Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canım çok aZ kaldı haftaya hedef kilondasin inşallah tebrik ederim Allahım bize de göstersin o günleri inşallah
inşallah canım. Hepimiz görelim o güzel günleri ve bir daha almayalım.

S smy11 tebrik ederim canım benim yine harikasın kilonun az olması bile seni durdurmamış inş en kısa zamanda hedef kilona gelirsin ve megzun olursun canım benim
inşallah canım. Genelde bir hafta da 600 gr veriyorum. Boyle giderse önümüzdeki hafta mezun olurum.

aynen ya bende anlamadım hiç kaçamağım yok bi dilim pizza ama fazlasıyla spor yapıyorum kasa mı dönüştü acep

canım sen hic yemedin metabolizma iyice yavaşladi. Troidinde var aslında bi diyetisyenden destek mi alsan. En azından senin durumuna göre liste verir. Ben hep diyorum diyetisyene gidene kadar gr veremedim hem de yemiyordum. Sonra diyetisyenin listesine uyuyorum ve ac kalmıyorum. günde 4 dilim ekmek 3 porsiyon meyve, yerine gore sebze, et ve baklagil yiyorum. Yavaş yavaş gidiyor.0

Kızlar bu hafta detoks ile güzel gitti iki rahat giderdi ama 1,1 de kaldım
Bende durdu kaldım
diyenlerdendim
Bu hafta şunu farkettim
1. Kilo vermek için detoks suları çok faydalı
2.çay ve kahve vermeyi yavaşlatıyor
3. Bulgur ve türevleri hiç de o kadar masum değil su tutuyor çarşamba perşembe asla tüketilmemeli
4. Cuma günü ev işlerini sporu yapmadan tartılmayalım
Emzikliysek yavruları emzirelim koşu ip yani ne yoruyorsa onu yapalım yemeden tartılmadan önce çükü 100 gr bile grup için çok önemli

doğru bende çoğunlukla karabuğday yiyorum verdirir diyorlar ama bencede hiç etkisi yok proteini fazla sadece

Evet bende öyle alıştım zatin çocuklar bi ögleci olsa düzene sokarım Şubat tatilinden sonra Ögleciyiz sabah 6da kalkmıycam 8de kalkarım kendimden biliyorum sabah erken kalkıp hastaneye gittigimde günler migrenim azıyo uykumu alamazsam

10 günün geciken adetim bi saat önce geldi çok şükür , onun şişkinliği ve iştahı vardı , kendİ evimde değilim suya spora dikkat edemiyorum tam .
çocuklar da bende hastayım ..
Herşey yerinden oynadı kaptanım ama yine de olmayan adetimle eksi geldiğim için sevindim inşallah diğer haftaya hedefime ulaşmış olarak görev gelirim
Hepinize sevgiler

Sonuç ile ilgili olarak geçen haftaya göre basen ve bacakta 1 cm belde 6 cm incelme varmış normalde bu 1,5 kg eşdeğer bir kayp ama verdiğin yaplar vücuttan atılmamış dedi bu hafta akşam meyveyi kaldırdı, sebzeyi oldukça azalttı, proteini artırdı sanırım haftaya cuma daha agresif bir sonucum olur. Gerçi kontrole 15 gün sonra gideceğim

Bende bu hafta çok kahve içtim

Kaptanım bu hafta hedefi kesinlikle tutturuyorum tutturamazsam at beni takımdan

Selam kızlar biz birazdan yola çıkacağız yılbaşı için ailemizin yanına gidiyoruz spor listesini erken başlatıyorum biraz belki yolda giremem diye haberiniz olsun
Bu üç günde menü ve spor aksayabilir benimde şimdiden haberiniz olsun elimden geldiğince dikkat etmeye calisicam. Iştahim baya kapandı şükür menümu de şimdiden yazayım bir şey yersem eklerim yine :)

29 Aralık menü
Sabah 1/2 simit
2 kk peynir
Çay

Ara 12.30
Küçük bir muz

Öğlen & akşam 15.30
3-4 parça tavuk
1 küçük kare peynir
2 ceviz
2 kuru kayısı
1 tatlı kaşığı havuç tarator
1 lokma şeklinde ince lavasa sarilmis peynir ve salam (kanepe gibi bir şey)

Öğleden sonra iş yerinde yılbaşı partisi vardı o yüzden yediklerim biraz saçma ama hepsinden tadımlık yedim gibi düşünebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…