MasallahDetox sonucum süper oldu kızlar. 2.5 kilo gitti ayrıca belden 2,gobekten 4,bacaktan 2, cm incelmem varİnşallah korurum bakalım.
Ah ablamm kıyamam ya dün çok acayip yoğundum ben yoksa arardım senı nirde bu kadın diyeSormayın ne oldu bizim ortak internet kota aşımımı yapmış faturadan kapanmışmı nedir internet gitti üst katı çaldırdım aradı dedim net yok dedi kapanmış bendede net yok kontör yokGamzemdwf arasam size haber verse kontör yok eşimden arim dedim yetersiz dedi Allahım herşey üst üste geldi şimdi yatacaktım canım sıkıldı bi bakim dedim WiFi açtım ana net geldi deli gibi sevindim eşim bana gülüyor hemen koştum buraya eyvah diyo iki gün lafa dinleyecektim keşke net gelmeseydi bende dedim arkanı dön sus uyu
O direk beyinde bitiyor tak diye bıcak gibi kesiceksi azar azar olmuyorBeni aslinda su sigarada mahvediyo keske onun icinde biraktirma kuru yapsak ne iyi okur
Süper tebrikler kaç günde oldu bu sonuçDetox sonucum süper oldu kızlar. 2.5 kilo gitti ayrıca belden 2,gobekten 4,bacaktan 2, cm incelmem varİnşallah korurum bakalım.
Saol cnm yurtdisindaydi bu gece donuyor simdi biraz daha iyi gece kotu oluyor antibiyitik yolu gozuktu bizeen son 7. Sezon çekildi de mi. Bende hic bitsin istemiyorum. Fi de güzel 5-6 bolum izlemiştim. Game of thrones bitsin bende fi izliyecem. Bu arada black mirror diye bir dizi var. Beni çok etkiledi. 5 bolum falan izledim. Bölümleri birbirinden bağımsız. Bir sezonda 3 bolum var zaten. İlk bolum biraz garip ama anladığım kadarıyla zevklerimiz ayni seversin belki.
canım çok geçmiş olsun. Allah şifa versin yavruca. Bende ateşten çok korkarım. Eşin nerde ki
Oo super bizede ver o zaman ya kaptanim gunsydin bu aradaDetox sonucum süper oldu kızlar. 2.5 kilo gitti ayrıca belden 2,gobekten 4,bacaktan 2, cm incelmem varİnşallah korurum bakalım.
5 gün canım baya odem toksin varmış bendeSüper tebrikler kaç günde oldu bu sonuç
Emzirenler için canım bu. Emziriyon mu sen. Bi de diyetisyene sormuştum da tercih etmiyorum verilmesini dedi. Ben de veremedim. Ücretli veriyor instagramda.Oo super bizede ver o zaman ya kaptanim gunsydin bu arada
Yok emzirme donemini cojtaaan gectik biz zaten 3 ay emdi sipaEmzirenler için canım bu. Emziriyon mu sen. Bi de diyetisyene sormuştum da tercih etmiyorum verilmesini dedi. Ben de veremedim. Ücretli veriyor instagramda.
Bende Didem fitnısı takip ediyorum çok tatlı kadın ya komik oda koçluk yapıyo ücretli dm den msj atıyorlar fiyatı duyunca dahada yazıyorlar diyo çok tatlı yurt dışında yaşlıyoEmzirenler için canım bu. Emziriyon mu sen. Bi de diyetisyene sormuştum da tercih etmiyorum verilmesini dedi. Ben de veremedim. Ücretli veriyor instagramda.
Sen yine iyisin 20günde sütüm kesildi yerlere akan süt bir anda gitti mama çocuğu bizimki şimdi göz 9 yaşında 38kilo bizim kızçeYok emzirme donemini cojtaaan gectik biz zaten 3 ay emdi sipa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?