Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Şuan sadece evlatlık vazifeni yap isteyen destek olur yanında durur istemeyen çeker gider bu kadar basit Kimse kusura bakmasın anne baba 1tane yerine yenisi gelmez ama koca çook desteği yoksa köstegide olmasın

Ohh afiyet olsun kuzum

Hiç unutmuyorum 40tane hamsi yedigimi bilirim özellikle saydım

Diyetisyen gibi karısın maşallah

27 aralık spor su listesi
1.smy11
18 dk hiit kardiyo=72
90 mekik=90
100 donkey kick=20
50 bridge=10
100 twister=20
300 bölgesel=60
Toplam=272 puan
1.5 lt su

2.bulutungokyuzu
10dk hit 40 puan
30dk yürüyüş 30 puan
70 yarım mekik 35 puan
15dk eliptik 45 puan
1100 ip atlama 220 puan
690 bölgesel 138
toplam 508 puan
1.5lt su

3.gamzemdwf
45dk yürüyüş=45
45dk bisiklet= 90
300 twister= 60
40squat = 40
50 mekik= 50
225 bölgesel =45
Toplm 330
2lt

4-hcrb
35 dakika eliptik:105

5.gülümse25.
90dk yürüyüş =90
2.5litre su

Selams. Uff çok uzak kaldım bu aralar sizden ya. Bu akşam da büyük görümcem geldi yemeğe yine, dünden kalanları yedik. Ogluna matematik çalıştırdım. Şu 10 alan var ya.

Bu akşam bebeğimin ilk emmeden akşam uykusuna yatması olacak. Dün akşam gece uyandı ve vermedim. 1.5 saat sürdü atağı. İnşallah bu akşam daha rahat olur.

Uyusun, squat yapacağım. Kardio gibi kalbimi iyi çalıştırıyor, ama uzun süre yapamıyorum o ayrı.

Şu 10 alan
Ayy ilahi bacı sesli güldüm

Şuan sadece evlatlık vazifeni yap isteyen destek olur yanında durur istemeyen çeker gider bu kadar basit Kimse kusura bakmasın anne baba 1tane yerine yenisi gelmez ama koca çook desteği yoksa köstegide olmasın
Ya sanki bir sınavdan geçiyorum öyle çaresiz haldeyim ki. Hayatım alt üst. Cocugumun psikolojisini düşünüyorum elimden geldiğince zaman ayiriyorum çok küçük daha 1 yasinda. Eşim de tuz biber oldu. Hani derler ya el adamı diye aynen öyle

Kızzzz yemekler bittimi yarında gelirler bak boş tencereleri gösterseydin tüh yarına da ne yapıcam hiç bilmiyom deseydin kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yeterin artık gelmeyin gibisinden

Benim eşimde geçen sene aynısını yaptı hep sen koşuyorsun herşeylerine diger kardeşlerin neden gitmiyo dedi ben evlatlık vazifemi yerine getiriyorum digerleri beni ilgilendirmez dedim annemle babam öldükten sonra bana memlekete git desende gitmem dedim ama şimdi beni kimse tutamaz dedim ve gittim

Kızzzz yemekler bittimi yarında gelirler bak boş tencereleri gösterseydin tüh yarına da ne yapıcam hiç bilmiyom deseydin kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yeterin artık gelmeyin gibisinden
Ben şikayetçi değilim ki. Yemek yoksa yapar. Onu goze alarak getiriyorlar çocuklarını derse. Başta dedim iki gorumceme de, ben hepsine yetişemem. Derse çocuğunu getiren yoksa yemek getirir, gerekirse evi süpürür, ufak oğluma bakar, gezdirir. Dün ben davet ettim diye yemek yaptım. Bugün taze çorba yaptım sadece. Yemekler dünden kalandi. Yarın yine gelecek derse.

Ayy ben çekemem valla iyi sabır var sende desene

Ayy ben çekemem valla iyi sabır var sende desene
Yok kız. İyidir gorumcemler. Bu hafta sonu küçük görümcem gelecek mesela. Yemek yapıp getirecek. Sofra kür, kaldır, çay, ortalığı topla, çocukları oynat onda. Oğlunun dersi bende. Bir de kahvemi yapar getirir içelim diye. Hasta olsam cagirsam yok demez. Duysun istemeden yemek yollar. Severim ben onları.

Maşallah o zaman Allah bozmasın bacım her eve lazım o görümcelerden

Maşallah o zaman Allah bozmasın bacım her eve lazım o görümcelerden
Kadın kısmısi çenesiz olmaz. Yeri gelir lafimizi sokariz, yeri gelir bagrisir cagrisiriz ama hiç kusmeyiz. Kendi ablam kardeşim olsa bu kadar olur yani. Ay nazar değecek şimdi. Sustum ben. Gerçi bazen gereksiz burunlarını sokarlar bazı şeylere pat diye cevap veririm. Alıştılar bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…