İnsallah olmazsın abla:)) yeni avatarımı sevdim,
Allahım zayıflıcam diye anoreksiya olmam inşallah, eşim sürekli doktorun porsiyonlarına uy az yeme diye eleştirmeye başladı.
sıkı tutmazsakta veremiyoruz işte:)) yeni avatarımı sevdim,
Allahım zayıflıcam diye anoreksiya olmam inşallah, eşim sürekli doktorun porsiyonlarına uy az yeme diye eleştirmeye başladı.
Aynen eşine katılıyorum ablam listene uy yeter zaten:)) yeni avatarımı sevdim,
Diğer tarafa ekliyorsun ve menuleri takip ediyorsun değil mi canım26 aralik menü
Kahvaltı
1 haslanmis yumurta
1 dilim eski kaşar
3 ceviz
6-7 zeytin
Aksam
1 tane ispanakli köfte
3 kaşık bulgur pilavı
Salata
Efet kaptanimDiğer tarafa ekliyorsun ve menuleri takip ediyorsun değil mi canım
Menu çok az değil mi canım nasıl acıkmadın ara öğün de yok :/26 aralik menü
Kahvaltı
1 haslanmis yumurta
1 dilim eski kaşar
3 ceviz
6-7 zeytin
Aksam
1 tane ispanakli köfte
3 kaşık bulgur pilavı
Salata
Bende bu sabah bana dapdar olan bir pantolonumu giydim o kadar dardı ki içinde her an patlayacak gibi oluyordumsabah beli hafif bol oldu ama asıl dizleri o kadar bollasmis ki çıkarmak zorunda kaldım
tebrik ederim darısı bana inşallahGünaydın canlar. Bugün benim tartı bi garip. 57.9 çıktım. Üç defa indim tekrar çıktım sonuç hep 57.9 çıktı. Yarin tekrar ölçüleyim bakalım sonuç ne olacak.
harikasın canım tebrik ederim. Geçen gün bende 38 beden elbisem vardı içine girdim çok mutlu oldum. Senle ayni duyguyu yaşadım. Daha da hırslanıyor motive oluyor insan.
yapalım birlikte gülümse benim hurma bir haftayı geçti bırakayım artıkBugün 7zeytin 1incir kürüne başladım kızçeler kimseden ses çıkmadı bende tek başıma yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?