Bugün spordan alamıyorum kendimiMaşallah abla nazar değmesin bende bazen çok hevesli oluyorum senin gibi
Benim de tavşanım vardı çocukken ev sahibi biraz kızdı sonra kabul etti kalsın dedi. Sonra ben bir tane daha aldım. Tabi o zaman çiftleşme falan bilmiyordumTavşanıma çok üzüldüm siz annesiniz daha iyi bilirsiniz ama çocuklarınız eve evcil hayvan istediğinde hevesi geçince götürür çiftliğe petshopa veririz diye düşünmeyin nolur. Ölene kadar bakıcaksanız hayvan alın. Hem çocuğunuz hem siz bağlaıcaksınız o cana bu sefer bırakmasan olmayacak bıraksan olmayacak. Ben 20yaşıma kadar tavşan istedim dahada bakardım 9aydır bizdeydi bahçemizde var ama anne işte . Hevesin geçince götürürz veririz sanmıştım diye diye artık evde kavgadan geçilmez oldu. Tavşanımda strese girdi annem kafesten dışarıya çıkarmıyordu tüyleri dökülüyor diye mecbur verdim. Siz yapmayın nolur. Kamu spotu gibi oldu
Yarın etkesilmesi olursun çok da abartma. Ne yedin öğlen
Valla öyle olduYarın etkesilmesi olursun çok da abartma. Ne yedin öğlenyattıkça yatası kıpırdadıkça kıpırdayası geliyor dimi insanın
Verdikten sonra arada yer sonra dengelersin. Ama verene kadar sabredeceksin. Geçen de yağlı yağlı yedim dedin listeye giren cozutuyor diye kızdım. Daha bu gün salı iki gün kaçamak çok. Yaptığın sporlara da yazık o kadar emek veriyorsun.Haklısınız zorlamam lazım kendimi yedim valla mayonezli mayonezli. Nasıl sabrediyorsunuz bunca zaman hemencecik olsun istiyorum. Birde şu yönden bakıyorum ben hayatım boyunca aç mı gezeceğim yedinmi hemen alıyorum
Aynı şeyi bende düşünüyorum spor yapıp ta yiyince kendimi suçlu hissediyorum niye yaptım o sporu boşu boşuna o zaman diyorumVerdikten sonra arada yer sonra dengelersin. Ama verene kadar sabredeceksin. Geçen de yağlı yağlı yedim dedin listeye giren cozutuyor diye kızdım. Daha bu gün salı iki gün kaçamak çok. Yaptığın sporlara da yazık o kadar emek veriyorsun.
Benim de tavşanım vardı çocukken ev sahibi biraz kızdı sonra kabul etti kalsın dedi. Sonra ben bir tane daha aldım. Tabi o zaman çiftleşme falan bilmiyordumbunlar 7 tane oldular. ev sahibimiz isyan etti.. Babam mecbur iş yerine götürdü. Trafoda çalışıyordu. Orda toprağı kazarken elektrik çarptı ikisine. 2 sini araba çarptı. Diğerleri de öyle öldü gitti anlıyorum o yüzden seni.
Gerçekten uğraşıyorum abla. annem bile diyo vah kızım vah kanter içinde kaldın. Doğru diyosun kaçamak yok daha tutucam boğazımıVerdikten sonra arada yer sonra dengelersin. Ama verene kadar sabredeceksin. Geçen de yağlı yağlı yedim dedin listeye giren cozutuyor diye kızdım. Daha bu gün salı iki gün kaçamak çok. Yaptığın sporlara da yazık o kadar emek veriyorsun.
Kahvemi içiyorumEee benim işim gücüm sporum bitti sizler ne durumdasınız biraz popom yer görsün ya
Şaka şaka ben tarçınlı sütlü türk kahvesi yapıyom daha güzel oluyo ben Şekersiz kahve içememKahvemi içiyorum
Kahve şekersiz türk kahvesi amaaMenüde kahve yoktu o nerden çıktı
Menüye oda giriyo işte sabahtan akşama kadar yedigimiz içtigimiz herşey kuzumKahve şekersiz türk kahvesi amaa
Harikasin26/12/17 spor listesi
1-gamzemdwf
55dk bisiklet 110
30 spuat 30
200 twister 40
150 bölgesel 30
110mekik 110
30dk yürüyüş 30
Toplam 350
2 lt su
2.gülümse25
500ip atlama=200
300bacak=60
45dk yürüyüş=45
10mekik =10
20sguat=20
Toplam 335
2litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?