Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

30.12.2017 cumartesi menü

Kahvalti 11:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim eski kaşar
Domates
Salatalik
1 dilim salam
3 lokma balli ekmek

Ara
1 bardak zencefil-limon-tarçın ve bal karisimi çay.

Aksam 18:00
1 tabak barbunya yemeği
1 büyük kase salata
3 dilim pancar turşusu

Gönder adresini kız valla yollicam. Sauna eşofman daha kolay hemen gönderirim. Verdiğin ölçülere göre de XL olur bence.

Iyi akşamlar kızlar umarım iyisinizdir hemen menümu yazayım

Kahvaltı

1/2 tahilli simit
1 dilim kepekli ekmek
2 kk peynir
2 parça sucuk
Bol yeşillik
1 çay kaşığı tahin ve bal
4-5 zeytin

Ara
Şekersiz türk kahvesi
2 parça çikolata

Akşam

2 YK barbunya
2 sarma
2 adet çiğ köfte
1 minik köfte 1 dilim patates
1 kase mercimek çorbası

Bugun sifur uyku ve psikolojik cokmeyle ve oglanla surekli ilgilendigim halde iyi yapabildim sporu.burasi olmasa ekerdim sporu valla enerjimin son damlasina kadar yaptim insallah mukafatini gorurum

Kız misafirim vardı gorumcem geldi akşam gitti alelacele yemek yaptım yemek yedik. Yetişemiyorum valla. Bebek bilgisayarı açınca tuşlara basmak istiyor bastırmayınca çok ağlıyor. Onun uyumasını bekliyorum. Ama yarına kalır galiba.
Sen kaçamak yapma zaten hastayken vücut savaştığı için extra enerji harcıyor. Sağlıklı beslen suyunu ihmal etme gider o. İlk hafta 700 gr beğenmiyordun ben 2 kilo vercem diyodun

6 yasinda 39 u geciyor3.4 saatte bir ates durucu ve dus aldiriyorum simdi biraz acti gozunu iki saate babasi gelecek onun sevinciyle onu cok ozledi psikolojikmidir nedir yoksa duserdi ates

Çok geçmiş olsun canım.

Bugun sifur uyku ve psikolojik cokmeyle ve oglanla surekli ilgilendigim halde iyi yapabildim sporu.burasi olmasa ekerdim sporu valla enerjimin son damlasina kadar yaptim insallah mukafatini gorurum
Helal olsun canım görürsün tabii ki
Kaptanim bana birgun kizacak olursan bu cabami dusun lutfen:)
Ben çok mu kızıyorum yaa böyle deyince üzülüyorum

@Gulumse25 abla bak bu benim xl termal tayt hatta içlikmi bilmiyorum kilotlu çorap gibi çizgileri var. Kaptan alırsa diye bi fikir olur boyutunda sana diye atayım dedim
Bu başka bişey canım . Bundan değil bizim dediğimiz. Bundan artık pazarda bile var.
Termal şortlar var bi de lut gölü tuzu var içinde onu sürüp giyiyorsun. Böyle kalın değişik bişey.

Bacaklarima etki edermiki benimde nette bi suru var ordan siparis vereyim ise yararsa

Bel indecik zatenbende kaburga alinmis gibi azcik sezeryan yerimde bisey var korolasi oda gitmiyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…