Kendini mi sanıyordunŞimdi takımın tadı tuzu @gülenyüzümsünsen mi aha istifa ediyorum verin benim mezuniyet diplomamı
Maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın. Ben eltimi 5-6 yıldır görmedim.
Bari yüzüme söylemeKendini mi sanıyordun
Karar defterini okumadın mı. :)Öyle hedefe ulaşmadan mezun olunuyor mu? Hic bilmiyordum. Sporumu yaptım yemegimi yedim simdi game of thrones zamanı. 6 sezon 6. Bölüme geldim. Bu dizi bitince ne yapicam bilmiyorum. İyi sardı beni.
Aman n ii valla herkese lazım öyle elti.Altli üstlü oturuyoruz canim anlasiyoruzda yasayip gidiyoruz
Şaka yapıyorum canım yaaa. Valla kimseyi sevemiyorum biri alınganlık yapıyor hemen. Hepinizi aynı seviyorum kıskanmayın lütfen.Bari yüzüme söyleme
Aman n ii valla herkese lazım öyle elti.
Kayın yok ki başka nerden verecekİnsallah werir canim
anlamadan okumuşumKarar defterini okumadın mı. :)
58.8 ile mezun olabilirsin sen de canım.
Kaçtın sen bu gün unuttum valla. 59.5 kalmış aklımda.anlamadan okumuşumaklım nerdeyse okurken. Şuan mezun olabilirim yani kendimi emekli olabiliyor gibi hissettim. 58 i göreyim de öyle mezun olayım.
Bilmiyorum ki bebek uyusa bakacağım. Hiç uyumadı.gündüzAnka Kaptanım bu haftaki spor birincisi kim. Bence kilo vermek kadar sporda önemli. Sikilasmamiz lazım. Özellikle benim çok ihtiyacım var sıkılaşmaya.
bu haftaki kilom 58.4. Haftaya inşallah 600 gr veririm.Kaçtın sen bu gün unuttum valla. 59.5 kalmış aklımda.
Hımmm inşallah canım. Bu hafta mezunsun o zaman.bu haftaki kilom 58.4. Haftaya inşallah 600 gr veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?