Son ilk 5bizi bekliyo zatin şuan ilk yüzde bizden başladı bakalım henüz kimse paylaşmamış baktımkötü bi yüzde sanırım
Evet geldik zurnanın zırt dedigi yere lütfen cvp ları alalım kızlarevet arkadaşlar sonucumuz ortada... takımı elmira batırmış gibi görünse de hayır elmira sabit gelse bile 0,695 olacaktı... %1 çıkarmış olsaydı da 0,786 olacaktı... yani yine ortalamamız %1 i geçemeyecekti... sabit gelen 2 kişi var... %1 üzerinde olan da 2 kişi var... nerde hata yapıyoruz neden boyle oluyor arkadaşlar...
senden başlayalımEvet geldik zurnanın zırt dedigi yere lütfen cvp ları alalım kızlar
ben yemediğim için verememişim kaptanım öyle diyor bu hafta dikkat edicem inşallah çünkü sporumda sorun yoktu hergün fazlasıyla yaptımsenden başlayalım
Valla kaptanım bu hafta ne kaçamağı oldu nede sporsuz günüm geçti ama normal diyorum Çünki ilk aylar haftada 1kilo ayda 4kilo veriyordum sanırım yavaşlamaya başladı yinede şükür diyorum ben zatin kendimi takıma yararlı görmüyorum bu cuma bırakacaktım Çünki kimsenin hakkına girmek istemiyorum kilo verip yarışmak isteyen o kadar çok insan varki onların hakkında girmek istemiyorum ama izinden sonra 2ayım dolmadıgı için izin isteyemedim kendi adıma söyliceklerim bu kadar ne deseniz haklısınız cezama razıyımsenden başlayalım
Tamam canım sağolBen listeyi yaptiktan sonra eklemissin o yuzden gormedim canim.
Anka ya yazarim zaten diger menulerin tam sıkıntı olmaz.
senin sorunun kalkma saatlerin canım... 12 de kahvaltı yaparsan tabii ki veremezsin...Valla kaptanım bu hafta ne kaçamağı oldu nede sporsuz günüm geçti ama normal diyorum Çünki ilk aylar haftada 1kilo ayda 4kilo veriyordum sanırım yavaşlamaya başladı yinede şükür diyorum ben zatin kendimi takıma yararlı görmüyorum bu cuma bırakacaktım Çünki kimsenin hakkına girmek istemiyorum kilo verip yarışmak isteyen o kadar çok insan varki onların hakkında girmek istemiyorum ama izinden sonra 2ayım dolmadıgı için izin isteyemedim kendi adıma söyliceklerim bu kadar ne deseniz haklısınız cezama razıyım
Kaptan ye dedi diye de abartma daben yemediğim için verememişim kaptanım öyle diyor bu hafta dikkat edicem inşallah çünkü sporumda sorun yoktu hergün fazlasıyla yaptım
tamam inşallah kaptanım 63 ü görürsem bende çok sevinicemHedeflerimiz arkadaşlar
gulenyuzumsunsen 72,7 yani 800 gr vermek
innuk 61,3 yani 700 gr vermek
niloyabebe 76,7 yani 800 gr vermek
elmira2017 60,7 yani 700 gr vermek
smy11 57,8 yani 600 gr vermek
gulumse25 84,3 yani 900 gr vermek
hamzakifzulal 70 yani 800 gr vermek
lemonade17 68,1 yani 800 gr vermek
bulutungokyuzu 75,5 yani 800 gr vermek
hcrb 78,3 yani 800 gr vermek
glstn99 63,7 yani 700 gr vermek
eğer herkes hedefini tutturursa yüzdemiz 1,08 olacak arkadaşlar...
bakın %1 çıkarmak için 1 kilo bile vermeye ihtiyacı olan yok...
bence biraz daha asılmak lazım... biz bu işi yapabiliriz
tamamdır kaptanım tabiki abartmicamKaptan ye dedi diye de abartma da
Sabah yumurta peynir zeytin öğle 4-5 kaşık yemek yoğurt veya salata yoğurt akşam et/kofte yeter .
Sabah kahvaltı yapıp geri yatsam kilo alırım demisenin sorunun kalkma saatlerin canım... 12 de kahvaltı yaparsan tabii ki veremezsin...
Ben hep 6 da kalkıyorum. Bi de 3te 4 te yatıyorum... 9 da yap en azından kahvaltını. 12 çok geç.Sabah kahvaltı yapıp geri yatsam kilo alırım demiama uykumu alamayınca ben akşama kadar pertim migrenim tutuyo sersem gibi dolanıyorum ortalıklarda sabah 6da kalkıyorum o saatten sonra akşam olurmu Allahım sana geliyorum
Gulumseeee herşey alismaya bağli inan..Sabah kahvaltı yapıp geri yatsam kilo alırım demiama uykumu alamayınca ben akşama kadar pertim migrenim tutuyo sersem gibi dolanıyorum ortalıklarda sabah 6da kalkıyorum o saatten sonra akşam olurmu Allahım sana geliyorum
Hedeflerimiz arkadaşlar
gulenyuzumsunsen 72,7 yani 800 gr vermek
innuk 61,3 yani 700 gr vermek
niloyabebe 76,7 yani 800 gr vermek
elmira2017 60,7 yani 700 gr vermek
smy11 57,8 yani 600 gr vermek
gulumse25 84,3 yani 900 gr vermek
hamzakifzulal 70 yani 800 gr vermek
lemonade17 68,1 yani 800 gr vermek
bulutungokyuzu 75,5 yani 800 gr vermek
hcrb 78,3 yani 800 gr vermek
glstn99 63,7 yani 700 gr vermek
eğer herkes hedefini tutturursa yüzdemiz 1,08 olacak arkadaşlar...
bakın %1 çıkarmak için 1 kilo bile vermeye ihtiyacı olan yok...
bence biraz daha asılmak lazım... biz bu işi yapabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?