- 23 Aralık 2017
- 645
- 1.218
- 113
- 30
Ben sana dedim ama benimde öyle olucak sanırım hiç hesaplamadan dan diye söyledim tabiAllah hepinizin eşiyle ailesiyle mutluluğunu daim etsin
Amin kuzum inş evlilik er yada geç olur bekarlıgın tadını çıkar valla geç evlene bilirsin ama bekar hayatı geri getiremezsinBen sana dedim ama benimde öyle olucak sanırım hiç hesaplamadan dan diye söyledim tabiAllah hepinizin eşiyle ailesiyle mutluluğunu daim etsin
Hadi hadi üstün zayıfladı alta yaptırmaya ihtiyacın var ondan mıAncak popomuzu yaptıralım o para orayı hakediyo
Aaa sende evlisiin. valla doğru diyorsunuz doğru kişi olduktan sonraİcinizden en erken ben ewlenmisimm
Kaçtaİcinizden en erken ben ewlenmisimm
Nıye ole dıyon abla gençken evli olmakta güzelAmin kuzum inş evlilik er yada geç olur bekarlıgın tadını çıkar valla geç evlene bilirsin ama bekar hayatı geri getiremezsin
Kızlara kötü örnek olma bekarlık iyidir iyi ne kadar geç o kadar iyi daha erken sen evleniyonda bakalım biz seni veriyoz mu kızAminn kuzum rabbim hayırlı eş hayırlı iş hayırlı aile nasip etsin herkese evlilik güzel şey doğru kişiyi bulursan beklemeye gerek yok o vakit
Benn verdim gitti sevenleri ayırma ablasııııKızlara kötü örnek olma bekarlık iyidir iyi ne kadar geç o kadar iyi daha erken sen evleniyonda bakalım biz seni veriyoz mu kızbulutungokyuzu
Maşallah18 de nisanlandim 19 da ewlendim canimm
Abla birikimimiz yok ondan muhtemelen önümüzde daha iki sene var en az. Çok gezip tozarım artıkınAmin kuzum inş evlilik er yada geç olur bekarlıgın tadını çıkar valla geç evlene bilirsin ama bekar hayatı geri getiremezsin
Biriktirsende biriktirmesende borçlar bitmiyor hep ödüyorsunAbla birikimimiz yok ondan muhtemelen önümüzde daha iki sene var en az. Çok gezip tozarım artıkın
Var bi 8saatÇok mu uzak sizinkiler de.
Maşallah valla18 de nisanlandim 19 da ewlendim canimm
Maşallah valla
O kesin olacak borçsuz evlendim diyen görmediğim.Biriktirsende biriktirmesende borçlar bitmiyor hep ödüyorsun
YaneHadi hadi üstün zayıfladı alta yaptırmaya ihtiyacın var ondan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?