Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bugün zaten çok moralisizim tavşanım ponçikle vedalaştım ve kilomun artmış olması beni çok üzdü. Birde kendimde hiçbir değişim görmemem. Pes etme aşamasındayım hadi hayırlısı

Ben etmediysem kimse pes edemez valla spor yaptım bugün hiç kaçamak yok kendimi prenses gibi hissediyorum

Bugün zaten çok moralisizim tavşanım ponçikle vedalaştım ve kilomun artmış olması beni çok üzdü. Birde kendimde hiçbir değişim görmemem. Pes etme aşamasındayım hadi hayırlısı
Aa canim ne pes etmesi başlangıç kilona ve güncel kilona bakar mısın . Inişler çıkışlar illaki olacak ama pes edersen ömür boyu bunu yaşayacaksın. Bı daha böyle motivasyonu zor bulursun benden söylemesi

Hepinize geçmiş olsun allah şifa versin. Valla ben gelmeden önce daha iyiydiniz hepiniz benden sonra döküldünüz uğursuzmu geldim nedir
Vesvese bizimkisi benim bi sözüm vardı ya bahanelerin olur ya sonuçların bizimkiler hep bahane ama pes etmek yok

Konuş kız kim tutar seni

Tavşan için uzuldum ama mayonezli makarna yerken gerçekten gerçekten kilonun azalacağını mı düşündün.
Nefsine hakim olduktan sonra oyke ya da böyle gidiyor. Ama yavaş ama hızlı. Tek kilit nokta nefsine hakim olmak.

Tavşanıma çok üzüldüm siz annesiniz daha iyi bilirsiniz ama çocuklarınız eve evcil hayvan istediğinde hevesi geçince götürür çiftliğe petshopa veririz diye düşünmeyin nolur. Ölene kadar bakıcaksanız hayvan alın. Hem çocuğunuz hem siz bağlaıcaksınız o cana bu sefer bırakmasan olmayacak bıraksan olmayacak. Ben 20yaşıma kadar tavşan istedim dahada bakardım 9aydır bizdeydi bahçemizde var ama anne işte . Hevesin geçince götürürz veririz sanmıştım diye diye artık evde kavgadan geçilmez oldu. Tavşanımda strese girdi annem kafesten dışarıya çıkarmıyordu tüyleri dökülüyor diye mecbur verdim. Siz yapmayın nolur. Kamu spotu gibi oldu

Benim yerimde olsan ne yapardın 2.5ayda 9kilo verdim hamileyim diye yedim geldimi 3kilo geriye meger dış gebelikmiş aldıgım kilo yanıma kar kaldı 5gün hastanede şekerli serumları yedim 25tane eve geldim al sana 95kilo ama ben ne yaptım hemen diyetime geri döndüm izne ayrıldığım kiloma indim ve haftasına guruba katıldım sen böyle yaparsan ben ölim o zaman kuzum kesintisiz devam etseydim şimdiye 25kilo vermiştim ama şimdik 14kilo kaybım var eskiden 90dan aşasını görmemiştim ben şimdi 86rüya gibi

Canım kendini aç birakmayacaksin tabiki. Ne yediğin kadar ne kadar yediğin de önemli. Hedefe ulaşana kadar sabredecegiz. Sonra korumada da porsiyon kontrolü yaparak her şeyden yiyebiliriz insanız tabiki ara da kacamaklarda olacak

Gerçekten azim örneği ben yapabilirmiydim diye düşündüm bir an

İnsallah o günler gelicek hepimiz için

İnsallah o günler gelicek hepimiz için
Bazen insan pes ediyo kaçamak yapıyo dogru ama önemli olan ölçüyü kaçırmamak kuzum ye ama ölçülü ye ucundan kıyısından ye sporla dengelersşn ve sabah saatlerinde ye akşama kalmaz ama yatarken yememek önemli ay bana bugün bişey oldu dualarım kabul oldu dün ben yemwk için can atıyodum bugün hiç acıkmıyorum dönem dönem böyle oluyo dönem bitti galiba yaşşasınnnn

Maşallah abla nazar değmesin bende bazen çok hevesli oluyorum senin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…