Kaptanım 1saat önce yenmesi lazım çocuklar 6.30da gidiyo okula ben 10.30da kalkıyorumOnu sabah çocukları uğurlarken ye bence.
Kitap nasıl canım güzel mi bende alayım bari Instagram dan takip ediyorumKızlar nasılsınız ben yata yata şiştim bu haftaDiyetisyen özge bezircinin şekersiz 21 gün kitabını aldım daha önce instagramdan katılmıştım programlarına çok işe yaramıştı gerçekten daha dinç
olmuştum sporda yapmıştım dinç olduğum için onu okumayabaşladım dün palaştığım diyetle çok benzer zaten gün gün menülerde mevcut cuma başlıyorum inşallah burdanda paylaşacağım belki faydası olur sizede:)
Kitap nasıl canım güzel mi bende alayım bari Instagram dan takip ediyorum
Erken kalk o zaman canım aaa.Kaptanım 1saat önce yenmesi lazım çocuklar 6.30da gidiyo okula ben 10.30da kalkıyorum
Benim de alasım var aslında onu.Şöyle bir göz gezdirdim 10.15 sayfasını okudum canım kitap çok güzel instagramda da çok güzel anlatırdı biliyorsundur zaten. Elimizin altında her an bakabileceğimiz teşvik edici bir kaynak almış ödülde almış kitabı zaten geçen gün paylaşmıştı çok tatlı bir diyetisyen normalde diyet kitabı pek okumam bir karatayı okumuştum bir de bunu aldım bende tavsiye ederim:)
Uykumu alamayınca migren tavan yapıyo doktor en az düzenli 8saat uyuman lazım dedi ben parça parça yatıyorum akşam 12 sabah 6 7.30da geri yat 10.30kalkıyom işteErken kalk o zaman canım aaa.
Günaydın canlar. Bugün benim tartı bi garip. 57.9 çıktım. Üç defa indim tekrar çıktım sonuç hep 57.9 çıktı. Yarin tekrar ölçüleyim bakalım sonuç ne olacak.
Maşallah canım hedefinin de altını görmüşsün harikasın tebrik ederim :)
harikasın canım tebrik ederim. Geçen gün bende 38 beden elbisem vardı içine girdim çok mutlu oldum. Senle ayni duyguyu yaşadım. Daha da hırslanıyor motive oluyor insan.
Tavsiye ederim canım çok güzel ve sade bir dille anlatmış:)Benim de alasım var aslında onu.
Zekarette demişti profesör komşular.. El birliği ile kadını öldüreceklerdi. İyi yapmışsın canım. Kör ölür badem gözlü olur. Yarın öbür gün ben bir şey demedim der eşin çıkıverir işin içinden. Duymamazlıktan gelmek en iyisi. İşine gelmiyorsa kapı orada.Annem i hastaneye kaldırdık canım herkese restimi çektim gece 2 de ambulans i aradım hemen yogun bakıma aldılar eğer goturmesek 5 6 günde böbrek biterdi dedi dr. Tüm vücudu enfeksiyon kaplamis.bilinç kapalı halde hala.bizimkilere kalsa kadın öyle kalacaktı.Ben hiç iyi değilim eşimle sorunlarımız var askere gidemicek gibi.karmakarisigim
Bende spor salonundayımAgır yaşamlar eşliğinde benim spor başlar hadin sizde boş durmayın kızçeler
Hurma mi incir degilmiyfi oSabahları kahvaltıdan 1saat önce 7tane zeytinle hurmayla aynı anda yiycez akşamlarında aynı şekilde ama üzerine su içecez kuzum
Hurmamı yazmışım pardon incir aceleyle yazınca yalnış olmuşHurma mi incir degilmiyfi o
Tamamdir tuzsuz zeytin aldim inciride alirim birazdan aksama baslarimHurmamı yazmışım pardon incir aceleyle yazınca yalnış olmuş
Tuzlu tuzsuz farketmiyo siyah yeşil oda farketmiyo zeytin ben tuzlu yedim 7tane zeytinin çekirdeğini çıkar incirler beraber yenecek aynı anda ben bi ara düşündüm robota versem diye sonra Vaz geçtim taze olsun hemde ölçüsü karışmasın dedim yapmadım zeytinle inciri aynı anda yedimTamamdir tuzsuz zeytin aldim inciride alirim birazdan aksama baslarim
Hayatta kalmaya çalışıyorum.Annem yoğun bakımda canım 1 hafta dir
Annem i hastaneye kaldırdık canım herkese restimi çektim gece 2 de ambulans i aradım hemen yogun bakıma aldılar eğer goturmesek 5 6 günde böbrek biterdi dedi dr. Tüm vücudu enfeksiyon kaplamis.bilinç kapalı halde hala.bizimkilere kalsa kadın öyle kalacaktı.Ben hiç iyi değilim eşimle sorunlarımız var askere gidemicek gibi.karmakarisigim
Yüzüm ve sırtım terledi bacaklarda tık yok bu basen nasıl eriyecek ya pıt pıt atıyo bacaklarım şuan ama hiç terlemedi bidaha ki sefere sitreçmi sarsam ya bacaklarıma
Bulamıyorum burda kuzum çok istiyorum ama yok netten de güvenemiyorum hangi beden olur bana o konuda teraddütüm o yüzden isteyemiyorumcanım sen elinden geleni yaptın annen için. Allah yardımcın olsun bol bol sabir versin.
termal şort alsana. Diz kapağının üstünden başlıyor göbek deliğin in üstüne kadar ve inanılmaz terletiyor. Strecle uğraşmaktansa boyle birşey çok rahat. Ben kullanıyorum çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?