kız bugün çok yapamadım başım ağrıyorDedim Smy spor eklemeye geliyo ben sporumu eklim ezilmim altında
İyiki yazmışım
Kızlar kim girdi kim okudu nasıl anlıyorsunuz
Bildirimlerle alakalı bir ayar mı var
Bende merak ediyorum topige gireni ve okuyanı nerden anlıyorsunuzKızlar kim girdi kim okudu nasıl anlıyorsunuz
Bana bildirim geliyo üst üste Smy msj begendi diye anlıyorum ki Smy geçmişi okuyo ordan anladım kuzumKızlar kim girdi kim okudu nasıl anlıyorsunuz
Gecmis olsjn larenjit ve oksurme varsa ozellikle gece yatarken artiyorsa geniz akintisi vardir reflu neden dusunulduSelam arkadaşlar canım çok sıkkın. Büyük oğlum larenjit olmuştu. 2 gündür öyle şiddetli değildi. 2.ci gün tekrar sağlık ocağına götürdüm antibiyotiğe başladı öksürüğü var diye.
Bu sabah midesi bulandı kustu akşama dek bişey yemedi sürekli midem bulanıyo diye yattı. Akşama doğru çocuk doktoruna götürdüm. Elle muayenede bu karın kaslarının olduğu yerde açıklık farketti doktor ve çocuk genel cerrahiye yönlendirdi. Yarın sabaha randevu aldım. Ve bursa çocuk hastanesine gitmemizi orda çocuk gastroendrolojisine midesine baktırmamızı kesin reflü tanısı konmasını istedi. Çünkü burda çocuk gastroendrolojisi yok sadece belirtilerden reflüsü var diye lansor kullanıyorduk 1 aydır ancak buna rağmen kusuyor. Şuan ateş yok bulantı halsizlik var mesela. Ve enteresan olan yazın hiç kusmaması. Sadece kışın olan bişey. Tam teşhis inşallah bursada konur çünkü bıktım artık çok üzülüyorum tam teşhis konamıyor tedaviler işe yaramıyor kusmaları durmuyor
Coklu alıntı yap canım son paylaşılan spor listesinden. Sonra baştaki ve sonra Quote leri sil o zaman da oluyor
- Ya ben evde tabketten giriyorum tele yukleyemedim burayi tablettende kopyala yapistir yapamiyorum sporu nasil eklicem
Kıyamam canim ya niye olduğunu bilememek çok kötüSelam arkadaşlar canım çok sıkkın. Büyük oğlum larenjit olmuştu. 2 gündür öyle şiddetli değildi. 2.ci gün tekrar sağlık ocağına götürdüm antibiyotiğe başladı öksürüğü var diye.
Bu sabah midesi bulandı kustu akşama dek bişey yemedi sürekli midem bulanıyo diye yattı. Akşama doğru çocuk doktoruna götürdüm. Elle muayenede bu karın kaslarının olduğu yerde açıklık farketti doktor ve çocuk genel cerrahiye yönlendirdi. Yarın sabaha randevu aldım. Ve bursa çocuk hastanesine gitmemizi orda çocuk gastroendrolojisine midesine baktırmamızı kesin reflü tanısı konmasını istedi. Çünkü burda çocuk gastroendrolojisi yok sadece belirtilerden reflüsü var diye lansor kullanıyorduk 1 aydır ancak buna rağmen kusuyor. Şuan ateş yok bulantı halsizlik var mesela. Ve enteresan olan yazın hiç kusmaması. Sadece kışın olan bişey. Tam teşhis inşallah bursada konur çünkü bıktım artık çok üzülüyorum tam teşhis konamıyor tedaviler işe yaramıyor kusmaları durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?