Burda Migroslarda giyim yokki avm de carfursa var onda belki bula bilirim hiç denk gelmedim ama bakacam yinedeKız vardır illa. Mesela migrosun spor malzemeleri olan bölümü gibi düşün. Oralara bak önce.
Canım giyim olarak değil. Dambıl plates lastiği plates topu basketbol topu futbol topu falan olan köşe vardır. O köşede. Giyim bölümü değil.Burda Migroslarda giyim yokki avm de carfursa var onda belki bula bilirim hiç denk gelmedim ama bakacam yinede
Tmm kaptanım ancak büyük Migrosta bula bilirim Oraya da hiç gitmedim buradaki Migroslar sadece market onlar yok hiç görmedim ÇünkiCanım giyim olarak değil. Dambıl plates lastiği plates topu basketbol topu futbol topu falan olan köşe vardır. O köşede. Giyim bölümü değil.
Sen bilirsin canım yorulmayacaksan yap. Baktın zorlamıyorsun bırak o zaman.Kaptanım ben bi 45dk kadar yürüyüş yapsam mı işim bitti boş oturmim hemde agır yaşamlarda merak ettiğim bölümlere gelmiştim onları bitirim agır yaşamlar şimdi ne yapıyor?
İçime oturdu vallaTmm kaptanım ancak büyük Migrosta bula bilirim Oraya da hiç gitmedim buradaki Migroslar sadece market onlar yok hiç görmedim Çünki
Hafta sonu alıcam söz hemde yürüyüşümü çogaltacam gidecek bu basenlerİçime oturdu vallaben taktım mı takarım o şortu alana kadar yandın sen
Neti azdı o yüzden giremiyo pek sanırım net çekelim kaptanım kızlara@Sendelibendeli nasılsın. Alıştın mı takıma
Yok 45dk su gibi aktı hatta son 15dk hızı arttırdımSen bilirsin canım yorulmayacaksan yap. Baktın zorlamıyorsun bırak o zaman.
Demin konuyu okuyor görünüyordu bişey yazmadan çıktı.Neti azdı o yüzden giremiyo pek sanırım net çekelim kaptanım kızlara
Kız bizim WiFi şifresini verim
Onların internette sonrası resimleri var hep. Onlara da bak. Mükemmel bir değişim.Kaptanım ben bi 45dk kadar yürüyüş yapsam mı işim bitti boş oturmim hemde agır yaşamlarda merak ettiğim bölümlere gelmiştim onları bitirim agır yaşamlar şimdi ne yapıyor?
@Sendelibendeli nasılsın. Alıştın mı takıma
Valla kim ne derse desin dedim kaldırdım hastaneye.eşim de ayrı dert şu zaman da yaptığı iş değil ya.dün öyle ağladım ki Allah a havale ettim onu.ne halt edecem ben ya anneme ayrı kahroluyorum eşim ayrı bir taraftan.anası dolduruyor oda üstüme geliyorZekarette demişti profesör komşular.. El birliği ile kadını öldüreceklerdi. İyi yapmışsın canım. Kör ölür badem gözlü olur. Yarın öbür gün ben bir şey demedim der eşin çıkıverir işin içinden. Duymamazlıktan gelmek en iyisi. İşine gelmiyorsa kapı orada.
Canım ben evlat olarak üzerime düşeni yapıyorum dediğin gibi artık bekliyorum sadece zaman negösterecekcanım sen elinden geleni yaptın annen için. Allah yardımcın olsun bol bol sabir versin.
termal şort alsana. Diz kapağının üstünden başlıyor göbek deliğin in üstüne kadar ve inanılmaz terletiyor. Strecle uğraşmaktansa boyle birşey çok rahat. Ben kullanıyorum çok memnunum
Geçmiş olsun canim rabbim şifa versin inşallah.Canım ben evlat olarak üzerime düşeni yapıyorum dediğin gibi artık bekliyorum sadece zaman negösterecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?