İyi yolculuklar canım seneye görüşürüzSelam kızlar biz birazdan yola çıkacağız yılbaşı için ailemizin yanına gidiyoruz spor listesini erken başlatıyorum biraz belki yolda giremem diye haberiniz olsun
Bu üç günde menü ve spor aksayabilir benimde şimdiden haberiniz olsun elimden geldiğince dikkat etmeye calisicam. Iştahim baya kapandı şükürmenümu de şimdiden yazayım bir şey yersem eklerim yine :)
iyi yolculuklar :)Selam kızlar biz birazdan yola çıkacağız yılbaşı için ailemizin yanına gidiyoruz spor listesini erken başlatıyorum biraz belki yolda giremem diye haberiniz olsun
Bu üç günde menü ve spor aksayabilir benimde şimdiden haberiniz olsun elimden geldiğince dikkat etmeye calisicam. Iştahim baya kapandı şükürmenümu de şimdiden yazayım bir şey yersem eklerim yine :)
Ah o espriİyi yolculuklar canım seneye görüşürüz
Unuttuk tabi nolacak tı gözden ırak olan gönüldende ırak olurmuş Oooo senmi geldinSiz beni iyice unuttunuz ha
İnsan bazen etiket yapar çağırır
Aynen gıcık oluyorum o yüzden o ifadeyi koydum ömürden 1yıl daha gidiyor ve onun için kutlama yapıyolarAh o espri
Sagol canım görüşuruz seneyeİyi yolculuklar canım seneye görüşürüz
Tesekkurler canımiyi yolculuklar :)
Unuttuk tabi nolacak tı gözden ırak olan gönüldende ırak olurmuş Oooo senmi geldin
Unutmadık canım ya ailenlesin ben ne demek olduğunu çok iyi biliyorumSiz beni iyice unuttunuz ha
Haftaya 70 le gel hedefi 65 yapalımHafta ya 70 le geliyim de mezun olup gidiyim hiç gelmeden
Darısı başıma inşallah.3 yıldır gitmiyorum annemlere.Unutmadık canım ya ailenlesin ben ne demek olduğunu çok iyi biliyorumbende bu akşam kavuşuyorum inşallah
Rahatsız etmeyelim diye. Ne zaman döneceksin aramıza. Özledik. Tadı yok hiç takımınSiz beni iyice unuttunuz ha
Of 3 yıl çokmuş yaaDarısı başıma inşallah.3 yıldır gitmiyorum annemlere.İyi eğlenceler canım size.
Onlar geliyor da.ben gidemiyorum maalesef.sağol canım. 12 saat var aramızda.Of 3 yıl çokmuş yaateşekkür ederim bir an önce kavuşun sizde inşallah
Ve H Hamzakifzulal sahalara döner29 Aralık spor listesi
1.lemonade
500 ip 100 puan
500 bölgesel 100 puan
50 squat 50 puan
Toplam 250 puan
2.smy11
600 ip=120 puan
60 squat=60 puan
50 jumping jack=10 puan
80 mekik=80 puan
100 twister=20 puan
100 bölgesel=20 puan
Toplam=310 puan
3. Hamzakifzulal
300 ip 60 puan
150jumping jack 30 puan
110 squat 110 puan
100 mekik 100 puan
500 twister 100 puan
Toplam 400 puan
Su iki lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?