Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Maşallah canım hiç kilonu göstermiyorsun
Kilo Sana yakışıyor zayıflama diyen çoktur
teşekkür ederiim herkes öyle diyordu ama şimdide gaz veriyorlar güzelleştin diye. bu resimde daha zayıf çıkmışım gerçi gıdığım var yanaklarım tombuş tombuş. şimdi karar veremiyorum yarın ne giysemde farketseler zayıfladığımı diye

Bilmiyorum hiç canım ya. Ben ikisini de kullananmadım.
Şimdi bana ikisinide aldırma bu sefer eşim beni eve almaz diyoki bundan sonra ne istiyceksin bakalım dedim plates çemberiyle dambıl diyoki sen diyeti bırak yerken daha masrafsızdın diyete başladın masrafın Çogaldı
Adam haklı 1sene içinde hem koşu bandı hem eliptik kolay Dell

Merhaba kizlarrr ben geldimm
Hoş geldin şekerim bugün bi degişiklik yap eltini çagır oturun koca evde yoksa
Benden sana tavsiye fazla samimi olma mesafeni koru benim gibi pişman olursun demedi deme kuma gemisi yürümüş elti gemisi yürümemiş derler dogru demişler tecrübe konuşuyor

Aynen kuzum pazartesi günü arkadaşa gideceğim
Eskiden kilodan kıyafet bulamazdım şimdi hepsi dökülüyor oda yakışmıyor ki
Gardrobu yenilemek lazım ama yavrulardan sıra gelmiyor

Ama ben derdimi seviyorum

Son düzenleme:
Böyle dert dostlar başına tabi Bizede bende yazın giydiğim feracemi giydim yerleri süpürüyor dedim boyum kısalmış meger kilodan kaldırdığım için üstüme oturuyormuş şimdi kışlık pardesüm üzerime bol geliyo görenler bidaha bakıyo kız sen nasıl eridin böyle diye bi ben inanamıyorum

hahaha en son dediğin çok güzel bir laf güldüm cidden

Aynen kuzum pazartesi günü arkadaşa gideceğim
Eskiden kilodan kıyafet bulamazdım şimdi hepsi dökülüyor oda yakışmıyor ki
Gardrobu yenilemek lazım ama yavrulardan sıra gelmiyor

Ama ben derdimi seviyorum

derdimiz olsunda böyle olsun sen bayağı zayıflamışsında yeni cicler alabilirsinde benim için erken daha

Kızlarr chia detoksu mu yapsam ki ne diyosunuz sizce nasıl olur
detoksu nasıl bilmiyorum ben bi ara chia kullandım tok tutması dışında bir artısı yok ne enerji veriyoor ne başka birşey içeriği zengin bir tohummuş birde. Yaparsan günde iki tatlı kaşığından fazla kullanılması zararlı birde yarım saatten fazla bekletilmeside zararlı

Bekleyince zatin igrenç bişey oluyo yaa

Misafiri war canim gelemez ki smdilik iyiyiz bakalimm

Bılemedım yoğurtla karıştırıp yiyorum ama fazlamı koydum bılemedım midemi şiş hissediyorum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…