- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Hicbir fikrim yokBirşey sormak istiyorum ben o kadar resim attım buraya albüm olmuşmadı profilimdede görünmüyor. Kalıcı değil dimi bu resimler
Ya kıyamam çok güzel değilmi artık işin gibi ailen gibi hayatından olmuş kadınlar kulübüSormayın ne oldu bizim ortak internet kota aşımımı yapmış faturadan kapanmışmı nedir internet gitti üst katı çaldırdım aradı dedim net yok dedi kapanmış bendede net yok kontör yokGamzemdwf arasam size haber verse kontör yok eşimden arim dedim yetersiz dedi Allahım herşey üst üste geldi şimdi yatacaktım canım sıkıldı bi bakim dedim WiFi açtım ana net geldi deli gibi sevindim eşim bana gülüyor hemen koştum buraya eyvah diyo iki gün lafa dinleyecektim keşke net gelmeseydi bende dedim arkanı dön sus uyu
Geçmiş olsun kuzum ya dikkat et kuzuya Allah yardımcın olsun ikinizindeDizimi de izledim
Saol cnm ya ates olunca kirkuyorum nekadar saglikci olsanda kendine sokmuyor buGeçmiş olsun kuzum ya dikkat et kuzuya Allah yardımcın olsun ikinizinde
Kadınlar kulübü degil sizler ailem gibi oldunuz valla sabah gözümü burda açıyorum gece sizinle yumuyor iyiki varsınız hepinizi çok seviyorumYa kıyamam çok güzel değilmi artık işin gibi ailen gibi hayatından olmuş kadınlar kulübü
Gecen hafta 5 miydik cojta kotu degilmi ne7.ci olmuşuz bu hafta
Ayy bende seviyorum ya sizleri yaKadınlar kulübü degil sizler ailem gibi oldunuz valla sabah gözümü burda açıyorum gece sizinle yumuyor iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?