- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
ay ev işi hiç sevmiyorum ben süpüreyim sen toz al dedi annem süt almaya gitti gelmesini beklyiorumBzde es war ama ewde yok bzde oglumla takiliyoz
ay ev işi hiç sevmiyorum ben süpüreyim sen toz al dedi annem süt almaya gitti gelmesini beklyiorum
teşekkür ederiimMaşallah canım hiç kilonu göstermiyorsun
Kilo Sana yakışıyor zayıflama diyen çoktur
hahaha oyuncak yığınlarını çok severimSewmiyoruz ama mecbur yapiyoruz ama suansalonun ortasi oyuncak yiginiyla dolu
Şimdi bana ikisinide aldırma bu sefer eşim beni eve almazBilmiyorum hiç canım ya. Ben ikisini de kullananmadım.
Hoş geldin şekerim bugün bi degişiklik yap eltini çagır oturun koca evde yoksaMerhaba kizlarrr ben geldimm
Aynen kuzum pazartesi günü arkadaşa gideceğimteşekkür ederiimherkes öyle diyordu ama şimdide gaz veriyorlar güzelleştin diye. bu resimde daha zayıf çıkmışım gerçi gıdığım var yanaklarım tombuş tombuş. şimdi karar veremiyorum yarın ne giysemde farketseler zayıfladığımı diye
Böyle dert dostlar başına tabi Bizede bende yazın giydiğim feracemi giydim yerleri süpürüyor dedim boyum kısalmış meger kilodan kaldırdığım için üstüme oturuyormuş şimdi kışlık pardesüm üzerime bol geliyo görenler bidaha bakıyo kız sen nasıl eridin böyle diye bi ben inanamıyorumAynen kuzum pazartesi günü arkadaşa gideceğim
Eskiden kilodan kıyafet bulamazdım şimdi hepsi dökülüyor oda yakışmıyor ki
Gardrobu yenilemek lazım ama yavtılardan sıra gelmiyor
Ama ben derdimi seviyorum
Ev isleri bitti simdi deee gezmeye carsiyaaa cocyklari gel al diyecem babasina ben yurucem 1 saat carsiyla evin arasi hadi bana kolay gelsinnnn gorusrzzzzSewmiyoruz ama mecbur yapiyoruz ama suansalonun ortasi oyuncak yiginiyla dolu
hahaha en son dediğin çok güzel bir laf güldüm ciddenHoş geldin şekerim bugün bi degişiklik yap eltini çagır oturun koca evde yoksa
Benden sana tavsiye fazla samimi olma mesafeni koru benim gibi pişman olursun demedi deme kuma gemisi yürümüş elti gemisi yürümemiş derler dogru demişler tecrübe konuşuyor
derdimiz olsunda böyle olsun sen bayağı zayıflamışsında yeni cicler alabilirsinde benim için erken dahaAynen kuzum pazartesi günü arkadaşa gideceğim
Eskiden kilodan kıyafet bulamazdım şimdi hepsi dökülüyor oda yakışmıyor ki
Gardrobu yenilemek lazım ama yavrulardan sıra gelmiyor
Ama ben derdimi seviyorum
detoksu nasıl bilmiyorum ben bi ara chia kullandım tok tutması dışında bir artısı yok ne enerji veriyoor ne başka birşey içeriği zengin bir tohummuş birde. Yaparsan günde iki tatlı kaşığından fazla kullanılması zararlı birde yarım saatten fazla bekletilmeside zararlıKızlarr chia detoksu mu yapsam ki ne diyosunuz sizce nasıl olur
O nasıl oluyo kuzumKızlarr chia detoksu mu yapsam ki ne diyosunuz sizce nasıl olur
hahaha oyuncak yığınlarını çok severim
Bekleyince zatin igrenç bişey oluyo yaadetoksu nasıl bilmiyorum ben bi ara chia kullandım tok tutması dışında bir artısı yok ne enerji veriyoor ne başka birşey içeriği zengin bir tohummuş birde. Yaparsan günde iki tatlı kaşığından fazla kullanılması zararlı birde yarım saatten fazla bekletilmeside zararlı
Hoş geldin şekerim bugün bi degişiklik yap eltini çagır oturun koca evde yoksa
Benden sana tavsiye fazla samimi olma mesafeni koru benim gibi pişman olursun demedi deme kuma gemisi yürümüş elti gemisi yürümemiş derler dogru demişler tecrübe konuşuyor
Ev isleri bitti simdi deee gezmeye carsiyaaa cocyklari gel al diyecem babasina ben yurucem 1 saat carsiyla evin arasi hadi bana kolay gelsinnnn gorusrzzzz
Bılemedım yoğurtla karıştırıp yiyorum ama fazlamı koydum bılemedım midemi şiş hissediyorum çokdetoksu nasıl bilmiyorum ben bi ara chia kullandım tok tutması dışında bir artısı yok ne enerji veriyoor ne başka birşey içeriği zengin bir tohummuş birde. Yaparsan günde iki tatlı kaşığından fazla kullanılması zararlı birde yarım saatten fazla bekletilmeside zararlı
Araştırmalardayım daha ablaO nasıl oluyo kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?