Benim favori frogramım agır yaşamlar onları izlerken yürüyüş yapıyorum akşam eşim yine moralimi bozdu bırak diyeti dedi kalan ve basen in daha geniş gözükmeye başladı belin inceldi dedi bende kızdım moralimi yerle bir etti sanki ben farkında degilim senin kemigimin kalın diyo ne kadar zayıflasanda yapın iri dedi yaaBu arada motive olmak icjn agir yasamlar birebir
Bosver onu sen azminle ona nekadar incelebilecegini goster ozaman bel hareketleri degil basen hareketi yapicanBenim favori frogramım agır yaşamlar onları izlerken yürüyüş yapıyorum akşam eşim yine moralimi bozdu bırak diyeti dedi kalan ve basen in daha geniş gözükmeye başladı belin inceldi dedi bende kızdım moralimi yerle bir etti sanki ben farkında degilim senin kemigimin kalın diyo ne kadar zayıflasanda yapın iri dedi yaa
Akşam menüyü yazmayı unutmuşum yattıktan sonra aklıma geldi tel şarjdaydı üşendim kalkmaya bugün sauna eşofman almaya gidiyom yaşasınnnnn
Yok emzirme donemini cojtaaan gectik biz zaten 3 ay emdi sipa
Aslında almak lazım çok faydası oluyor. Şu gobeği halledeyim giyim koçu bulacağım kendimeBende Didem fitnısı takip ediyorum çok tatlı kadın ya komik oda koçluk yapıyo ücretli dm den msj atıyorlar fiyatı duyunca dahada yazıyorlar diyo çok tatlı yurt dışında yaşlıyo
Squat girl favorim zaten. Uygulamasını da indir indirmediysen kitabı da almaya değer bence. O kadar faydalanıyoruz katkımız olsun.Squat girl ve bi kiz daha var youtube dan onlarla calisiyorum bende acayip etkili
Bacaklar spor yaparken gram terlemiyor farkındayım o yüzden eşofmanı çok istiyorum tabiki daha çok hırs yaptım bırakmıycam göreceksin diyetimi sonrada ben seni begenmiycem dedim diyoki ben senle evlenirken zatin kiloluydun gözümde aynısın iyce sinir ediyo beni gıcıkBosver onu sen azminle ona nekadar incelebilecegini goster ozaman bel hareketleri degil basen hareketi yapican
Bide cok konusmasaSen sauna eşofman mı arıyorsun. Ben termal şort gonderecektim sana... S smy11 termal şort demişti.
Benim ilk ikisi emmedi bu emiyor çok şükür
Aslında almak lazım çok faydası oluyor. Şu gobeği halledeyim giyim koçu bulacağım kendimegidip gidip aynı tarz alıyorum
Squat girl favorim zaten. Uygulamasını da indir indirmediysen kitabı da almaya değer bence. O kadar faydalanıyoruz katkımız olsun.
Sen sauna eşofman mı arıyorsun. Ben termal şort gonderecektim sana... S smy11
Aslında almak lazım çok faydası oluyor. Şu gobeği halledeyim giyim koçu bulacağım kendimegidip gidip aynı tarz alıyorum
Squat girl favorim zaten. Uygulamasını da indir indirmediysen kitabı da almaya değer bence. O kadar faydalanıyoruz katkımız olsun.
Termal ilk tercihim ama bulamazsam sauna alıcam kaptanım akşam eşimede sordum burda biraz zor buluruz dedi bakalım ama olmazsa netten iste dedi bende bedenimi bilmiyorum o yüzden önce buraya bakalım dedim
Hergun yuruyus yerine farkli egzersizler yap ben oyle yapiyorum incelmez dedigim bacaklarim bile inceliyor ki ben bekarken lipo bile yaptirdim bacaklarima squatgirl diyorki bugun bu hareketleri yaptiniz yarin yapmayin o kaslariniz dinlensin farkli hareketler yapin diyo
Agir yasamlardakilerde cocukluklarindan beri kilolular ama basariyolar bu engel degilkiBacaklar spor yaparken gram terlemiyor farkındayım o yüzden eşofmanı çok istiyorum tabiki daha çok hırs yaptım bırakmıycam göreceksin diyetimi sonrada ben seni begenmiycem dedim diyoki ben senle evlenirken zatin kiloluydun gözümde aynısın iyce sinir ediyo beni gıcık
Demekki bende dogru yapiyormusum squati da 50 ser yapiyorum tikandigimda birakiyorumBenim arkadaşım var spor hocası. O program hazırlamıştı bana ben uymadım gerçi zor geldi
Bir gün bacak bir gün göbek bir gün kol-göğüs. Bir gün tüm vücut kardiyo şeklinde. Ama squatı hergun verdi. En etkili hareket squat dedi. İlk 10 gün 60 squat verdi. Ama 60 tane arka arkaya değil. Setler şeklindeydi.
Termal ilk tercihim ama bulamazsam sauna alıcam kaptanım akşam eşimede sordum burda biraz zor buluruz dedi bakalım ama olmazsa netten iste dedi bende bedenimi bilmiyorum o yüzden önce buraya bakalım dedim
Termal ilk tercihim ama bulamazsam sauna alıcam kaptanım akşam eşimede sordum burda biraz zor buluruz dedi bakalım ama olmazsa netten iste dedi bende bedenimi bilmiyorum o yüzden önce buraya bakalım dedimSen sauna eşofman mı arıyorsun. Ben termal şort gonderecektim sana... S smy11 termal şort demişti.
Bedenimi bilmiyorum o yüzden denemek istiyorum gözümle görmek istiyorum olmadı son çare ya sana ya da netten alıcam o haldeBen satıyorum sauna eşofman
Ben düzelttim cevap bile verdimTermal ilk tercihim ama bulamazsam sauna alıcam kaptanım akşam eşimede sordum burda biraz zor buluruz dedi bakalım ama olmazsa netten iste dedi bende bedenimi bilmiyorum o yüzden önce buraya bakalım dedim
Günaydın sayın ögretmenimGünaydıııııın kızlar.
İyi az yemişsin doydunmu bariUnutmadan menü paylaşayım
Sabah 10:30
1 dilim yumurtalı ekmek
1 YK lor
Çay
14:00
5 YK taze fasulye
1 kase yoğurt
Akşam 20
1.5 kase mercimek corbasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?