- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Olan onun çocuğuna oldu valla. Yemeği o yaptı, hem öğlen hem akşam. Sofrayı kurdu, kaldırdı, çay kahve... Elimi sürmesini bilerek. Gelenler de gelmeyecekti, kafaları basmıyor mu? Eşim bir ara misafire iş mi yaptiriyorsun diye takıldı, gelen kadın için, haberim olsaydı geleceklerinden önceden hazırlık yapardım işler de ona kalmazdı dedim. Suyumu içtim odaya geri döndüm dersin başına. Hiç takmam. Haberli gelseydi de elini sürdürmezdim. Görümceye gelince de kayinvalidemle benim soktuğum laf yeter ona. KV de sinir oldu. Çocuğun dersi diyon gotune milleti takip ne geliyon dedi..Ben sana demiştim herzaman mesafe iyidirişte böyle iyi niyet suistimal edilir nasıl olsa gidiyorum evim gibi kullanıyorum kimi istersem onuda yanımda götürürüm diye düşünmüştür sana sorma geregi bile duymamış
Maşallah canım ne kadar güzelsin ve çok zayıf duruyorsun...Anladım kaptanım bu güzelmiş cidden. Evet benim avatardaki
Biz varız derken 12.takımdan bahsettim kafama vura vura azaymır oldum unutuyorum herşeyi vurma bana yaaa
Yok mu diyetisyenBana yetiyor cok bile
Aileden uzak yaşamak çok kötü yaa bende üniversiteden beri ayrı sehirdeyim ailemden yaklaşık 10 sene olduAhhh canımmmm hangi şehire gittin vardır belki takımda biri sana arkadaş olur.
Olmadı yap bi kek çık komşunun birine ben sıkıldımmmm bi kahve yap banaaaa dersin.
Ben de özledim annemi. O konuda fikrim yok aşlah kavuştursun inşallah en kısa zamanda.
Çok mu uzak sizinkiler de.Aileden uzak yaşamak çok kötü yaa bende üniversiteden beri ayrı sehirdeyim ailemden yaklaşık 10 sene oldukaç gece annemi özledim diye ağladığımi bilirim
Birikim topiği neMaşallah canım ne kadar güzelsin ve çok zayıf duruyorsun...
Çok pardon yaaa.kız benim de birikim topiğinde çekiyolar saçımı çok acıyo cidden
BendeAileden uzak yaşamak çok kötü yaa bende üniversiteden beri ayrı sehirdeyim ailemden yaklaşık 10 sene oldukaç gece annemi özledim diye ağladığımi bilirim
Utandım çok teşekkür ederim güzel sözleriniz içinMaşallah canım ne kadar güzelsin ve çok zayıf duruyorsun...
Çok pardon yaaa.kız benim de birikim topiğinde çekiyolar saçımı çok acıyo cidden
Bizim kaptaniçe para biriktiriyo altın yapıyo dedigi topik o kuzumBirikim topiği ne
Onu bende merak ettimBirikim topiği ne
Dedim ya birikim yapıyolar daha dogrusu yapmıyolar kaptanım yapamıyo en azındanOnu bende merak ettim
Bizde yapalımDedim ya birikim yapıyolar daha dogrusu yapmıyolar kaptanım yapamıyo en azından
Bende olamayan paramın şimdiden nasıl değerlendirebilirim işe girdiğimde diye düşünüyorum bir çözüm bulamadımDedim ya birikim yapıyolar daha dogrusu yapmıyolar kaptanım yapamıyo en azından
Oyyyyy kıyamam artık bizde varız kız büyük bi ailen oldu bak 2018de sana piyango 12.takım çıktı karşına işteBenim annem kardeşimle birlikte kalıcak evlenirsem. çok diyorum evlenirsem gel yanıma diye yok oğlumu bırakmam diyor. Gerçi allah nasip ederse çok uzak olmayacağımda yinede her halükarda her istediğinde göremeyeceksin üzücü. Birde şu hayatta bir kardeşim bir annem var
Ben yapamam yaptım hepsi gitti elde var sıfır ama sen kaptanım la yapın kuzumBizde yapalım
Valla abla hiç böyle bir ortam beklemiyordum açıkcası ve benim yaş grubum bu siteyi çok saçma ve gereksiz görüyor kiöe dediysem bana garip baktı ne işin var orda diye. Aman onlar ne bilsin. Dışardan göründüğü gibi hiç değil çok sevdim siziOyyyyy kıyamam artık bizde varız kız büyük bi ailen oldu bak 2018de sana piyango 12.takım çıktı karşına işte
Evet bunu bi düşüneyim ben güzelmişBen yapamam yaptım hepsi gitti elde var sıfır ama sen kaptanım la yapın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?