Gidemiyom bi tekme vur at kapıyaBugun kapiyi ben kilitlerim gozun arkada kalmasin
Hadi git yat artik kizzGidemiyom bi tekme vur at kapıya
Son halimi yıkadım yeni bitti çocuklar uyuyunca ancak yapabiliyorumNapiyosunn
Son halimi yıkadım yeni bitti çocuklar uyuyunca ancak yapabiliyorum
Evet son halim kalmıştı onuda yikadimHalimi yikadin
Bizde seniKadınlar kulübü degil sizler ailem gibi oldunuz valla sabah gözümü burda açıyorum gece sizinle yumuyor iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum
Bu arada bir gece ıslanıyorum köpüklü sirkeli suyla tertemiz oluyor aklınızda olsunHalimi yikadin
Bu arada bir gece ıslanıyorum köpüklü sirkeli suyla tertemiz oluyor aklınızda olsun
Çocuk hissetmiş benim çocukları çok sevdiğimi kendisini öp yerimeOglum profil resmini gordu anne niloya ya bakabilir miyim dioo
Çocuk hissetmiş benim çocukları çok sevdiğimi kendisini öp yerime
Öperim canimm
Aynen onu düşündüm. Bu migren sabah kalkınca mı tutuyor. Leptin en çok uykuda salgılanıyor akşam 11 de uyuyun. Çoluk çocuk yok nasılsa uyutmayan.Kaptan sabah diyecek akşam yatmıyon sabah kalkmıyon bu sefer o benim topuğuma sıkacak hadin ben kaçtım iyi geceler kuzum tekrar geçmiş olsun kuzucuga dikkat et sende kendine Allaha emanet olun
Hic sorma yeni sezonu iple dekiyorum hastasiyim bende
en son 7. Sezon çekildi de mi. Bende hic bitsin istemiyorum. Fi de güzel 5-6 bolum izlemiştim. Game of thrones bitsin bende fi izliyecem. Bu arada black mirror diye bir dizi var. Beni çok etkiledi. 5 bolum falan izledim. Bölümleri birbirinden bağımsız. Bir sezonda 3 bolum var zaten. İlk bolum biraz garip ama anladığım kadarıyla zevklerimiz ayni seversin belki.Bende dizimi izleyim oglani beklerken fi ci pi
Bugun aksam yemeginde misafirim vardi yaspasta vardi onlar yedi ben yemedim zaten cok sevmem sporuda ancak bu kadar yapabildim misafir gidince daha yapardim ama kucuk oglum ateslendi surup icirdim onun basinda bekliyorum atesi dussun diye basindan ayrilamam artik gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?