O sözü bana dedi ganımcaHe yapayim bolgeselmi yapsam
Evet sonanda farkettim ama yazmistimO sözü bana dedi ganımca
Leslie yap zevkli oluyo evde spor aletin yoksa şayet kuzum sıkma canını ya yaptıgın kadar sporunu yap yazmaya utanma yarın bende sadece yürüyüş yapıcamValla 2-3 gundur spor listelerini gordukce yazmaya utaniyorum yapamiyorum ben spor ne yapcaz bu durumu bilmiyorum.Butun gun ayaktayim dun oyle bir tartilayim dedim ac karnina tartidaki rakam beni cok mutlu etti 65.6 bilmiyorum verdim mii cok actim o gun ondan miii bakalim hayirlisi
Sporda Nirvana yapmışsın birde sanamı desin ben dururkenEvet sonanda farkettim ama yazmistim
Ayy o leslie yi indirdim 3 milini yaptim bir kere bir gram terlemedim ya.Normalde spor yapinca ertesi gun et keserdi heryerim hiiiccv leslie tik yokkk anlamadimmmLeslie yap zevkli oluyo evde spor aletin yoksa şayet kuzum sıkma canını ya yaptıgın kadar sporunu yap yazmaya utanma yarın bende sadece yürüyüş yapıcam
Fırsata bakarsan olmaz sen kendine zaman ayıracaksın kuzum bende diyorum şu işimde bitsin Bunu da yapim ondan sonra bakıyorum geç saat olmuş hala ortada spor yok ama baktım olmuyo artık kendime zaman ayırmaya karar verdimTam 2 hafta oldu diyete baslayali ama spor yapamiyorummmm sanki bosuna ac duruyorm gibi geliyorrr bi firsat bulabilsemmmmm
Sürekli yaparsan karşılığını alırsın bence kuzum hemen pes etme bende leslie diyince 3mil geliyo aklıma hep 3mil yaparım sende pes etmeAyy o leslie yi indirdim 3 milini yaptim bir kere bir gram terlemedim ya.Normalde spor yapinca ertesi gun et keserdi heryerim hiiiccv leslie tik yokkk anlamadimmm
yok canım. Hic duymadım daha önce. Sen mayaladın mi ya da mayalayan birini duydun muAktivia ile yoğurt mayaladın mı hiç
Ben mayaladim cok tutmuyorAktivia ile yoğurt mayaladın mı hiç
Canim sende ip atlasanaValla 2-3 gundur spor listelerini gordukce yazmaya utaniyorum yapamiyorum ben spor ne yapcaz bu durumu bilmiyorum.Butun gun ayaktayim dun oyle bir tartilayim dedim ac karnina tartidaki rakam beni cok mutlu etti 65.6 bilmiyorum verdim mii cok actim o gun ondan miii bakalim hayirlisi
Rica ederim fiyatını unutmuşum 8liraya aldımyok canım. Hic duymadım daha önce. Sen mayaladın mi ya da mayalayan birini duydun mu
sağol canım. Geçen gün hugocuk ta gönderdi. Muhtemelen kullanıcam bende.
her saniyemi değerlendiririm diyosuunnCanim sende ip atlasanahem eğlenceli hem de çok vakit ayırmadan da yapabilirsin ben 50 ser atlıyorum arada 10 sn dinlenirken de bulaşık makinesi yerleştiriyorum
Gunduzleri mi atliyorsun aksamlari mi bu arada olculerimiz yakinmis boy kiloCanim sende ip atlasanahem eğlenceli hem de çok vakit ayırmadan da yapabilirsin ben 50 ser atlıyorum arada 10 sn dinlenirken de bulaşık makinesi yerleştiriyorum
8mi 80olmasın oRica ederim fiyatını unutmuşum 8liraya aldım
Ben kendı evime geçince rakip tanımıyorum kendıme ona göreBen olsam bişeyler daha yapar gamzemdwf yi geçerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?