiyo öyle olsa ben ev işlerinde rekor kırmıştım spora gerek kalmadan kuzum o zaman ev işide spor sayılması lazımGel Antalya’ya kuzum görürsün
Yok zaten onu şakasına yazdım espiri mahiyetindeAlışveriş spora girmiyo öyle olsa ben ev işlerinde rekor kırmıştım spora gerek kalmadan kuzum o zaman ev işide spor sayılması lazım
İnnuk innuk sen yine beni korursun hemi yoğurt ile yulaf bile şişirdiYok yavrim bu oyle bise deell
Yarin cumaa , kaptan anka_misali ve ben topun ucundayim.
Korku sporu bu. Ben yusufcuk durumundayim. anladin sen
Zor durum ama sabret..Kaçamıyorum kaçamadığım gibi bişey de diyemiyoru çok sinirli agresifim bu yüzden taze ekmek kokuları allahım yardım et diyorum içimden
Bak bunu anladım olar bacı sıkıntı yok ben bugün 30 dk yaptım 115 calori yaktım ama çok ter attırıyor banim içinde çok iyi olur gaza gelirim seni geçmek için ınstegram da eliptik sürenlere bakıyom spor yaparken hızım artsın diyeDiyorum kii..
Sende eliptik var. Bende de var.
Ben eliptik yapmaya cok useniyorum.
Belki seninle rakip gibi ya da gorev gibi yaparsak birbirimizi tetikleriz.
Gunluk kac dk yaptik birbirimizi takip ederiz.
Yavas yavas artiririz. Hatta foto falan atariz.
Anlatabildim mi merak ediyorum
Sandalyeye otur ayaklarını tartıya koy öyle tartıl yarın için işe yarar başka yolu yokİnnuk innuk sen yine beni korursun hemi yoğurt ile yulaf bile şişirdi
miğdem balon
Aktivia da kar etmedi
Su bile içsem yarıyor modundayım
Yarına nolcek
Onlar dada hiç anlayış yokmuş kuzum yaKaçamıyorum kaçamadığım gibi bişey de diyemiyoru çok sinirli agresifim bu yüzden taze ekmek kokuları allahım yardım et diyorum içimden
İnnuk innuk sen yine beni korursun hemi yoğurt ile yulaf bile şişirdi
miğdem balon
Aktivia da kar etmedi
Su bile içsem yarıyor modundayım
Yarına nolcek
Senle rakip olalım diycem ama benim kilom senden fazla tırsıyorum o yüzden ben susimmmKiz beni kim koruyacak..
Olcem korkumdann
15:30 da yemek yedim acikmamak icin ne icecegimi sasirdim.
Napsınlar diyet yapmıyolar ekmekte alıyolarOnlar dada hiç anlayış yokmuş kuzum ya
Hani senle birlikte onlarda saglıklı besleniyodu hemen pes ettiler tırttNapsınlar diyet yapmıyolar ekmekte alıyolar
Eşim ve kayınvalidem evet besleniyolar ama babam ve abim yapmıyor eşim 4 bucuk kilo verdi 5 gün oldu daha başlayalıHani senle birlikte onlarda saglıklı besleniyodu hemen pes ettiler tırtt
Tamam o zaman yarin basliyoruz sen madem 30 yaptin bugun yarin 30 dk yapalim.Bak bunu anladım olar bacı sıkıntı yok ben bugün 30 dk yaptım 115 calori yaktım ama çok ter attırıyor banim içinde çok iyi olur gaza gelirim seni geçmek için ınstegram da eliptik sürenlere bakıyom spor yaparken hızım artsın diye
Sandalyeye otur ayaklarını tartıya koy öyle tartıl yarın için işe yarar başka yolu yok
Kilon fazlaysa daha avantajlisin.Senle rakip olalım diycem ama benim kilom senden fazla tırsıyorum o yüzden ben susimmm
Kız benim eliptik te seviye falan yokTamam o zaman yarin basliyoruz sen madem 30 yaptin bugun yarin 30 dk yapalim.
Sen kacinci seviye de ve hangi hizda yapiyon onlari da de hele..
Ben bugun 25 dk yaptim 189 cal gosterdi. 1 seviye de 20 dk 2. Seviyede 5 dk.
1. Seviyede hiz 12.8 -13 2. Seviyede 9-10 falandi.
Bak bak bakk.. Iyiymis bu yontem..
Kilon fazlaysa daha avantajlisin.
Biz eliptikte bi kapismaya baslayalim da..
Hedef koyariz kendimize kim hedefi tutturacak seklinde yarisiriz gerekirse
Ya o kadar kısa sürede nasıl verdi eşin hayret ediyorum ya ben gramlara bi tarafımı yırtıyorum kilo kilo nasıl gidiyo günde delirecemEşim ve kayınvalidem evet besleniyolar ama babam ve abim yapmıyor eşim 4 bucuk kilo verdi 5 gün oldu daha başlayalı
1200 cl felan alıyodur günlük boy 1,92 kiloda var ee bütün gün çalışıyor ayakta çabuk verıyoYa o kadar kısa sürede nasıl verdi eşin hayret ediyorum ya ben gramlara bi tarafımı yırtıyorum kilo kilo nasıl gidiyo günde delirecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?