Bende ipsiz atlıyorum parmak uçlarımla 100tane atlamadan durmuyorum bi soluk alıp tekrar 100Diğer takımlara baktım 10 tanesi 1 puan. Ben yine insaflı davrandım. 1000 ip atlayan var var valla kafadan 1000puan çok bence.
Youtube da kolay ip atlama videosu var öyle atlıyor herkes sende bak istersen ben beceremedim şahsen
Bende öyle düşünüyorum. Ama doğru bin atlayana bin ouan çok gerçektenEn eforludan biri ip atlama bence puani bire bir olmali en cok o zorluyor
Ben cok hizli atliyorum zorlaniyorum ama olsun kalp hizi icin iyiDiğer takımlara baktım 10 tanesi 1 puan. Ben yine insaflı davrandım. 1000 ip atlayan var var valla kafadan 1000puan çok bence.
Youtube da kolay ip atlama videosu var öyle atlıyor herkes sende bak istersen ben beceremedim şahsen
He sen bugün dogum günü çocuğusun o yüzden menün böyle neyse afiyet olsun24.12.2017 pazar
Sabah 11.00
7 küçük parça keçi peyniri
3 fincan çay
1 çatal yoğurt 1 çatal çökelek
1zeytin
Ara 14.00
2 kaçık amerikan salatası
3 zeytinyağlı sarma
1 küçük kapkek
3 çatal pasta
Akşam 18.30
1 küçük pizza tarzı açma(üç parmak kadar)
3 yk ıspanak kavurma
Ara 20.30
1 sb süt
Mekik onuda yazalım kaptanım@lemonade7 masa tenisi kaç puandı.
H Hamzakifzulal trambolin de ekleyeceğim. Adet mi olacak dakika mı bilemedim.
Kızlar eklememi istediğiniz sporları yazın düzenleyeyim 1. sayfayı.
Evet abla valla elimden geldiğince yemedim. Midemde rahatsız oldu bakma süt içicem o yüzdenHe sen bugün dogum günü çocuğusun o yüzden menün böyle neyse afiyet olsun
Oklavayı kıracağına al da sen de yap sende puan alSonunda o oklavayı kafanızda kıracam bütün puanları onla alıyonuz
Bugün bende yapıcam size mi bırakacak sandınızOklavayı kıracağına al da sen de yap sende puan al
YazacağımMekik onuda yazalım kaptanım
Ona zıplama deyin bari o kolay ben ip atlayamıyorum. Her 10 tanede falan ayağıma takılıyor. .Bende ipsiz atlıyorum parmak uçlarımla 100tane atlamadan durmuyorum bi soluk alıp tekrar 100
Dag tırmanışı degilde eşek tepiği ne kadar oluyoYazacağım
Mekik, squat, dağ tırmanışı, lunge, vb. 1 tanesi 1,puan.
Hadi bakalım bu hafta gireceksin galiba listeye.Sanirim hu hurma detoxu etkili bende bile etki etti su direncimi kirdi bende hergun tartilanlardanim bugun 64 600 u gordum uctummm
5 tane 1,puan. Kolay o.Dag tırmanışı degilde eşek tepiği ne kadar oluyo
Yok ben iple atliyorum kesintisiz bi defada 100 yapiyorumOna zıplama deyin bari o kolay ben ip atlayamıyorum. Her 10 tanede falan ayağıma takılıyor. .
İçli köfte bulayım hepsini gömerimBugun iki kucuk icli kofteyle baltaladim ama neyse olsun okadarda
İp olsa iplede atlarım ama avizelerden korkuyorum bide masraf çıkarmayalım demi valla eşim daha buraya koymaz başlarım senin diyetine derOna zıplama deyin bari o kolay ben ip atlayamıyorum. Her 10 tanede falan ayağıma takılıyor. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?