Eşim kütüphaneye gidiyo ders çalışmaya bende kendimi spora vericem inş eliptik ten sıkılıyorum leslie 3mil mi yapsam ne yapsam koşu bandında mı yürüsem kaptanım ne edim benKalk sen de hadi. Bu gün herkesin adını göreceğim listede kızlar hadi bakalım herkes kalksınnnnnn
Valla ben leslie yaptım. Seviyorsan sen de yap. Sıkılmayacağın bişey bul canım.ya da bi dizi aç film aç koşu bandında çık.Eşim kütüphaneye gidiyo ders çalışmaya bende kendimi spora vericem inş eliptik ten sıkılıyorum leslie 3mil mi yapsam ne yapsam koşu bandında mı yürüsem kaptanım ne edim ben
Jilian yap gülümseEşim kütüphaneye gidiyo ders çalışmaya bende kendimi spora vericem inş eliptik ten sıkılıyorum leslie 3mil mi yapsam ne yapsam koşu bandında mı yürüsem kaptanım ne edim ben
Ölmemimi istiyon onu yapamam çok zorJilian yap gülümse
Hiç sıkılınmıyor
puanı da güzel
Bir sabit geldin amma karalar bağladın kv elti gezmeleri olmasa yine eksi gelirdinDüzenim yokki iradede yok motivasyonum sıfır spor yapmıyorum kaç gündür dogru düzgün dün kendimi spora vericem dedim yerimede oturmadım yaptıgım bişey de yok ortada dolanmış durmuşum sadece
Tmm namazımı kılim başlim biyerden artıkKız öyle deme bir zevkli ki
Aynen sana yakışıyormu hiçTmm namazımı kılim başlim biyerden artık
Gel valla özledik geçmiş olsun kuzumBoğaz ağrısından ölüyorum kızlar ya hafta sonu eve geçeceğim aranıza dönerim inşallah
Sürekli açım zatin hiç doymuyorum ki o yüzden halsizim spora gücüm kalmıyor valla öylemi yapsam artık
Bencede yoksa hiç doymuyorum gözüm sofrada kalıyo valla yazık bana ya yemin ederim ayaga kalkarken gözlerim kararıyor bi anlık be elim Ayagım titriyorbence yarından itibaren diyetisyenin listesine başla.
Tesekkurler 32 yasindayim 162 boy 77 kilo 2.5 aylik bebisim var emziriyorum elimden geldigince saglikli beslenmek icin gruba katilmak istiyorum
Ozledik canim yaaBoğaz ağrısından ölüyorum kızlar ya hafta sonu eve geçeceğim aranıza dönerim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?