Terlememesi faydası olmadığını göstermiyor ki. Yanıyordur onlar yine.Yüzüm ve sırtım terledi bacaklarda tık yok bu basen nasıl eriyecek ya pıt pıt atıyo bacaklarım şuan ama hiç terlemedi bidaha ki sefere sitreçmi sarsam ya bacaklarıma
Spor aleti satan yerlerde falan yok mu. Ben göndereyim sana olmazsa geri gönderirsin değiştirir geri gönderirimBulamıyorum burda kuzum çok istiyorum ama yok netten de güvenemiyorum hangi beden olur bana o konuda teraddütüm o yüzden isteyemiyorum
Bana gönder birazınıKarnitinin etkisi mi yoksa psikolojik mi bilmiyorum çok enerjik hissediyorum
Hafta sonu ilk işim gidip bütün şehri alt üst etmek olmazsa sauna eşofman alıcam alt üst takım kaptanım tşk ederimSpor aleti satan yerlerde falan yok mu. Ben göndereyim sana olmazsa geri gönderirsin değiştirir geri gönderirim
Onuda alıcam sen eczaneden mi aldın kuzumKarnitinin etkisi mi yoksa psikolojik mi bilmiyorum çok enerjik hissediyorum
Kendime lahana salatası yaptım sogumasını bekliyorum yogurdunu katıcam bakalım nasıl oldu ilk defa yapıyorumBana gönder birazınıvalla yemek bile yapasım yok bu gün.
İşte kaptanın kralıSpor aleti satan yerlerde falan yok mu. Ben göndereyim sana olmazsa geri gönderirsin değiştirir geri gönderirim
Çok ciddiyim canım. Yeter ki siz kilo verinHafta sonu ilk işim gidip bütün şehri alt üst etmek olmazsa sauna eşofman alıcam alt üst takım kaptanım tşk ederim
Tamam kaptanım söz bulamazsam haber ederim çok tşk ederim tekrarÇok ciddiyim canım. Yeter ki siz kilo verin
Bak bulamazsan söyle :)
Burda ki avm lerde hep aynı markalar var spor malzemeleri satan yer görmedim malesef ama hafta sonu tek tek dükkan gezicem hem alışveriş hem spor olsun ne zamandır dışarıda çıkmıyorum arabayla gidip geliyordum ayaklarım açılsın biraz akşam belki giderim dedim ama eşim sınavdan çıkmış soluğu kütüphanede almış geç gelecekmiş yarın iki sınav var çok stresli dokunmim dedimBurda büyük alışveriş merkezlerinin spor malzemesi satan bölümlerinde var
Kız vardır illa. Mesela migrosun spor malzemeleri olan bölümü gibi düşün. Oralara bak önce.Burda ki avm lerde hep aynı markalar var spor malzemeleri satan yer görmedim malesef ama hafta sonu tek tek dükkan gezicem hem alışveriş hem spor olsun ne zamandır dışarıda çıkmıyorum arabayla gidip geliyordum ayaklarım açılsın biraz akşam belki giderim dedim ama eşim sınavdan çıkmış soluğu kütüphanede almış geç gelecekmiş yarın iki sınav var çok stresli dokunmim dedim
Migrostada varmış aynen ama ben spor salonunda hoca getirtmiş ondan aldımOnuda alıcam sen eczaneden mi aldın kuzum
Sporla yakmışsındır. Geç saatte yemedikten sonra olur o kadar. Perşembe olmasın yeter ki.Kızlar sporumu bitirdim. Büyük bir mutluluk spor yapmak. Birazdan da yemek yerim üstüne kahve misss gibi. Ama bugün bi kaçamak yaptımbir tane küçük ekler yedim. Komşumla kahve içerken arada gitti valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?