Aynen. Kadın bi tarif vermiş karnabahar brokoli falan nefret ederdim bayıla bayıla yedim. Detokstan sonra normal beslenme de almayı düşünüyorum. Uzun zamandır sağlıksız beslendiğim için bi anda şekeri bırakmak halsizlik yaparmış. Ki bunu Karatay da söylüyor.Sen bunun sağlıklı olduğuna emin misin?
Benim ilk başlarda haksızlıklerim, üşüme titremelerim bundanmis demek. Bir süre sonra geçti çok şükür.Aynen. Kadın bi tarif vermiş karnabahar brokoli falan nefret ederdim bayıla bayıla yedim. Detokstan sonra normal beslenme de almayı düşünüyorum. Uzun zamandır sağlıksız beslendiğim için bi anda şekeri bırakmak halsizlik yaparmış. Ki bunu Karatay da söylüyor.
Düzenim yokki iradede yok motivasyonum sıfır spor yapmıyorum kaç gündür dogru düzgün dün kendimi spora vericem dedim yerimede oturmadım yaptıgım bişey de yok ortada dolanmış durmuşum sadece
Yakın canım evet. Hafta sonu da kaçırdım biraz. Yarına onun ödemi de eklenir.. Kalori olarak asmadim ama günlük karbonhidrat alimim biraz arttı, aksi gibi su da icemedim hiç. Bir adamın midesi bulanır mı yaaa suyu ağzına götürünce.. İçine ne koyarsan koyayım yok, icemiyorum.regl döneminmi yakın yoksa çok mu şişsin iyi düşünmek istiyorum yemekte abarttığını düşünmüyorum
Ben de çok içemiyordum ama bu detox çok susattı sabahtan beri 2,lt. BitirmişimYakın canım evet. Hafta sonu da kaçırdım biraz. Yarına onun ödemi de eklenir.. Kalori olarak asmadim ama günlük karbonhidrat alimim biraz arttı, aksi gibi su da icemedim hiç. Bir adamın midesi bulanır mı yaaa suyu ağzına götürünce.. İçine ne koyarsan koyayım yok, icemiyorum.
gözünü kapat dik kafaya :)Yakın canım evet. Hafta sonu da kaçırdım biraz. Yarına onun ödemi de eklenir.. Kalori olarak asmadim ama günlük karbonhidrat alimim biraz arttı, aksi gibi su da icemedim hiç. Bir adamın midesi bulanır mı yaaa suyu ağzına götürünce.. İçine ne koyarsan koyayım yok, icemiyorum.
aynen benim en büyük sıkıntım hangi hareketle giderkiKızlar sizin dizlerinizin arkasında yumurta gibi bişey Var mı.. Bi baksanıza
Nereden buldun bu detoxu? Bende bir bakayım mi aldığın yere?Ben de çok içemiyordum ama bu detox çok susattı sabahtan beri 2,lt. Bitirmişim
Tabii ki canım, 1. Sayfada kurallarimiz var. Önce onları oku, kabul ediyorsan başlayabilirsin.Arkadaslar bende kTilmak istiyorum
onları okuduktan sonra kendinide bi tanıtırsan seviniriz yaş boy kilo vs. hoşgeldin bu aradaArkadaslar bende kTilmak istiyorum
Tesekkurler 32 yasindayim 162 boy 77 kilo 2.5 aylik bebisim var emziriyorum elimden geldigince saglikli beslenmek icin gruba katilmak istiyorumonları okuduktan sonra kendinide bi tanıtırsan seviniriz yaş boy kilo vs. hoşgeldin bu arada
Hoşgeldin canım aramıza. Allah bağışlasın Küçükmüş daha bebeğin. Dediğin gibi sağlıklı beslensen yeter. Abur cubur hamur işi tatlı vs zaten sute hiç faydası yok.Tesekkurler 32 yasindayim 162 boy 77 kilo 2.5 aylik bebisim var emziriyorum elimden geldigince saglikli beslenmek icin gruba katilmak istiyorum
Sagolasin evet yedim hep artik istemiyorum yarin sabahtan tekrar bildrim yapip basliycam ins cok unutluyum gruptanHoşgeldin canım aramıza. Allah bağışlasın Küçükmüş daha bebeğin. Dediğin gibi sağlıklı beslensen yeter. Abur cubur hamur işi tatlı vs zaten sute hiç faydası yok.
Leslie 3 mil yaptım soda içtim. şimdi ip atlayacağım.
Kalk sen de hadi. Bu gün herkesin adını göreceğim listede kızlar hadi bakalım herkes kalksınnnnnnMaşallah tempoyu yakalamışsın kaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?