Yıl başıyla ne işimiz var ya benim için diger günlerden farkı yok onlar bizim dini bayramlarımızı kutluyormu yok biz neden onlara özenelimBu hafta hedefi tutturmak lazimda herkeste yilbasi telasesi var nasil olacak bilmiyorum
Erkek arkadaşımda içiyordu. 5-6senedirde içiyormuş. Kokusunun hoşuma gitmediğimi ona zarar versiğini çok üzüldüğümü falan söyledim sürekli başına kaktım ağladım falan içme artık diye çok şükür bıraktı 10ay oldu nerdeyse. Ama ben olmasam bırakmazdı. Başka yolunu bilmiyorum o yüzdenBeni aslinda su sigarada mahvediyo keske onun icinde biraktirma kuru yapsak ne iyi okur
Sigarayı bırak bizi bırakmaBeni aslinda su sigarada mahvediyo keske onun icinde biraktirma kuru yapsak ne iyi okur
Bırakta gör topuğuna sıkarım seninYok cnm sizi birakmam birgun kismet okur mezun olsamda yine takilirim sizle
Siz yatin cnm en nobete devam iyi geceler sizeKızçeler hadin yatalım
Canim benim gidermiyim hicBırakta gör topuğuna sıkarım senin
Gitme gitme alıştık sana valla ben çok sevdim seni iyiki geldin tanımış oldum mutlu oldum sanalda olsa insan mutlu oluyoCanim b
Canim benim gidermiyim hic
Saol cnm bende iyiki geldim sizleri tanidim hepinizi cok sevdim gercekten isinamasaydim birakip giderdim simdiye Allah razi olsun hepinizdenGitme gitme alıştık sana valla ben çok sevdim seni iyiki geldin tanımış oldum mutlu oldum sanalda olsa insan mutlu oluyo
Saol cnm benim iyi geceler tatli ruyalarKaptan sabah diyecek akşam yatmıyon sabah kalkmıyon bu sefer o benim topuğuma sıkacak hadin ben kaçtım iyi geceler kuzum tekrar geçmiş olsun kuzucuga dikkat et sende kendine Allaha emanet olun
Dün görümcem ordaydı boşanma davası vardı sonuçlandı şükür sabah ankara indi akşam döndü bende beklerim bu taraflara her zaman hepinizi Selamınız gelsin yeterki kızçelerim benimReelde de ankara ya yolunuz duserse beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?