Şuan sadece evlatlık vazifeni yap isteyen destek olur yanında durur istemeyen çeker gider bu kadar basit Kimse kusura bakmasın anne baba 1tane yerine yenisi gelmez ama koca çook desteği yoksa köstegide olmasınEvet gülüm aynen annesinin doldurusuna geliyor.biraz once tartıştık yine adam benim eski şıkır şıkır halimi istiyor ee bende istiyorum ama annem yoğun bakımda nasıl makyaj yapim fon cektirim.kilo aldığımı falan ima ediyor ne b..k yicem bende bilmiyorum anneme karşı evlatlık görevimi yapim kocama giyinip suslenimmi evi mi temizleyip yemek yapim ogluma anne mi olayım.kendimi kaca parcalayim.kafamı duvarlara vuracam artık
Ohh afiyet olsun kuzum27/12/17
(11:30)kahvaltı
3 parmak büyüklüğünde bazlama yarım başlanmış yumurta 1 çay kaşığı tahin domates salatalık 2 zeytın 1 sade türk kahvesi
(15:00) 1 bardak şekersiz çay 1 fincan şekersiz türk kahvesi 1 tane lahana sarması
(19:00) 1 kepçe tarhana çorbası 2 parça haşlanmış brokoli 5 yk patlıcan yemeği iki dilim turp iki kaşık yoğurt
Hiç unutmuyorum 40tane hamsi yedigimi bilirim özellikle saydım27.12.2017 çarşamba
Sabah 11.30
3 yk yumurta salatası
1 etimek
2 çb çay
5 küçük parça keçi peyniri
5-6çatal ev yoğurdu
3 çatal tereyağı ile ayva reçeli
Akşam 18.30
12 küçük balık
Bir kase salata
Ara 20.00
2 fincan çay
Ben şimdi puanımı nasıl yazayım buraya yine ezik kaldım bunların yanındaM
Maşallah puanlara
Diyetisyen gibi karısın maşallah27 Aralık menü
Sabah 8.30
1 dilim çavdar
1 kk peynir
Çeyrek avakado (şükür bitti)
Yeşillik
4 zeytin
Öğlen 12.30
Zeytinyağlı enginar yemeği (1 kepçe kadardı)
Salata yoğurt
Ara 15.00
Avtivia
1 kaşık yulaf+chia
17.00
1 portakal
Akşam 19.30
Izgara tavuk salata
Hiç yapmayanların yanında bişey olmaz gayet iyisinBen şimdi puanımı nasıl yazayım buraya yine ezik kaldım bunların yanında
Kaptanım yürüyüşün puanını artıralım valla ezildimHiç yapmayanların yanında bişey olmaz gayet iyisin
Şu 10 alanSelams. Uff çok uzak kaldım bu aralar sizden ya. Bu akşam da büyük görümcem geldi yemeğe yine, dünden kalanları yedik. Ogluna matematik çalıştırdım. Şu 10 alan var ya.
Bu akşam bebeğimin ilk emmeden akşam uykusuna yatması olacak. Dün akşam gece uyandı ve vermedim. 1.5 saat sürdü atağı. İnşallah bu akşam daha rahat olur.
Uyusun, squat yapacağım. Kardio gibi kalbimi iyi çalıştırıyor, ama uzun süre yapamıyorum o ayrı.
Ya sanki bir sınavdan geçiyorum öyle çaresiz haldeyim ki. Hayatım alt üst. Cocugumun psikolojisini düşünüyorum elimden geldiğince zaman ayiriyorum çok küçük daha 1 yasinda. Eşim de tuz biber oldu. Hani derler ya el adamı diye aynen öyleŞuan sadece evlatlık vazifeni yap isteyen destek olur yanında durur istemeyen çeker gider bu kadar basit Kimse kusura bakmasın anne baba 1tane yerine yenisi gelmez ama koca çook desteği yoksa köstegide olmasın
Kızzzz yemekler bittimi yarında gelirler bak boş tencereleri gösterseydin tüh yarına da ne yapıcam hiç bilmiyom deseydin kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yeterin artık gelmeyin gibisindenSelams. Uff çok uzak kaldım bu aralar sizden ya. Bu akşam da büyük görümcem geldi yemeğe yine, dünden kalanları yedik. Ogluna matematik çalıştırdım. Şu 10 alan var ya.
Bu akşam bebeğimin ilk emmeden akşam uykusuna yatması olacak. Dün akşam gece uyandı ve vermedim. 1.5 saat sürdü atağı. İnşallah bu akşam daha rahat olur.
Uyusun, squat yapacağım. Kardio gibi kalbimi iyi çalıştırıyor, ama uzun süre yapamıyorum o ayrı.
İyide senin istediklerini artırınca onların da artıyor yine aynı hesapKaptanım yürüyüşün puanını artıralım valla ezildim
Benim eşimde geçen sene aynısını yaptı hep sen koşuyorsun herşeylerine diger kardeşlerin neden gitmiyo dedi ben evlatlık vazifemi yerine getiriyorum digerleri beni ilgilendirmez dedim annemle babam öldükten sonra bana memlekete git desende gitmem dedim ama şimdi beni kimse tutamaz dedim ve gittimYa sanki bir sınavdan geçiyorum öyle çaresiz haldeyim ki. Hayatım alt üst. Cocugumun psikolojisini düşünüyorum elimden geldiğince zaman ayiriyorum çok küçük daha 1 yasinda. Eşim de tuz biber oldu. Hani derler ya el adamı diye aynen öyle
Ben şikayetçi değilim ki. Yemek yoksa yapar. Onu goze alarak getiriyorlar çocuklarını derse. Başta dedim iki gorumceme de, ben hepsine yetişemem. Derse çocuğunu getiren yoksa yemek getirir, gerekirse evi süpürür, ufak oğluma bakar, gezdirir. Dün ben davet ettim diye yemek yaptım. Bugün taze çorba yaptım sadece. Yemekler dünden kalandi. Yarın yine gelecek derse.Kızzzz yemekler bittimi yarında gelirler bak boş tencereleri gösterseydin tüh yarına da ne yapıcam hiç bilmiyom deseydin kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yeterin artık gelmeyin gibisinden
Şaka yapıyorum kaptanım ya canları sagolsun napalım bizde bu kadarını yapa Biliyoz heçte kıskanmadımİyide senin istediklerini artırınca onların da artıyor yine aynı hesap
Ayy ben çekemem valla iyi sabır var sende deseneBen şikayetçi değilim ki. Yemek yoksa yapar. Onu goze alarak getiriyorlar çocuklarını derse. Başta dedim iki gorumceme de, ben hepsine yetişemem. Derse çocuğunu getiren yoksa yemek getirir, gerekirse evi süpürür, ufak oğluma bakar, gezdirir. Dün ben davet ettim diye yemek yaptım. Bugün taze çorba yaptım sadece. Yemekler dünden kalandi. Yarın yine gelecek derse.
Yok kız. İyidir gorumcemler. Bu hafta sonu küçük görümcem gelecek mesela. Yemek yapıp getirecek. Sofra kür, kaldır, çay, ortalığı topla, çocukları oynat onda. Oğlunun dersi bende. Bir de kahvemi yapar getirir içelim diye. Hasta olsam cagirsam yok demez. Duysun istemeden yemek yollar. Severim ben onları.Ayy ben çekemem valla iyi sabır var sende desene
Maşallah o zaman Allah bozmasın bacım her eve lazım o görümcelerdenYok kız. İyidir gorumcemler. Bu hafta sonu küçük görümcem gelecek mesela. Yemek yapıp getirecek. Sofra kür, kaldır, çay, ortalığı topla, çocukları oynat onda. Oğlunun dersi bende. Bir de kahvemi yapar getirir içelim diye. Hasta olsam cagirsam yok demez. Duysun istemeden yemek yollar. Severim ben onları.
Kadın kısmısi çenesiz olmaz. Yeri gelir lafimizi sokariz, yeri gelir bagrisir cagrisiriz ama hiç kusmeyiz. Kendi ablam kardeşim olsa bu kadar olur yani. Ay nazar değecek şimdi. Sustum ben. Gerçi bazen gereksiz burunlarını sokarlar bazı şeylere pat diye cevap veririm. Alıştılar bana.Maşallah o zaman Allah bozmasın bacım her eve lazım o görümcelerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?