Ayy abla sürekli eşime sarıyorum onuda üzüyorum elimde değil gerçekten bunalmış hissediyorum kendımıOyyyyy kuzum kıyamam ben sana biz burdayız bende ailemden uzaktayım tanıdık hiç kimsem yoktu ben alıştım sende alışırsın zamanla üzülme bu kadar ne olur
Hoşbuldum zayiflarsam daha da hosbulcam inşallah b
Ayyyy kızın da kafasına vurduydum.Yaşça çok büyükler kayınvalidemde kalıyoruz inşallah kendı komşularım kafa dengim olur aydındayız
Sağolun canımm size yazıyorum zaten sıkıldıkça sizde ailemsinizzE biz neciyiz biz ailen degilmiyiz
Arada gelıyolar ama muhabbet edemıyoruz çok fazlaa gez gez aynı yerlerAyyyy kızın da kafasına vurduydum.
Aydın güzel yer yaaa orda sıkılmayı nasıl başardın. Hiç bişey bulamazsan git dışarda gez.
Komşu çok önemli canım inşallh gönlüne göre bulursun. Bizim komşulardan da 55-60 yaşında olan var ben bazen gidiyorum muhabbete
Sağolun canımm size yazıyorum zaten sıkıldıkça sizde ailemsinizz
Tek başına mucize bekliyorlarsa belki ondan fayda görmemişlerdir. Bilmiyorum.U termal tayta iyi diyende var hic ise yaramadi diyende valla kararsiz kaldim
Bakayım canım.Kaptanim benim menum nasildi bugun yeterlimiydi
30 aralik menum
Sabah bir incir 7 zeytin
Bir haslanmis yumurta
Yesillik
Bir yemek kasigi bol corekotlu peynir
4 kucuk kepekli galeta
Oglen
Bir porsiyon karabugdayli semizotu yemegi uzerine iki kasik yogurt
Bir fincan filtre kahve
Iki fincan turk kahvesi
10 findik badem
Aksam 2 et kofte bir tane etsiz cig kofte
Bir kase yogurt
Sinirsiz cay
Yatarken hir incir 7 zeytin
Anaaa haşhaş ezmesi yemişşşşş... Ay ben çok severim onu ama herkes yediğimi duyunca tuhaf karşılıyor ilk defa benden başka yiyen gördümMenü 30 aralık
Sabah 10.00
2 dilim ekmek
2 kk peynir
1 yumurta
1 tk haşhaş ezmesi
2 fincan şekersiz çay
Öğlen 16.00
1 kepçe çorba
2 adet çiğ köfte
Yeşillik
Aksam 19.45
Avuç ici kadar et ızgara
1 bardak kefir
1 dilim ekmek
Yeşillik
Ara 22.00
1 erik
Yarim portakal
Bana yetiyor cok bileBence az ben doymazdım bunlarla
Sizin aile hekimliğinde diyetisyen yok mu canım.
Anaaa haşhaş ezmesi yemişşşşş... Ay ben çok severim onu ama herkes yediğimi duyunca tuhaf karşılıyor ilk defa benden başka yiyen gördüm
Ayyyy hele afyonun haşhaşlı mercimekli boreği yok mu dehşet severim
Anladım kaptanım bu güzelmiş cidden. Evet benim avatardaki
Biz varız derken 12.takımdan bahsettim kafama vura vura azaymır oldum unutuyorum herşeyi vurma bana yaaaAyyyy kızın da kafasına vurduydum.
Aydın güzel yer yaaa orda sıkılmayı nasıl başardın. Hiç bişey bulamazsan git dışarda gez.
Komşu çok önemli canım inşallh gönlüne göre bulursun. Bizim komşulardan da 55-60 yaşında olan var ben bazen gidiyorum muhabbete
Ben sana demiştim herzaman mesafe iyidirOfff, kafam 1 milyon. Fare giremediği deliğe kuyruğuna kabak bağlayıp gidermiş hesabı benim görümce halasının kızını, 3 çocuğunu ve kadının kaynanasını da alıp gelmiş. Bir de yeridir geldi akşam. Çene, bagrisir çağrıs.. Çağırdığı gibi hizmetini de o yaptı, biz ders yaptık yeğenime ama misafir gider gitmez lafimi soktum tabi. Annemin haberi vardı dedi, ben de, burası benim evim farkındaysan dedim. Karar aldım yarın kendi cocuklarimi daha çok çalıştıracağım. 3 tane 3 yaş altı çocuk siz düşünün gürültüyü. Hiç hayır demeyi bilmiyor ya. Oğlanın yazılısı var başka zaman beraber gideriz dese kimse sorun da etmez. Ona da ders vereyim biraz, hayır deme dersi... Sonuç, no spor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?