inşallah canım. Hepimiz görelim o güzel günleri ve bir daha almayalım.Canım çok aZ kaldı haftaya hedef kilondasin inşallahtebrik ederim Allahım bize de göstersin o günleri inşallah
inşallah canım. Genelde bir hafta da 600 gr veriyorum. Boyle giderse önümüzdeki hafta mezun olurum.
aynen ya bende anlamadım hiç kaçamağım yok bi dilim pizza ama fazlasıyla spor yapıyorum kasa mı dönüştü acep
ben temizlik yapıyorum duvar cam kapı siliyorumKizlarrrrr napiyosunuzzzz
doğru bende çoğunlukla karabuğday yiyorum verdirir diyorlar ama bencede hiç etkisi yok proteini fazla sadeceKızlar bu hafta detoks ile güzel gitti iki rahat giderdi ama 1,1 de kaldım
Bende durdu kaldım
diyenlerdendim
Bu hafta şunu farkettim
1. Kilo vermek için detoks suları çok faydalı
2.çay ve kahve vermeyi yavaşlatıyor
3. Bulgur ve türevleri hiç de o kadar masum değil su tutuyor çarşamba perşembe asla tüketilmemeli
4. Cuma günü ev işlerini sporu yapmadan tartılmayalım
Emzikliysek yavruları emzirelim koşu ip yani ne yoruyorsa onu yapalım yemeden tartılmadan önce çükü 100 gr bile grup için çok önemli
ben temizlik yapıyorum duvar cam kapı siliyorum
hala işteyim akşama arkadaş çocuklarıyla gelecek tantuni yapıcaz bende tavuk olduğu için lavaşta küçük bi tane yerimben temizlik yapıyorum duvar cam kapı siliyorum
Hataylımısın mersinli mi kızçehala işteyim akşama arkadaş çocuklarıyla gelecek tantuni yapıcaz bende tavuk olduğu için lavaşta küçük bi tane yerim
Evet bende öyle alıştım zatin çocuklar bi ögleci olsa düzene sokarım Şubat tatilinden sonra Ögleciyiz sabah 6da kalkmıycam 8de kalkarım kendimden biliyorum sabah erken kalkıp hastaneye gittigimde günler migrenim azıyo uykumu alamazsamGulumseeee herşey alismaya bağli inan..
Bundan 1 bucuk ay oncesine kadar sabah 6 da kalkip kocayi ise cocuklari okula kendim ise kosturmacali bir rutinim vardi.
Kahvaltiyi mutlaka 9 dan once yapardim.
Simdi sabah 6 da kalkip kocayi gonderince 6 bucukta geri yatiyorum. Sonra oglana 8 de bir daha kalkiyorum.
Ama o uykuyu yinede alamiyorum. Diyorum kendime sen aylarca o tempoda hic yorgun uykusuz hisettmedinde simdi mi uykunu alamiyon..
Bende sabah eve 9 -9:30 gibi donmeme ragmen kahvaltim 11 i buluyo..
Ne oldu metabolizma gitti..
10 günün geciken adetim bi saat önce geldi çok şükür , onun şişkinliği ve iştahı vardı , kendİ evimde değilim suya spora dikkat edemiyorum tam .evet arkadaşlar sonucumuz ortada... takımı elmira batırmış gibi görünse de hayır elmira sabit gelse bile 0,695 olacaktı... %1 çıkarmış olsaydı da 0,786 olacaktı... yani yine ortalamamız %1 i geçemeyecekti... sabit gelen 2 kişi var... %1 üzerinde olan da 2 kişi var... nerde hata yapıyoruz neden boyle oluyor arkadaşlar...
Kizlarrrrr napiyosunuzzzz
Sağol canimKolay gelsin canimmm
Bende bu hafta çok kahve içtimKızlar bu hafta detoks ile güzel gitti iki rahat giderdi ama 1,1 de kaldım
Bende durdu kaldım
diyenlerdendim
Bu hafta şunu farkettim
1. Kilo vermek için detoks suları çok faydalı
2.çay ve kahve vermeyi yavaşlatıyor
3. Bulgur ve türevleri hiç de o kadar masum değil su tutuyor çarşamba perşembe asla tüketilmemeli
4. Cuma günü ev işlerini sporu yapmadan tartılmayalım
Emzikliysek yavruları emzirelim koşu ip yani ne yoruyorsa onu yapalım yemeden tartılmadan önce çükü 100 gr bile grup için çok önemli
Hedeflerimiz arkadaşlar
gulenyuzumsunsen 72,7 yani 800 gr vermek
innuk 61,3 yani 700 gr vermek
niloyabebe 76,7 yani 800 gr vermek
elmira2017 60,7 yani 700 gr vermek
smy11 57,8 yani 600 gr vermek
gulumse25 84,3 yani 900 gr vermek
hamzakifzulal 70 yani 800 gr vermek
lemonade17 68,1 yani 800 gr vermek
bulutungokyuzu 75,5 yani 800 gr vermek
hcrb 78,3 yani 800 gr vermek
glstn99 63,7 yani 700 gr vermek
eğer herkes hedefini tutturursa yüzdemiz 1,08 olacak arkadaşlar...
bakın %1 çıkarmak için 1 kilo bile vermeye ihtiyacı olan yok...
bence biraz daha asılmak lazım... biz bu işi yapabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?