Netin yavaştır kuzum bende de net baglantısı kötü olunca oluyoTekrar yazdım bende bi sıkıntı var yazdıklarım yükleniyor diyo sürekli
ewet canım ben termal şort kullanıyorum. Çok memnunum.Termal taytmı kullanıyon Smy inş bende saunanın faydasını görürüm sipariş verdim inş en kısa zamanda elime ulaşır
Sinirimi bozdu o ordaO yükleniyor bu gün çıkmış sürekli duruyor orda.
O bendede var evet bende diyorum niye böyle yazıyoO yükleniyor bu gün çıkmış sürekli duruyor orda.
Bi zararı yok aslında kendi halinde takılıyor. Ekmek istemiyo su istemiyo niye taktın bu kadarSinirimi bozdu o orda
Ayyy canım özel günün mü yakın. Bi sorun mu var.Ben bugün hiç formumda değilim ya çok canım sıkılıyor sinirlerim gergin herşeye sinirleniyorum hiç iyi değilimm
10 bardağı da akşam mı içtin :Sabah kahvaltım saat 12.00
2haşlanmış yumurtanın beyazı
2küp peynir
Yarım salatalık
1çk bal
5tane zeytin
1bardak şekersiz çay
2dilim etimek
Ara ögün
Bitki çayı
2tane kuru incir
Öglen ve akşam saat 16.00
1kase çorba
4tane fırında köfte
1bütün fırında elma dilim patates
1bardak ayran
Ara ögün saat 19.30
1avuç sarı ve beyaz leblebi
10bardak şekersiz çay
1.5litre su
Saat 19dan beri içiyorum valla demin bıraktım10 bardağı da akşam mı içtin :
Ben bugün hiç formumda değilim ya çok canım sıkılıyor sinirlerim gergin herşeye sinirleniyorum hiç iyi değilimm
yok yakın değil daha çok var ev stresi beni mahvetti yeni bi şehire geldim oturup bi kahve içip muhabbet edicek arkadaşım yok çok sıkıldım çok bınaldım bide üstüne diyet evde nutelllalar cipsler eşim gün aşırı nöbette ailemi özledim çok dolmuşum benAyyy canım özel günün mü yakın. Bi sorun mu var.
Ahhh canımmmm hangi şehire gittin vardır belki takımda biri sana arkadaş olur.yok yakın değil daha çok var ev stresi beni mahvetti yeni bi şehire geldim oturup bi kahve içip muhabbet edicek arkadaşım yok çok sıkıldım çok bınaldım bide üstüne diyet evde nutelllalar cipsler eşim gün aşırı nöbette ailemi özledim çok dolmuşum ben
Oyyyyy kuzum kıyamam ben sana biz burdayız bende ailemden uzaktayım tanıdık hiç kimsem yoktu ben alıştım sende alışırsın zamanla üzülme bu kadar ne oluryok yakın değil daha çok var ev stresi beni mahvetti yeni bi şehire geldim oturup bi kahve içip muhabbet edicek arkadaşım yok çok sıkıldım çok bınaldım bide üstüne diyet evde nutelllalar cipsler eşim gün aşırı nöbette ailemi özledim çok dolmuşum ben
Yaşça çok büyükler kayınvalidemde kalıyoruz inşallah kendı komşularım kafa dengim olur aydındayızAhhh canımmmm hangi şehire gittin vardır belki takımda biri sana arkadaş olur.
Olmadı yap bi kek çık komşunun birine ben sıkıldımmmm bi kahve yap banaaaa dersin.
Ben de özledim annemi. O konuda fikrim yok aşlah kavuştursun inşallah en kısa zamanda.
Aaa sizin ordan başka şehre gitti sandım. Kız sahip çıksana arkadaşına.Oyyyyy kuzum kıyamam ben sana biz burdayız bende ailemden uzaktayım tanıdık hiç kimsem yoktu ben alıştım sende alışırsın zamanla üzülme bu kadar ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?