Listeye uymadın galiba bu günAynen kaptan özlemişim be
Gidecek misinAnka
Canım kaptanım
Başlangıç kilo 73.3 gibi bir leydi hedef 68
%80 kuralına göre kaç ile mezun olabilirim
Onu de de asılayım bakalım
11 de kahvaltımı yapınca liste gümledi ama güzel bir gündü menümü paylaşcamListeye uymadın galiba bu gün
69 la mezun olabiliyorsun canım.Yok gitmem senin yanına gelecem
Agır yaşamlar şimdi ne haldeler ee o zaman başlasın spor
Benim oğlum korkuyor yaa nedense. Eşimin de midesi bulanıyormuş. Yanlızken izliyorum mecbur.Bende burda sizden duyup izlemeye başladım canım çocuklarda alıştı annemde:)) 5 yaşında olan anne ağır yaşamlar başlamadı mı diye soruyor her akşam 3 yaşında ki küçükcde anne kocaman kadınları açta izleyelim diyor:)
Bu hafta senin sporu çoğaltalım ne dersin.29 Aralık spor listesi
1.lemonade
500 ip 100 puan
500 bölgesel 100 puan
50 squat 50 puan
Toplam 250 puan
2.smy11
600 ip=120 puan
60 squat=60 puan
50 jumping jack=10 puan
80 mekik=80 puan
100 twister=20 puan
100 bölgesel=20 puan
Toplam=310 puan
3. Hamzakifzulal
300 ip 60 puan
150jumping jack 30 puan
110 squat 110 puan
100 mekik 100 puan
500 twister 100 puan
Toplam 400 puan
Su iki lt
4.Elmira
30 dk yürüyüş 30 puan
Eşimde diyo kapat şunu ben yokken izle migdem bulanıyorBenim oğlum korkuyor yaa nedense. Eşimin de midesi bulanıyormuş. Yanlızken izliyorum mecbur.
Ben youtube den açıp izliyorum tv den degil bugün internet berbattı sürekli durdu bende müzik açtım dinledim yarım kaldı izleyemedim kuzum ya bizim çocuklarda izliyoBende burda sizden duyup izlemeye başladım canım çocuklarda alıştı annemde:)) 5 yaşında olan anne ağır yaşamlar başlamadı mı diye soruyor her akşam 3 yaşında ki küçükcde anne kocaman kadınları açta izleyelim diyor:)
Sen böyle gaza geleceksen hemen yarın 70le gel çiçemmm sen memlekete gittin alınganlık olmaya başladın nedir neyse geliyonmu hafta sonu neyse 2hafta sonrada ben gidiyorum sende benden kurtuluyosun bayram et şimdidenHafta ya 70 le geliyim de mezun olup gidiyim hiç gelmeden
Napıyorsunuz kızlar. Benim canım çok sıkılıyor ya. Hem takımın sonucuna üzüldüm. Hem başka şeylere. Baya moralim bozuk. Bu gün detoksun son günü bakalım sabah tartılacağım ne gitti. Dun kaçamak yaptım bozdum ama bakalım yarın olmadan umudumu yitirmek istemiyorum.
Şimdi takımın tadı tuzu @gülenyüzümsünsen mi aha istifa ediyorum verin benim mezuniyet diplomamıRahatsız etmeyelim diye. Ne zaman döneceksin aramıza. Özledik. Tadı yok hiç takımın
Maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın. Ben eltimi 5-6 yıldır görmedim.Ben yine eltimdeyim oturuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?