Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Oyyyyy kuzum kıyamam ben sana biz burdayız bende ailemden uzaktayım tanıdık hiç kimsem yoktu ben alıştım sende alışırsın zamanla üzülme bu kadar ne olur
Ayy abla sürekli eşime sarıyorum onuda üzüyorum elimde değil gerçekten bunalmış hissediyorum kendımı

30 aralik spor ve su listesi

1.glstn99
250 squat 250 puan
300 twister 60 puan
70 mekik 70 puan
300 bolgesel 60 puan

Toplam 440 puan
1 lt su sanirim

2. İnnuk
150 twister 15 puan
50 jumping jack 10 puan
50 squat 50 puan
75 mekik 75 puan
80 donkey kick 16 puan
50 leg raise 10 puan
30 sn plank 3 puan

Toplam 179 puan
Su 1.5 litreye tamamlanacak.

3.smy11

60 squat=60 puan
80 mekik=80 puan
50 jumping jack=10 puan
Toplam=150 puan

4.gamze
60 dk yürüyüş 60 puan
2ltsu

5.ecembal
50 dk yuruyus 50 p
3ltsu

Yaşça çok büyükler kayınvalidemde kalıyoruz inşallah kendı komşularım kafa dengim olur aydındayız
Ayyyy kızın da kafasına vurduydum.
Aydın güzel yer yaaa orda sıkılmayı nasıl başardın. Hiç bişey bulamazsan git dışarda gez.
Komşu çok önemli canım inşallh gönlüne göre bulursun. Bizim komşulardan da 55-60 yaşında olan var ben bazen gidiyorum muhabbete

Arada gelıyolar ama muhabbet edemıyoruz çok fazlaa gez gez aynı yerler

Offf, kafam 1 milyon. Fare giremediği deliğe kuyruğuna kabak bağlayıp gidermiş hesabı benim görümce halasının kızını, 3 çocuğunu ve kadının kaynanasını da alıp gelmiş. Bir de yeridir geldi akşam. Çene, bagrisir çağrıs.. Çağırdığı gibi hizmetini de o yaptı, biz ders yaptık yeğenime ama misafir gider gitmez lafimi soktum tabi. Annemin haberi vardı dedi, ben de, burası benim evim farkındaysan dedim. Karar aldım yarın kendi cocuklarimi daha çok çalıştıracağım. 3 tane 3 yaş altı çocuk siz düşünün gürültüyü. Hiç hayır demeyi bilmiyor ya. Oğlanın yazılısı var başka zaman beraber gideriz dese kimse sorun da etmez. Ona da ders vereyim biraz, hayır deme dersi... Sonuç, no spor...

Sabah 10
2 haşlanmış yumurta
6 ince çubuk patates kızartması
1 YK lor
1 kk köy inek peyniri
2 YK domates biber kavurması
1 tk tereyağı
1 tk bal
Çay

Öğlen 14:00
1 dilim kek

Akşam 19:30
3 YK etli bamya
4-5 YK kürü fasulye
3 YK pirinç pilavı
Yarim kase yoğurt

Bence az ben doymazdım bunlarla
Sizin aile hekimliğinde diyetisyen yok mu canım.

Anaaa haşhaş ezmesi yemişşşşş... Ay ben çok severim onu ama herkes yediğimi duyunca tuhaf karşılıyor ilk defa benden başka yiyen gördüm
Ayyyy hele afyonun haşhaşlı mercimekli boreği yok mu dehşet severim

Bana yetiyor cok bile

Biz varız derken 12.takımdan bahsettim kafama vura vura azaymır oldum unutuyorum herşeyi vurma bana yaaa

Ben sana demiştim herzaman mesafe iyidir işte böyle iyi niyet suistimal edilir nasıl olsa gidiyorum evim gibi kullanıyorum kimi istersem onuda yanımda götürürüm diye düşünmüştür sana sorma geregi bile duymamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…