Cuma mecbur sabah tartilip evden oyle çıkıyorum gerci ben listede degilim amaKızlar bu hafta detoks ile güzel gitti iki rahat giderdi ama 1,1 de kaldım
Bende durdu kaldım
diyenlerdendim
Bu hafta şunu farkettim
1. Kilo vermek için detoks suları çok faydalı
2.çay ve kahve vermeyi yavaşlatıyor
3. Bulgur ve türevleri hiç de o kadar masum değil su tutuyor çarşamba perşembe asla tüketilmemeli
4. Cuma günü ev işlerini sporu yapmadan tartılmayalım
Emzikliysek yavruları emzirelim koşu ip yani ne yoruyorsa onu yapalım yemeden tartılmadan önce çükü 100 gr bile grup için çok önemli
KV bi çocuk doğurur büyütür evlendirirse olur aslında.
Amannnn bi de gorumce olur boşver
Kız her gün düzenli girip menülerini yazsan girecektin listeye. Haftaya girersin inşallahCuma mecbur sabah tartilip evden oyle çıkıyorum gerci ben listede degilim ama
Hatta bu hafta seni alsam ortalamamız yükseliyordu ama işte kurallara riayet edeyim diye alamadım.Cuma mecbur sabah tartilip evden oyle çıkıyorum gerci ben listede degilim ama
Benim kayınvalide dedim canım. Senin var zaten elti..Kalsin o zaman canim bnde cook gorumce warr
Ben paylastimmm bu sayfada ama yanlis yapmsm 1.sayfada paylasmam gerekliymisKız her gün düzenli girip menülerini yazsan girecektin listeye. Haftaya girersin inşallah
Ama 1. sayfada yazıyor bu. Bir de cumartesi pazar pazartesi girmemişsin. Çarşamba girmemişsin perşembe gece girmişsin. Bu hafta paylaşımları çoğaltırsın menulerini paylaşır sporlarını yaparsın girersin listeye canımAma ben paylastimmm menulerimiii birinci sayfada paylasmadimeyvah eyvah bilmeden yaptgm bir yanlislikkk cezayi acar misnz anlamadim ne yapacm
@Sendelibendeli bu hafta senin de eksiğin olmasın canım cezalar sana da gelir bu hafta artık
Tamam canim yazicammm
Haşlama olursa yiyebilirsin canım.İyi akşamlar cici kızlar
Bizde annemle alışverişe gittik. Epilasyon alışveriş yağmur üstüne trafik olunca 8i geçit akşam yemeğim. Hiçbir bahanesi olmadan boğazını tutamayan bir benim gerçekten ayıp bana
Birde her yılbaşı bizimkiler toplanır. Bu sene amcamlarda yengeme sordum içliköfte yapıcakmış aklımda kalan tek yemek. Banada kek yap güzel oluyormuş kekin dedi. Herkese iki tane içliköfte diye hesaplamış sadece iki içliköfte yesem çokmu olur. Allahım şimdiden pazar gününü hesaplıyorum. Allahtan zayıfladığımı görüp seviniyorlar ısrar etmiyorlar.
Bunu da bizden başka yapan takım yok aslında ama iyi oluyor toplu bakıyorum aklımda kalıyor kim ne yemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?