- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
Beraber düzenledik spor listesi en son 4 kisi
Benim dediğim yanlış anlaşılması dimi :) ben düzenledim derken en son mesajı ben yazmıştım onu düzenledim anlamında dedimCanınız sağolsun kızlar. Spor yapıp ekleyelim de bişi olmaz. Eksik kalırsa bir daha eklerim, elimize mi yapisacak. Yaşasın spor kardeşliği.
1200 ip masallah cok iyisin28 aralık spor su listesi
1.smy11
1200 ip=240 puan
60 squat=60 puan
80 mekik=80 puan
200 bölgesel=40 puan
Toplam=420 puan
2 lt su
2. Flo
45 dk tempolu yürüyüş: 45 puan
60 squat: 60 puan
Toplam: 105 puan
Su 2 lt
Sende menu ve spor paylasiyorsun degilmiHeyyy napiyosunuzz kizlarr
Sende menu ve spor paylasiyorsun degilmi
Cok gecmis olsun cocuk olunca zor valka Allah yardimcjniz olsunAnkacım günlerdir çocuğun hastane işiyle uğraşıyorduk
Bursaya randevu aldık gece yola çıktık şehir çıkışı randevumuz doktor izne ayrıldığından iptal olmuş başka randevuda alamadık. Pediatrik gastroendoloji için önce çocuk doktoruna çıkmak gerekiyor. Eğer çocuk doktoru isterse gastroendolojiye gözükebileceğiz. Bizim burdaki özel doktorun istemesiyle olmuyor malesef. Bursaya gidipte ordaki çocuk doktoru gerekli görmezse gidemeyeceğiz gerisi geriye geleceğiz çok karışık bişey. Bu arada doktor elle muayene ederken bu karın kaslarında hafif açıklık var çocuk genel cerrahiye gösterin dedi
Çocuk cerrahına gittik zamanla düzelir kapanır cerrahi işleme gerek yok açıklık çok az dedi. 1 haftadır bunlarla uğraşıyorum birde hastayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?