Evet bugün öyleyimHarikasin
Olma zaten masallah sanaEvet bugün öyleyimHeç mütevazi olamayacak kusura bakmayın
Pide niye canım benimmmmmMenum
Sabah 10
Ceyrek tost yumurtali
1 bardak sit
13
sutlu kahve
1 kase corba
1 dilim ekmek
18
3 kucuk dilim pide
1 bardak ayran
1 kase salata
düzeltemiyom abla kahve 2 kalori bu seferlik böyle olsun olurmuuMenüye oda giriyo işte sabahtan akşama kadar yedigimiz içtigimiz herşey kuzum
EV pidesi cocuklar istedi bende kucuk parcalar yedim ama sporla yaktim sanki kizPide niye canım benimmmmm
Kuzum şaka yaptım bende şimdi kayısı çayı içicemdüzeltemiyom abla kahve 2 kalori bu seferlik böyle olsun olurmuu
Tmm şimdi oldu tabi sporlar pide den sonra yapıldıysaEV pidesi cocuklar istedi bende kucuk parcalar yedim ama sporla yaktim sanki kiz
Ben olsam bişeyler daha yapar gamzemdwf yi geçerimHarikasin
Geçmiştim ama o hesabı yalnış yaptıgı için geçtim zannettim kendi kazdıgım kuyuya düştüm eşit olmayalım diye sguat yaptım ama onun puanını ben düzelttimBen olsam bişeyler daha yapar gamzemdwf yi geçerim
Çırak ustayı geçti naparsınBen olsam bişeyler daha yapar gamzemdwf yi geçerim
Şurup mu kapsülmü kuzumKarnitini kim sormuştu unuttum ama spor hocam bana bunu önerdi bunu aldım yarın kullanmaya başlayacağım
Whoo harikaaaaiyi akşamlar gençlik, herkes sporda sanırım, kolay gelsinn ben ufak tefek cinayetleri izleyip el işi yapacağım. Emeklilik hayalim el işleri idi, şimdi her şeyin kursuna gidiyorum :)))) manyak bir yoğunluk oluyor, bugün sporum yok yarın gene 40 dakika eliptiğim olur. gün aşırı yapmam gerekiyor, basen ve göbekteki yağlarım baya baya gidiyor,sıkışarak girdiğim pantolonlardan bazıları bollaşmaya başladı, 6 cm kadar kaybım var basenden,
Ne güzeldi ya o oyun hugocuk kahramanım benim çocukluğum geldi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?