- 20 Şubat 2014
- 794
- 1.302
- 113
Anladım kaptanım çok sağol nezaketin için:)Miniimalistt senin belin incinmişti dimi şimdi aklıma geldi by hafta da yürüyüş yap sen zorlama takımı kurtarcam diye
Gönder adresini kız valla yollicam. Sauna eşofman daha kolay hemen gönderirim. Verdiğin ölçülere göre de XL olur bence.Kızçeler bütün şehri avm yi alt üst ettim ne termal tayt bula bildim ne sauna eşofman nerde bula bilirim dedigim de söyledikleri her yere baktım kar malzemeleri satan yere bile gittim yoktur burda bulmanız biraz imkansız dedi cinler tepeme çıktı hayaller suya düştü
Iyi aksamlar cnm ufak oglumla ugrasiyorum simdi dus aldirdim suruplar dusurmedi atesini
Bende xl giyiniyorum bencede olur. Hem onlar esniyorda birazcık.Gönder adresini kız valla yollicam. Sauna eşofman daha kolay hemen gönderirim. Verdiğin ölçülere göre de XL olur bence.
6 yasinda 39 u geciyor3.4 saatte bir ates durucu ve dus aldiriyorum simdi biraz acti gozunu iki saate babasi gelecek onun sevinciyle onu cok ozledi psikolojikmidir nedir yoksa duserdi atesGeçm
Geçmiş olsun canım.kaça çıkıyor.
KizAnka
Hani grupları yapicaktin noldu..
Ben bu hafta 700 gr nasil vericimmm..
Kalkip spor yapsam mi yoksa yan gelip yatsam mi karar veremedim.
Oksurmekten bogazim yirtildi. Eliptik yapsam terlerim simdi daha kotu olurum diye korkuyom..
6 yasinda 39 u geciyor3.4 saatte bir ates durucu ve dus aldiriyorum simdi biraz acti gozunu iki saate babasi gelecek onun sevinciyle onu cok ozledi psikolojikmidir nedir yoksa duserdi ates
Helal olsun canım görürsün tabii kiBugun sifur uyku ve psikolojik cokmeyle ve oglanla surekli ilgilendigim halde iyi yapabildim sporu.burasi olmasa ekerdim sporu valla enerjimin son damlasina kadar yaptim insallah mukafatini gorurum
Ben çok mu kızıyorum yaa böyle deyince üzülüyorumKaptanim bana birgun kizacak olursan bu cabami dusun lutfen:)
Bu başka bişey canım . Bundan değil bizim dediğimiz. Bundan artık pazarda bile var.@Gulumse25 abla bak bu benim xl termal tayt hatta içlikmi bilmiyorum kilotlu çorap gibi çizgileri var. Kaptan alırsa diye bi fikir olur boyutunda sana diye atayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?