Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızçeler nörüyonuz zzz ben kızımı kuaföre götürdüm gelirken aktara gittim Metebolizmayla ve kabızlık için guji berryli yeşil çay aldım kayısı çayı aldım yeşil çay aldım geldim inş artık kabızlık çekmem

Kalk sen de hadi. Bu gün herkesin adını göreceğim listede kızlar hadi bakalım herkes kalksınnnnnn
Eşim kütüphaneye gidiyo ders çalışmaya bende kendimi spora vericem inş eliptik ten sıkılıyorum leslie 3mil mi yapsam ne yapsam koşu bandında mı yürüsem kaptanım ne edim ben

Eşim kütüphaneye gidiyo ders çalışmaya bende kendimi spora vericem inş eliptik ten sıkılıyorum leslie 3mil mi yapsam ne yapsam koşu bandında mı yürüsem kaptanım ne edim ben
Valla ben leslie yaptım. Seviyorsan sen de yap. Sıkılmayacağın bişey bul canım.ya da bi dizi aç film aç koşu bandında çık.

Menü 25 aralık

Limonlu su
1 kuru kayısı

Sabah 09.00
2 dilim ekmek
2 kk peynir
1 çk haşhaş ezmesi
2 fincan şekersiz çay

Öğlen 12.00
2 kaşık çorba
4 yk et kavurma
Yarim dilim ekmek
Yeşillik

Ara 16.00
Activia
Portakal

Akşam 19.30
5 yk mantar sote
Yoğurt
Yeşillik
1 dilim ekmek

Ara 21.30
Tarçınlı süt
1 elma

Kızlar naber yaa bugün aşırı yoğundum öğleden sonra giremedim pek:/ çok ama çok yorgun hissediyorum ama zihnen yorgunum bedenen değil
500 bölgesel+25 squat yaptim is yerinde . 20 dk öğle arası yürüdüm.Akşam da ip atlarim tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…