- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Saat geç diye yemedim, zor dayandım. Temizlik yaptım dün, cam falan da sildim. Mercimek çorbası yanında makarna vardı, saat geç diye yemedim.İyi az yemişsin doydunmu bari
Sen zati listede yoksun sen yaz ben seni eklerim bundan sonra istisna olsun bu seferlik kaptan kabul ederse şayet olar mı kaptanımSporun da yandıgeç kaldım..
Hamdolsun canım sen nasılsın yavrun nasıl olduNasılsınız kızlar
Yok canım daha önce çok kişinin kabul etmedim haksızlık olur.Sen zati listede yoksun sen yaz ben seni eklerim bundan sonra istisna olsun bu seferlik kaptan kabul ederse şayet olar mı kaptanım
İyiyiz çok şukur siz nasılsınız. İyileştiniz mi.Nasılsınız kızlar
Aman offf hafta sonu ne gezmesi yahu çocuklar evde ev heryer de oluyoTam PC açtım sporları giriyordum görümcem aradı bize geliyormuş kırmızı alarm verdik. Ev topluyoruz.
Çocuklar istemiş zaten 4 onda 3 bendeAman offf hafta sonu ne gezmesi yahu çocuklar evde ev heryer de oluyo
Kolay gelsin ne diyim kaptanım zatin senin yükün agır bide emri vaki yapıyolarÇocuklar istemiş zaten 4 onda 3 bende
Kaptanım termal taytmı ıyı sauna eşofman mı daha kullanışlı ve etkili olur benim için ona göre bakayım eşim işlerini toparlayıp gelicekmiş çıkalım dışarıÇocuklar istemiş zaten 4 onda 3 bende
Kaptanım termal taytmı ıyı sauna eşofman mı daha kullanışlı ve etkili olur benim için ona göre bakayım eşim işlerini toparlayıp gelicekmiş çıkalım dışarı
Topladık evi bahanesiyleKolay gelsin ne diyim kaptanım zatin senin yükün agır bide emri vaki yapıyolar
Hoşgeldin valla herkes eşiyle çocuğuyla haftasonu telaşındaMerhaba kizlarrr ben geldimm
Hoşgeldin valla herkes eşiyle çocuğuyla haftasonu telaşında
Bu sen misin bulutHoşgeldin valla herkes eşiyle çocuğuyla haftasonu telaşında
resimdekimi evet abla benimBu sen misin bulut
Maşallah canım hiç kilonu göstermiyorsunresimdekimi evet abla benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?