Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Olan onun çocuğuna oldu valla. Yemeği o yaptı, hem öğlen hem akşam. Sofrayı kurdu, kaldırdı, çay kahve... Elimi sürmesini bilerek. Gelenler de gelmeyecekti, kafaları basmıyor mu? Eşim bir ara misafire iş mi yaptiriyorsun diye takıldı, gelen kadın için, haberim olsaydı geleceklerinden önceden hazırlık yapardım işler de ona kalmazdı dedim. Suyumu içtim odaya geri döndüm dersin başına. Hiç takmam. Haberli gelseydi de elini sürdürmezdim. Görümceye gelince de kayinvalidemle benim soktuğum laf yeter ona. KV de sinir oldu. Çocuğun dersi diyon gotune milleti takip ne geliyon dedi..

30 aralik spor ve su listesi

1.glstn99
250 squat 250 puan
300 twister 60 puan
70 mekik 70 puan
300 bolgesel 60 puan

Toplam 440 puan
1 lt su sanirim

2. İnnuk
150 twister 15 puan
50 jumping jack 10 puan
50 squat 50 puan
75 mekik 75 puan
80 donkey kick 16 puan
50 leg raise 10 puan
30 sn plank 3 puan

Toplam 179 puan
Su 1.5 litreye tamamlanacak.

3.smy11

60 squat=60 puan
80 mekik=80 puan
50 jumping jack=10 puan
Toplam=150 puan

4.gamze
60 dk yürüyüş 60 puan
2ltsu

5.ecembal
50 dk yuruyus 50 p
3ltsu

6.lemonade17
500 bölgesel 100 puan

Aileden uzak yaşamak çok kötü yaa bende üniversiteden beri ayrı sehirdeyim ailemden yaklaşık 10 sene oldu kaç gece annemi özledim diye ağladığımi bilirim

Benim annem kardeşimle birlikte kalıcak evlenirsem. çok diyorum evlenirsem gel yanıma diye yok oğlumu bırakmam diyor. Gerçi allah nasip ederse çok uzak olmayacağımda yinede her halükarda her istediğinde göremeyeceksin üzücü. Birde şu hayatta bir kardeşim bir annem var

Oyyyyy kıyamam artık bizde varız kız büyük bi ailen oldu bak 2018de sana piyango 12.takım çıktı karşına işte

Oyyyyy kıyamam artık bizde varız kız büyük bi ailen oldu bak 2018de sana piyango 12.takım çıktı karşına işte
Valla abla hiç böyle bir ortam beklemiyordum açıkcası ve benim yaş grubum bu siteyi çok saçma ve gereksiz görüyor kiöe dediysem bana garip baktı ne işin var orda diye. Aman onlar ne bilsin. Dışardan göründüğü gibi hiç değil çok sevdim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…