Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

İyiyiz çok şukur siz nasılsınız. İyileştiniz mi.
Yok canım daha antibiyotiği bitmeden dün okulda yılbaşı eğlencesi vardı palyaço filan gelmişti oraya gitmiştik oyunlar filan terledi daha orda hemen ateşlendi akşama yine midem bulanıyo diye başladı. Gece acile gittik boğaz enfeksiyonu olmuş yine. Deposilin ancak 3 hafta korudu sadece. İğne vercem ama çok tatlı çok seviyorum bu çocuğu iğne vermek isteniyorum dedi. Geçen deposilinden çok korkmuştu çocuk ağlıyodu yine yaparlar diye. Antibiyotiğini değiştirdi boğaz spreyide verdi bugün iyi arada ateşleniyo. Kusması için bile sürekli boğaz enfeksiyonu oluyor enfeksiyondan kusabilir dediler. Çünkü biz sadece hasta olunca kusuyoruz yazın havalar sıcak olunca hiç kusmuyoruz. İşte bademciklerini aldırın dediler. Bende ayın 11 ine kulak burun boğaza randevu aldım üniversite hastanesinden. Durumu anlatacağım karar verecekler. Böyle çocuğada işkence rüzgar esse yağmur deyse boğazları şişiyo. Azcık bağırsa terlese hemen şişiyo. Kansızlıkta var kan ilaçlarını içecez ama antibiyotiği bitipte başlayamıyoruz devamlı boğazları rahatsız. Sanırım aldırcaz

Bılemedım yoğurtla karıştırıp yiyorum ama fazlamı koydum bılemedım midemi şiş hissediyorum çok
Ben 3kaşık yogurda 1tatlı kaşıgı chia tohumu 1tatlı kaşıgı keten tohumu 1tatlı kaşıgı guji berry meyvesi koyuyorum bazende yulaf ta katıyom karıştırıp yiiyorum

Geçmiş olsun çok. Bademcik iltihabını çok iyi biliyorum. Erkek arkadaşım aylarca çekti o kücücük cocuk yazık o kadar hastalığa dayanıyor. O şimdi pekmez bal zencefil sarmısak bitki çayları metabolizmasını güçlendirecek ne varsa yiyor içiyor. O sayede ayakta

Kizlar masallah ne konusmussunuz oku oku bitmedi.
Benim detoks tırt oldu..
Ilk gun 500 gr gitti ikinci gun 0 (sıfır)
Gerci dun hastaliktan kilimi kipirdatmadim su da icemedim.
Aksamda boğazım yumusasin diye zencefil cayina bal koydum mecburen..
Bugun 3. Gun wc konusunda tik yok hala..
Dun sporda yapamadim bugun zorlasam mi kendimi bilemedim.

30.12.2017 cumartesi

Ara 11.00
Form çayı

Sabah 11.30
5küçük parça keçi peyniri
1 tk terayağ
1tk ayva reçeli
1etimek
5 yeşil zeytin
2çatal yoğurt
Yarım havuç
2 dincan çay

Öğle 16.00
12 tane antep fıstığı

Akşam 18.00
1 kase karnıbahar brokoli çorbası
1 küçük boy lahmacun
3-4 kaşık salata

Ara 20.00
1 portakal

30 aralik menum
Sa
Gecmis oldun bizdede ayni sikinti var antibiyotik 2 hafta rahat ettitiyir dunden beri atesi dusmedi kuzum alev alev yaniyor

30 aralik menum
Sabah bir incir 7 zeytin
Bir haslanmis yumurta
Bol yesillik b
Bir yemek kasigi bol corekotlu peynir
4 kucuk kepekli galeta

Oglen
Bir porsiyon karabugdayli semizotu yemegi uzerine iki kasik yogurt
Bir fincan filtre kahve 10 tane findik badem

Iki fincan turk kahvesi

Aksam
Iki et kofte
Bir kase yogurt
Sinirsiz cay
Yatarken bir incir 7 zeytin

Kızçeler bütün şehri avm yi alt üst ettim ne termal tayt bula bildim ne sauna eşofman nerde bula bilirim dedigim de söyledikleri her yere baktım kar malzemeleri satan yere bile gittim yoktur burda bulmanız biraz imkansız dedi cinler tepeme çıktı hayaller suya düştü

Sabah(10:00)
Bir yumurta 3 çeri 3 dilim salatalık 1 zeytin küçük bir parça peynir yeşilçay

Ara(15;00) chialı yoğurt yarım muz

Akşam(19:00) bir tabak nohut yemeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…