- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Bugün zaten çok moralisizim tavşanım ponçikle vedalaştım ve kilomun artmış olması beni çok üzdü. Birde kendimde hiçbir değişim görmemem. Pes etme aşamasındayım hadi hayırlısı
Aa canim ne pes etmesi başlangıç kilona ve güncel kilona bakar mısınBugün zaten çok moralisizim tavşanım ponçikle vedalaştım ve kilomun artmış olması beni çok üzdü. Birde kendimde hiçbir değişim görmemem. Pes etme aşamasındayım hadi hayırlısı
Vesvese bizimkisi benim bi sözüm vardı ya bahanelerin olur ya sonuçların bizimkiler hep bahane ama pes etmek yokHepinize geçmiş olsun allah şifa versin. Valla ben gelmeden önce daha iyiydiniz hepiniz benden sonra döküldünüz uğursuzmu geldim nedir
Konuş kız kim tutar seniAa canim ne pes etmesi başlangıç kilona ve güncel kilona bakar mısın. Inişler çıkışlar illaki olacak ama pes edersen ömür boyu bunu yaşayacaksın. Bı daha böyle motivasyonu zor bulursun benden söylemesi
Kizlar ayran detoksu tarifini kim paylasmisti?
Kaç gün yapiliyordu? Biraz araştirmam lazim.
Su 60 i görmem lazim artik yil bitiyo..
Tavşan için uzuldum ama mayonezli makarna yerken gerçekten gerçekten kilonun azalacağını mı düşündün.Bugün zaten çok moralisizim tavşanım ponçikle vedalaştım ve kilomun artmış olması beni çok üzdü. Birde kendimde hiçbir değişim görmemem. Pes etme aşamasındayım hadi hayırlısı
İşte bu beee gulumse ozune dönüyor yuru be kim tutar seniAgır yaşamlar eşliğinde 45dk koşu bandında yürüdüm halada yürürüm hoca allahuekber dedi indim
Şimdide 500ip atlıyorum efendimİşte bu beee gulumse ozune dönüyor yuru be kim tutar seni
Benim yerimde olsan ne yapardın 2.5ayda 9kilo verdim hamileyim diye yedim geldimi 3kilo geriye meger dış gebelikmiş aldıgım kilo yanıma kar kaldı 5gün hastanede şekerli serumları yedim 25tane eve geldim al sana 95kilo ama ben ne yaptım hemen diyetime geri döndüm izne ayrıldığım kiloma indim ve haftasına guruba katıldım sen böyle yaparsan ben ölim o zaman kuzum kesintisiz devam etseydim şimdiye 25kilo vermiştim ama şimdik 14kilo kaybım var eskiden 90dan aşasını görmemiştim ben şimdi 86rüya gibiHaklısınız zorlamam lazım kendimi yedim valla mayonezli mayonezli. Nasıl sabrediyorsunuz bunca zaman hemencecik olsun istiyorum. Birde şu yönden bakıyorum ben hayatım boyunca aç mı gezeceğim yedinmi hemen alıyorum
Canım kendini aç birakmayacaksin tabiki. Ne yediğin kadar ne kadar yediğin de önemli. Hedefe ulaşana kadar sabredecegiz. Sonra korumada da porsiyon kontrolü yaparak her şeyden yiyebiliriz insanız tabiki ara da kacamaklarda olacakHaklısınız zorlamam lazım kendimi yedim valla mayonezli mayonezli. Nasıl sabrediyorsunuz bunca zaman hemencecik olsun istiyorum. Birde şu yönden bakıyorum ben hayatım boyunca aç mı gezeceğim yedinmi hemen alıyorum
Gerçekten azim örneği ben yapabilirmiydim diye düşündüm bir anBenim yerimde olsan ne yapardın 2.5ayda 9kilo verdim hamileyim diye yedim geldimi 3kilo geriye meger dış gebelikmiş aldıgım kilo yanıma kar kaldı 5gün hastanede şekerli serumları yedim 25tane eve geldim al sana 95kilo ama ben ne yaptım hemen diyetime geri döndüm izne ayrıldığım kiloma indim ve haftasına guruba katıldım sen böyle yaparsan ben ölim o zaman kuzum kesintisiz devam etseydim şimdiye 25kilo vermiştim ama şimdik 14kilo kaybım var eskiden 90dan aşasını görmemiştim ben şimdi 86rüya gibi
Bu sadece akşam yemeklerini ayran detoksu şeklinde vermiş. Bir de bunun 2 saatte bir içilen versiyonu var ama bana bu daha mantıklı geldi ben deneyeceğim bakalım
Burada anlatıyor canim
İnsallah o günler gelicek hepimiz içinCanım kendini aç birakmayacaksin tabiki. Ne yediğin kadar ne kadar yediğin de önemli. Hedefe ulaşana kadar sabredecegiz. Sonra korumada da porsiyon kontrolü yaparak her şeyden yiyebiliriz insanız tabiki ara da kacamaklarda olacak
Bu anlattığım olay 15kasımdan bu yana olan olayGerçekten azim örneği ben yapabilirmiydim diye düşündüm bir an
Bazen insan pes ediyo kaçamak yapıyo dogru ama önemli olan ölçüyü kaçırmamak kuzum ye ama ölçülü ye ucundan kıyısından ye sporla dengelersşn ve sabah saatlerinde ye akşama kalmaz ama yatarken yememek önemli ay bana bugün bişey oldu dualarım kabul oldu dün ben yemwk için can atıyodum bugün hiç acıkmıyorum dönem dönem böyle oluyo dönem bitti galiba yaşşasınnnnİnsallah o günler gelicek hepimiz için
Maşallah abla nazar değmesin bende bazen çok hevesli oluyorum senin gibiBazen insan pes ediyo kaçamak yapıyo dogru ama önemli olan ölçüyü kaçırmamak kuzum ye ama ölçülü ye ucundan kıyısından ye sporla dengelersşn ve sabah saatlerinde ye akşama kalmaz ama yatarken yememek önemli ay bana bugün bişey oldu dualarım kabul oldu dün ben yemwk için can atıyodum bugün hiç acıkmıyorum dönem dönem böyle oluyo dönem bitti galiba yaşşasınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?