Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sen bunun sağlıklı olduğuna emin misin?
Aynen. Kadın bi tarif vermiş karnabahar brokoli falan nefret ederdim bayıla bayıla yedim. Detokstan sonra normal beslenme de almayı düşünüyorum. Uzun zamandır sağlıksız beslendiğim için bi anda şekeri bırakmak halsizlik yaparmış. Ki bunu Karatay da söylüyor.

Benim ilk başlarda haksızlıklerim, üşüme titremelerim bundanmis demek. Bir süre sonra geçti çok şükür.

Düzenim yokki iradede yok motivasyonum sıfır spor yapmıyorum kaç gündür dogru düzgün dün kendimi spora vericem dedim yerimede oturmadım yaptıgım bişey de yok ortada dolanmış durmuşum sadece

Bende aynı durumdayım canım haftasonuda temizlikte büyük dolapları vs çektim belimi ağrıtmışım spor falan hak getire yılbaşından itibaren bir düzen oturtmam lazım artık

regl döneminmi yakın yoksa çok mu şişsin iyi düşünmek istiyorum yemekte abarttığını düşünmüyorum
Yakın canım evet. Hafta sonu da kaçırdım biraz. Yarına onun ödemi de eklenir.. Kalori olarak asmadim ama günlük karbonhidrat alimim biraz arttı, aksi gibi su da icemedim hiç. Bir adamın midesi bulanır mı yaaa suyu ağzına götürünce.. İçine ne koyarsan koyayım yok, icemiyorum.

Ben de çok içemiyordum ama bu detox çok susattı sabahtan beri 2,lt. Bitirmişim

gözünü kapat dik kafaya :)

hanımlar bu ne ya beni motive edin diye aranıza geldim hepiniz serdin maşalllah ne bu canım spor istemiyorlar felan bi silkenin kendinize gelin başlayınca gerisi geliyor hadiiiii

Tesekkurler 32 yasindayim 162 boy 77 kilo 2.5 aylik bebisim var emziriyorum elimden geldigince saglikli beslenmek icin gruba katilmak istiyorum
Hoşgeldin canım aramıza. Allah bağışlasın Küçükmüş daha bebeğin. Dediğin gibi sağlıklı beslensen yeter. Abur cubur hamur işi tatlı vs zaten sute hiç faydası yok.

Hoşgeldin canım aramıza. Allah bağışlasın Küçükmüş daha bebeğin. Dediğin gibi sağlıklı beslensen yeter. Abur cubur hamur işi tatlı vs zaten sute hiç faydası yok.
Sagolasin evet yedim hep artik istemiyorum yarin sabahtan tekrar bildrim yapip basliycam ins cok unutluyum gruptan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…