Önceki gün yediği pizza acıktırmamıştırMenu çok az değil mi canım nasıl acıkmadın ara öğün de yok :/
Önceki gün yediği pizza acıktırmamıştır
Biz hamdolsun iyiyiz sen nasılsın kuzum annen nasılMerhaba kizlar Nasılsıniz nasil gidiyor hayat
Hoşgeldin canım iyiyiz biz çok şukur sen nasılsın asıl. Annen nasıl oldu.Merhaba kizlar Nasılsıniz nasil gidiyor hayat
Sabahları kahvaltıdan 1saat önce 7tane zeytinle hurmayla aynı anda yiycez akşamlarında aynı şekilde ama üzerine su içecez kuzumnapıcaz nasıl yapıcaz ben aksama başlarım ancak
Hayatta kalmaya çalışıyorum.Annem yoğun bakımda canım 1 hafta dirBiz hamdolsun iyiyiz sen nasılsın kuzum annen nasıl
Doğrudur canım niye tartiya bahane buluyorsun ki :) ne güzel vermişsin işteGünaydın canlar. Bugün benim tartı bi garip. 57.9 çıktım. Üç defa indim tekrar çıktım sonuç hep 57.9 çıktı. Yarin tekrar ölçüleyim bakalım sonuç ne olacak.
harikasın canım tebrik ederim. Geçen gün bende 38 beden elbisem vardı içine girdim çok mutlu oldum. Senle ayni duyguyu yaşadım. Daha da hırslanıyor motive oluyor insan.
Allah yardımcınız olsun canımHayatta kalmaya çalışıyorum.Annem yoğun bakımda canım 1 hafta dir
Annem i hastaneye kaldırdık canım herkese restimi çektim gece 2 de ambulans i aradım hemen yogun bakıma aldılar eğer goturmesek 5 6 günde böbrek biterdi dedi dr. Tüm vücudu enfeksiyon kaplamis.bilinç kapalı halde hala.bizimkilere kalsa kadın öyle kalacaktı.Ben hiç iyi değilim eşimle sorunlarımız var askere gidemicek gibi.karmakarisigimHoşgeldin canım iyiyiz biz çok şukur sen nasılsın asıl. Annen nasıl oldu.
Oyyy canım benim rabbim sabırlar versin. Şifa versin inşallahAnnem i hastaneye kaldırdık canım herkese restimi çektim gece 2 de ambulans i aradım hemen yogun bakıma aldılar eğer goturmesek 5 6 günde böbrek biterdi dedi dr. Tüm vücudu enfeksiyon kaplamis.bilinç kapalı halde hala.bizimkilere kalsa kadın öyle kalacaktı.Ben hiç iyi değilim eşimle sorunlarımız var askere gidemicek gibi.karmakarisigim
Sorun her evde var kuzum sıkma canını gelir geçer halledilmesi bilir şeylerdir inş Rabbim büyük annen için üzüldüm sanada Rabbim bol sabır versin üzülme su akar yolunu bulurAnnem i hastaneye kaldırdık canım herkese restimi çektim gece 2 de ambulans i aradım hemen yogun bakıma aldılar eğer goturmesek 5 6 günde böbrek biterdi dedi dr. Tüm vücudu enfeksiyon kaplamis.bilinç kapalı halde hala.bizimkilere kalsa kadın öyle kalacaktı.Ben hiç iyi değilim eşimle sorunlarımız var askere gidemicek gibi.karmakarisigim
Hani listene uyacaktınDaha kahvaltı edemedim yahu Öglen oldu
İnsanın eşi böyle zamanda destek olmayacak da ne zaman olacak. Ahh bu erkeklerSorun her evde var kuzum sıkma canını gelir geçer halledilmesi bilir şeylerdir inş Rabbim büyük annen için üzüldüm sanada Rabbim bol sabır versin üzülme su akar yolunu bulur
Zeytin incir kürü yedim 1saat geçmesini bekledim eşim geldi o hazırlandı okula gitti onun peşine dolandım heryeri döktü onları topladım şimdide okuldan çocuklar geldi hep beraber yapacaz artıkHani listene uyacaktınBu saate kahvaltı mı kalır metabolizma yavaşlar tabii
Hep aynılar kaptanım bizim gibi ince düşünemiyorlar malesefİnsanın eşi böyle zamanda destek olmayacak da ne zaman olacak. Ahh bu erkekler
Onu sabah çocukları uğurlarken ye bence.Zeytin incir kürü yedim 1saat geçmesini bekledim eşim geldi o hazırlandı okula gitti onun peşine dolandım heryeri döktü onları topladım şimdide okuldan çocuklar geldi hep beraber yapacaz artık
Aynen. Onun annesi hasta olsa. Bak yoğun bakın falan değil normal hasta olsa. Biz böyle yapsak kıyameti koparırlar.Hep aynılar kaptanım bizim gibi ince düşünemiyorlar malesef
Aynen. Onun annesi hasta olsa. Bak yoğun bakın falan değil normal hasta olsa. Biz böyle yapsak kıyameti koparırlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?