gelecekte bizim gibi olmamak i,çin akıllı davranıyor kızın bırak yemesin çokta lazım değil cnmHerkes işleri bitirmiş maşallah takimimiz hamarat. Bende bebişi uyutuyorum. Uyusun önce kendime kahve sonrada yemek yapicam. Bu aksam bende kereviz var. Yanina da makarna. Kızım hic ekmek yemiyor onun için yemeklerin yanina sürekli makarna pilav yapmaya çalışıyorum.
gelecekte bizim gibi olmamak i,çin akıllı davranıyor kızın bırak yemesin çokta lazım değil cnm
Canim çekti öyle bir anlattmissiniz kiKaticiiim. Domates de koyiciim. Çok severim. Bir kere etli yaptım o da güzel olmuştu. Bezelyeyi tencerede sevmiyorum ben. Köfteleri de çiğden katacağım, yanına da bulgur pilavı, yisin herifimle oglanciklarim.
Kızlar belimin ağrısından rapor aldım 2.80 yatıyorum salı günü işe başlayacağım ne kötüymüş bu ağrı
Kızlar zeytin ve incir kürü yapalım mı hep beraber sabahları yemekten 1saat önce 7zeytin 1tane incir ve akşam yemekten önce aynı şekilde verenler var okudum bizde yapalım mı
Bugün senin canın dayak istiyo yemek begenmiyon zeytin yemiyonBen zeytin yemiyorm sewmiyorm canim yapamamm bennn
Bugün senin canın dayak istiyo yemek begenmiyon zeytin yemiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?