Insallah kaptanim ama listeye girene kadar bende verecek kilo kalmayacak diyim ben sanaHadi bakalım bu hafta gireceksin galiba listeye.
Gel yapayim sanada kendim yaptigim icin yedim zatiİçli köfte bulayım hepsini gömerimdehşet canım çekiyor yaa.
İçli köfte bulayım hepsini gömerimdehşet canım çekiyor yaa.
Bu hafta giriyorsun dikkat et ona göre göm pardon yeInsallah kaptanim ama listeye girene kadar bende verecek kilo kalmayacak diyim ben sana
En son kaç yılında yedim hatırlamıyorum bile.
Abbowwww duymamış olayım kimsede duymadı görmedi demi kızlar kaptanım
Biz onun tadını Biliyoz gömme falan Yohhhh
Yok dikkat ediyorum cnmBu hafta giriyorsun dikkat et ona göre göm pardon ye
Oyy kiyamam gel kiz bana yapayim sansdaEn son kaç yılında yedim hatırlamıyorum bile.yakında tadını da unutcam. Zaten tadını bildiğimden canım çekiyor. Bilmesem niye çeksin
Çok hastayım çokBugün bende yapıcam size mi bırakacak sandınız
Canının çektiğinden kilo aldın demi senide biz geri listeye alalım durumun heç eyi Dell aş eriyon sankimEn son kaç yılında yedim hatırlamıyorum bile.yakında tadını da unutcam. Zaten tadını bildiğimden canım çekiyor. Bilmesem niye çeksin
Kız susOyy kiyamam gel kiz bana yapayim sansda
Geçmiş olsun çiçemmm dikkat et kendine ben seni saglam gönderdim saglam gelÇok hastayım çok
Boğaz ağrısı üşüme
Hımmm sıkıntı o zaman bizde avize yok. Fakirliğin gözü kör olsunİp olsa iplede atlarım ama avizelerden korkuyorum bide masraf çıkarmayalım demi valla eşim daha buraya koymaz başlarım senin diyetine der
Yavaş yavaş ver o zaman. Valla her gün bol bol da yazıyorsun bırakıp gidecek misin bizi.Insallah kaptanim ama listeye girene kadar bende verecek kilo kalmayacak diyim ben sana
Ayyy çok sağol canım. Nerdeydin sen. Geleyim yarın..Gel yapayim sanada kendim yaptigim icin yedim zati
Canının çektiğinden kilo aldın demi senide biz geri listeye alalım durumun heç eyi Dell aş eriyon sankim
Bence sen diyetisyenin listesini 15 gün kaçamaksız yap bakalım vücut nasıl tepki verecek deneyelim.Sabah kahvaltım saat 11.30
2tane etimek
2tane siyah zeytin
2tane yeşil zeytin
1küp peynir
1kaşık krem peynir
2bardak çay
Ara ögün 14.00
Yarım elma
Ara ögün 16.00
Yarım elma
1avuç içi kuru üzüm
Akşam yemegi saat18.00
2kase yogurt çorbası
2kaşık pirinç pilavı
1kase salata
1.5litre su
Ne detoksu bizede söyle bizde yapalım ilk 3e girelim bu hafta kaptanımHımmm sıkıntı o zaman bizde avize yok. Fakirliğin gözü kör olsun
Yavaş yavaş ver o zaman. Valla her gün bol bol da yazıyorsun bırakıp gidecek misin bizi.
Ayyy çok sağol canım. Nerdeydin sen. Geleyim yarın..
yarın detox yapacağım. Büyük gün. Çok heyecanlıyım. Keşke listeye girme şansım olsaydı. 6 ay giremiyorum maalesef. Detoxla ilk üçe girerdim kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?