Tamam sevgili rakibem şimdiden başarılar kolaylıklarAnlastik o zaman
Benim gibi bende geçen senelerde baba sabah okula bırakıyordu ben Öglen alıyordum 2senedir servise verdik benim okul yolunda yalan olduYok beebeemm..
Eliptiki zor sigdirdim eve kosu bandi fazla. Ama yürüyüş olarak okul yoluna gidip geliyom oda 20-25 dk sürüyor.
Havalar bozunca bizim oglan arabayla gidelim sen sismansin diye beni nuye yurutuyon usuyorum diye isyana basladi.
Yuruyuste yalan oldu
Yıllar ay aylar gün oldu kuzum bu günlerde geçecek elbetYaa su zaman biran once gecsin ve 60 kg oldugum gun gelsin cok mutlu olucam
Insallah iste insanogluyuz sabirsiziz sanki o kilolari bi gunde aldikYıllar ay aylar gün oldu kuzum bu günlerde geçecek elbet
Gelecek bende o gunu iple cekiyorum..Yaa su zaman biran once gecsin ve 60 kg oldugum gun gelsin cok mutlu olucam
Insallah olursun en son kactinGelecek bende o gunu iple cekiyorum..
Ben 60 oldugum gun seni etiketlerim
Valla 1günde aldıgım çok görülmüştür ama 1günde verdigim görülmemiştir ancak hayalInsallah iste insanogluyuz sabirsiziz sanki o kilolari bi gunde aldik
Geldi ama henüz teşrif edemedi
62.8 i gördüm.Insallah olursun en son kactin
Benim bugün çenem düştü baci..Anaaaam ne çok yazmışsınız. Okumaktan teşrif edemedim tabiii. 208 mesaj birikmiş
helâli hoş olsun canım ne demekBenim bugün çenem düştü baci..
Hakkini helal et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?