Yok canım daha antibiyotiği bitmeden dün okulda yılbaşı eğlencesi vardı palyaço filan gelmişti oraya gitmiştik oyunlar filan terledi daha orda hemen ateşlendi akşama yine midem bulanıyo diye başladı. Gece acile gittik boğaz enfeksiyonu olmuş yine. Deposilin ancak 3 hafta korudu sadece. İğne vercem ama çok tatlı çok seviyorum bu çocuğu iğne vermek isteniyorum dedi. Geçen deposilinden çok korkmuştu çocuk ağlıyodu yine yaparlar diye. Antibiyotiğini değiştirdi boğaz spreyide verdi bugün iyi arada ateşleniyo. Kusması için bile sürekli boğaz enfeksiyonu oluyor enfeksiyondan kusabilir dediler. Çünkü biz sadece hasta olunca kusuyoruz yazın havalar sıcak olunca hiç kusmuyoruz. İşte bademciklerini aldırın dediler. Bende ayın 11 ine kulak burun boğaza randevu aldım üniversite hastanesinden. Durumu anlatacağım karar verecekler. Böyle çocuğada işkence rüzgar esse yağmur deyse boğazları şişiyo. Azcık bağırsa terlese hemen şişiyo. Kansızlıkta var kan ilaçlarını içecez ama antibiyotiği bitipte başlayamıyoruz devamlı boğazları rahatsız. Sanırım aldırcazİyiyiz çok şukur siz nasılsınız. İyileştiniz mi.
Ben 3kaşık yogurda 1tatlı kaşıgı chia tohumu 1tatlı kaşıgı keten tohumu 1tatlı kaşıgı guji berry meyvesi koyuyorum bazende yulaf ta katıyom karıştırıp yiiyorumBılemedım yoğurtla karıştırıp yiyorum ama fazlamı koydum bılemedım midemi şiş hissediyorum çok
Gelsen de biraZcik oynasan oglumlaa
Zaten tohum yanmidede şişiyor tokluk yaratmak için çok su içmen lazım susuz bırakma kendini. Ben süte katıyordumBılemedım yoğurtla karıştırıp yiyorum ama fazlamı koydum bılemedım midemi şiş hissediyorum çok
Geçmiş olsun çok. Bademcik iltihabını çok iyi biliyorum. Erkek arkadaşım aylarca çekti o kücücük cocuk yazık o kadar hastalığa dayanıyor. O şimdi pekmez bal zencefil sarmısak bitki çayları metabolizmasını güçlendirecek ne varsa yiyor içiyor. O sayede ayaktaYok canım daha antibiyotiği bitmeden dün okulda yılbaşı eğlencesi vardı palyaço filan gelmişti oraya gitmiştik oyunlar filan terledi daha orda hemen ateşlendi akşama yine midem bulanıyo diye başladı. Gece acile gittik boğaz enfeksiyonu olmuş yine. Deposilin ancak 3 hafta korudu sadece. İğne vercem ama çok tatlı çok seviyorum bu çocuğu iğne vermek isteniyorum dedi. Geçen deposilinden çok korkmuştu çocuk ağlıyodu yine yaparlar diye. Antibiyotiğini değiştirdi boğaz spreyide verdi bugün iyi arada ateşleniyo. Kusması için bile sürekli boğaz enfeksiyonu oluyor enfeksiyondan kusabilir dediler. Çünkü biz sadece hasta olunca kusuyoruz yazın havalar sıcak olunca hiç kusmuyoruz. İşte bademciklerini aldırın dediler. Bende ayın 11 ine kulak burun boğaza randevu aldım üniversite hastanesinden. Durumu anlatacağım karar verecekler. Böyle çocuğada işkence rüzgar esse yağmur deyse boğazları şişiyo. Azcık bağırsa terlese hemen şişiyo. Kansızlıkta var kan ilaçlarını içecez ama antibiyotiği bitipte başlayamıyoruz devamlı boğazları rahatsız. Sanırım aldırcaz
Oynarım tabiii çocuklrıda severim. Ama şımarık cocuklar ne bileyim çok kınadım insallah benimki şımarık olmaz
Gecmis oldun bizdede ayni sikinti var antibiyotik 2 hafta rahat ettitiyir dunden beri atesi dusmedi kuzum alev alev yaniyorYok canım daha antibiyotiği bitmeden dün okulda yılbaşı eğlencesi vardı palyaço filan gelmişti oraya gitmiştik oyunlar filan terledi daha orda hemen ateşlendi akşama yine midem bulanıyo diye başladı. Gece acile gittik boğaz enfeksiyonu olmuş yine. Deposilin ancak 3 hafta korudu sadece. İğne vercem ama çok tatlı çok seviyorum bu çocuğu iğne vermek isteniyorum dedi. Geçen deposilinden çok korkmuştu çocuk ağlıyodu yine yaparlar diye. Antibiyotiğini değiştirdi boğaz spreyide verdi bugün iyi arada ateşleniyo. Kusması için bile sürekli boğaz enfeksiyonu oluyor enfeksiyondan kusabilir dediler. Çünkü biz sadece hasta olunca kusuyoruz yazın havalar sıcak olunca hiç kusmuyoruz. İşte bademciklerini aldırın dediler. Bende ayın 11 ine kulak burun boğaza randevu aldım üniversite hastanesinden. Durumu anlatacağım karar verecekler. Böyle çocuğada işkence rüzgar esse yağmur deyse boğazları şişiyo. Azcık bağırsa terlese hemen şişiyo. Kansızlıkta var kan ilaçlarını içecez ama antibiyotiği bitipte başlayamıyoruz devamlı boğazları rahatsız. Sanırım aldırcaz
Hosgeldin tabi katilabilirsin 15 gunluk deneme suresi var ilk sayfadaki kuralkari okuyup kabul etmen gerekArkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum mümkünse
Arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum mümkünse
Iyi aksamlar cnm ufak oglumla ugrasiyorum simdi dus aldirdim suruplar dusurmedi atesiniİyi aksamlar kizlarr napiyosunuzzzz
Iyi aksamlar cnm ufak oglumla ugrasiyorum simdi dus aldirdim suruplar dusurmedi atesini
Hoş geldin canım benim tabiki katıla bilirsin kendini tanıtırmısın kısacaArkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum mümkünse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?