Evet dolaşıyorum buralarda hafıften gelmeye başladı
@Sendelibendeli seni de mi uyutmuyorlar.
Beni de normalde çocuklar uyutmazdı. Bu gün onlar uyudu alışkanlık olmuş ben uyuyamıyorum.Evet dolaşıyorum buralarda hafıften gelmeye başladı
Aaaa çok geç kalmış gelir inşallah hemen kaç yaşındaydı canımm..Aynen canim gozumden uyku akiyo ama uyuyamiyorum oglum eltimde gelmesini bekliyorum
Ben yatıyorum bacakları havaya kaldırıp açıp kapatıyorum tembel işi oluyor benimki biraz amaKızlar bu arada ellerde plank pozisyonundayken bacaklarımı açma kapama yaptım dehşet yakıyor iç bacakları. Tavsiye ederim. Çok sevdim ben
Saol canım yok fakülte değil bursa dörtçeliğe almıştıkGeçmiş olsun fakültedenmiydi randevunuz
Onu bi dene kolları da çalıştıyor göbeği de. Dehşet bişey oluyorBen yatıyorum bacakları havaya kaldırıp açıp kapatıyorum tembel işi oluyor benimki biraz ama
Bilmiyorum canımÇok geçmiş olsun canım ya hay Allah niye hiç bi işin rast gitmiyor senin.
Yine çok iyi sporlar.Sporumu yazdım bende gidiyorum iyi geceler millet tatlı rüyalar
Saol canımÇok geçmiş olsun canım sana da ogluna daAllah şifa versin
Anladım canım tez zamanda bol şifalarSaol canım yok fakülte değil bursa dörtçeliğe almıştık
Hayırlısı bakalım vardır bunda da bir hayır.Bilmiyorum canım
Açabildiğin kadar esnet yanlara doğru buda karın yakıyor ama kola faydası yok senin dediğinide denicem müsait bi yer buluncaOnu bi dene kolları da çalıştıyor göbeği de. Dehşet bişey oluyorBen de seninkini deneyeyim. Hareket harekettir olsun.
Orası öyle. Akşam yemeklerinden sonra bişey yedirip içirmiyorum yatmadan 2 saat önce yeme içme işini bitiriyoruz. Faydası var. Ama dün akşam acıkmış bende vermedim ağladı açım diye uyudu çok zor oluyo.Hayırlısı bakalım vardır bunda da bir hayır.
Aynen çok müsait olmak lazımAçabildiğin kadar esnet yanlara doğru buda karın yakıyor ama kola faydası yok senin dediğinide denicem müsait bi yer bulunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?