Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Burda büyük alışveriş merkezlerinin spor malzemesi satan bölümlerinde var
Burda ki avm lerde hep aynı markalar var spor malzemeleri satan yer görmedim malesef ama hafta sonu tek tek dükkan gezicem hem alışveriş hem spor olsun ne zamandır dışarıda çıkmıyorum arabayla gidip geliyordum ayaklarım açılsın biraz akşam belki giderim dedim ama eşim sınavdan çıkmış soluğu kütüphanede almış geç gelecekmiş yarın iki sınav var çok stresli dokunmim dedim

Kız vardır illa. Mesela migrosun spor malzemeleri olan bölümü gibi düşün. Oralara bak önce.

Kızlar sporumu bitirdim. Büyük bir mutluluk spor yapmak. Birazdan da yemek yerim üstüne kahve misss gibi. Ama bugün bi kaçamak yaptım bir tane küçük ekler yedim. Komşumla kahve içerken arada gitti valla.

Kızlar sporumu bitirdim. Büyük bir mutluluk spor yapmak. Birazdan da yemek yerim üstüne kahve misss gibi. Ama bugün bi kaçamak yaptım bir tane küçük ekler yedim. Komşumla kahve içerken arada gitti valla.
Sporla yakmışsındır. Geç saatte yemedikten sonra olur o kadar. Perşembe olmasın yeter ki.

Menu 27 aralık

1 kuru kayısı

Sabah 10.00
2 dilim ekmek
2 kk peynir
1 çk haşhaş ezmesi
1 yumurta
2 fincan şekersiz çay

Ara 12.00
2 ceviz
2 kuru hurma

Öğlen 14.00
2 yk mantar sote
3 yk kereviz
Salata

Ara 15.00
1 küçük ekler
Şekersiz türk kahvesi

Ara 16.30
1 bardak kefir

Aksam 18.45
Avuç ici kadar tavuk ızgara
1 dilim ekmek
1 bardak kefir
Yeşillik

Ara 21.45
Tarçınlı süt
3 erik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…