Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar nasılsınız ben yata yata şiştim bu hafta Diyetisyen özge bezircinin şekersiz 21 gün kitabını aldım daha önce instagramdan katılmıştım programlarına çok işe yaramıştı gerçekten daha dinç
olmuştum sporda yapmıştım dinç olduğum için onu okumayabaşladım dün palaştığım diyetle çok benzer zaten gün gün menülerde mevcut cuma başlıyorum inşallah burdanda paylaşacağım belki faydası olur sizede:)

Kitap nasıl canım güzel mi bende alayım bari Instagram dan takip ediyorum

Kitap nasıl canım güzel mi bende alayım bari Instagram dan takip ediyorum

Şöyle bir göz gezdirdim 10.15 sayfasını okudum canım kitap çok güzel instagramda da çok güzel anlatırdı biliyorsundur zaten. Elimizin altında her an bakabileceğimiz teşvik edici bir kaynak almış ödülde almış kitabı zaten geçen gün paylaşmıştı çok tatlı bir diyetisyen normalde diyet kitabı pek okumam bir karatayı okumuştum bir de bunu aldım bende tavsiye ederim:)

Benim de alasım var aslında onu.

Demek ki inceciksin şu an :)Maşallah canım tebrik ederim:)

Zekarette demişti profesör komşular.. El birliği ile kadını öldüreceklerdi. İyi yapmışsın canım. Kör ölür badem gözlü olur. Yarın öbür gün ben bir şey demedim der eşin çıkıverir işin içinden. Duymamazlıktan gelmek en iyisi. İşine gelmiyorsa kapı orada.

Yüzüm ve sırtım terledi bacaklarda tık yok bu basen nasıl eriyecek ya pıt pıt atıyo bacaklarım şuan ama hiç terlemedi bidaha ki sefere sitreçmi sarsam ya bacaklarıma

Tamamdir tuzsuz zeytin aldim inciride alirim birazdan aksama baslarim
Tuzlu tuzsuz farketmiyo siyah yeşil oda farketmiyo zeytin ben tuzlu yedim 7tane zeytinin çekirdeğini çıkar incirler beraber yenecek aynı anda ben bi ara düşündüm robota versem diye sonra Vaz geçtim taze olsun hemde ölçüsü karışmasın dedim yapmadım zeytinle inciri aynı anda yedim

Hayatta kalmaya çalışıyorum.Annem yoğun bakımda canım 1 hafta dir

canım sen elinden geleni yaptın annen için. Allah yardımcın olsun bol bol sabir versin.

Yüzüm ve sırtım terledi bacaklarda tık yok bu basen nasıl eriyecek ya pıt pıt atıyo bacaklarım şuan ama hiç terlemedi bidaha ki sefere sitreçmi sarsam ya bacaklarıma

termal şort alsana. Diz kapağının üstünden başlıyor göbek deliğin in üstüne kadar ve inanılmaz terletiyor. Strecle uğraşmaktansa boyle birşey çok rahat. Ben kullanıyorum çok memnunum

Bulamıyorum burda kuzum çok istiyorum ama yok netten de güvenemiyorum hangi beden olur bana o konuda teraddütüm o yüzden isteyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…