ben sormustum canım. Ne kadar iciceksin spordan kaç dakika önce? Birde ne kadar fiyatıKarnitini kim sormuştu unuttum ama spor hocam bana bunu önerdi bunu aldım yarın kullanmaya başlayacağım
Ne guzel iste cnm sevindim senin adina
Evetttt ben TV de yarışmıştım. Kocaman etinin abur cubur paketini gondermişlerdi.Ne güzeldi ya o oyun hugocuk kahramanım benim çocukluğum geldi aklıma
Aktivia ile yoğurt mayaladın mı hiçMenü 26 aralık
Limonlu su
1 kayısı
Sabah 09.30
2 dilim ekmek
2 kk peynir
1 yumurta
1 çk haşhaş ezmesi
2 fincan çay
Ara 12.00
2 ceviz
2 erik
Öğlen 14.00
5 yk mantar sote
2 yk makarna
Yoğurt
Ara 16.30
Activia
3 kuru hurma
Aksam 19.45
5 yk kereviz
1 dilim ekmek
Yogurt
Yeşillik
hipotroidde kullanımı sakıncalı diye biliyorum, yan etkilerini araştırın bence kullanmadan:SŞurup mu kapsülmü kuzum
:) bende gündüz izliyorum, zaten diyet kararı almamda etken olan bir program acayip motivasyon oluyor, izlemekBenim program başlamış agır yaşamlar
O yüzden mi o kadar kilo aldınız kaptanım hepsi hugonun suçu desenizeEvetttt ben TV de yarışmıştım. Kocaman etinin abur cubur paketini gondermişlerdi.
Ablacım bugün youtube den açtım koşu bandında izledim zaman nasıl geçti anlamadım valla müzik açmaktan daha eğlenceli geldi:) bende gündüz izliyorum, zaten diyet kararı almamda etken olan bir program acayip motivasyon oluyor, izlemek
Ben burdayım kız kimse yok diye instegrama bakim dedim diyet yapanları takip ediyorumKimse yok sanirim iyi geceler herkese iyi bir uyku cekeyim yarin zimba gibi olup doyasiya spor yapmak istiyorum
Kız bendendemi kötüsün öyle düşünme benim hiç yapmadıgın günler oldu kuzumHayirli aksamlar herkese cok cok yogunum elime telefon almiyorum aldigim zaman da 10-15 sayfa yazmis oluyorsnz okuyorum spor 3 gunde bir yapabiliyorum ev_is yogunlugundan masallah sizlere cok guzel sporlar yapiyorsunz yazmaya utaniyorum inaninki
He yapayim bolgeselmi yapsamBen olsam bişeyler daha yapar gamzemdwf yi geçerim
Valla 2-3 gundur spor listelerini gordukce yazmaya utaniyorum yapamiyorum ben spor ne yapcaz bu durumu bilmiyorum.Butun gun ayaktayim dun oyle bir tartilayim dedim ac karnina tartidaki rakam beni cok mutlu etti 65.6 bilmiyorum verdim mii cok actim o gun ondan miii bakalim hayirlisiKız bendendemi kötüsün öyle düşünme benim hiç yapmadıgın günler oldu kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?