yok kız 8 lira bir şişe aldım sadece8mi 80olmasın o
hımmm fiyatı iyiymiş. Hugocukun gönderdiği 1 lt.di ve yanlış hatırlamıyorsam 89 tl.di.yok kız 8 lira bir şişe aldım sadece
Bende o yüzden şaşırdım zatin hogocuk öyle bi fiyat söylemişti Çünkihımmm fiyatı iyiymiş. Hugocukun gönderdiği 1 lt.di ve yanlış hatırlamıyorsam 89 tl.di.
Akşamları atlıyorum canım çalışıyorum çünkü :) yemekten 1 saat sonra falan atlayıp hemen duşa giriyorum sonra oturuyorum bütün akşamGunduzleri mi atliyorsun aksamlari mi bu arada olculerimiz yakinmis boy kilo
Aynen canım ya boş boş oturunca afakanlar basıyor beniher saniyemi değerlendiririm diyosuunn
Bende bu sabah bana dapdar olan bir pantolonumu giydim o kadar dardı ki içinde her an patlayacak gibi oluyordumBugün yemekten sonra alışverişe gittim ve geçen haftalarda denediğim ve diyete girmeme vesile olan elbiseyi denemeye koştum hemen o zman denediğim xl ve dar olmuştu bu gittiğimde large a girdim kötüde durmadı hani ama almadım hedef medium yarın sabah kahvaltıya dışarıdayım öğleden sonrada kayınvalıdemın arkadaşına güne gidicez çok büyük sınanıyorum valla beni boş bırakmayınnnn
En eğlenceli kısmı kilo vermenin işte. Ben de büyük kıyafetlerimi dağıttım. 1 tane yeni gömlek ve pantalon aldım. Vucut seklim değişip duruyor, ne para vereceğim değil mi? İse başlayınca mecbur Alican da gerçi.. Dolabimi bomboş gördükçe acayip mutlu oluyorum. Eski tuniklerim yarasa kol gibi oluyordu..Bende bu sabah bana dapdar olan bir pantolonumu giydim o kadar dardı ki içinde her an patlayacak gibi oluyordumsabah beli hafif bol oldu ama asıl dizleri o kadar bollasmis ki çıkarmak zorunda kaldım
Bende bu sabah bana dapdar olan bir pantolonumu giydim o kadar dardı ki içinde her an patlayacak gibi oluyordumsabah beli hafif bol oldu ama asıl dizleri o kadar bollasmis ki çıkarmak zorunda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?