Kaç yaşındasınValla abla hiç böyle bir ortam beklemiyordum açıkcası ve benim yaş grubum bu siteyi çok saçma ve gereksiz görüyor kiöe dediysem bana garip baktı ne işin var orda diye. Aman onlar ne bilsin. Dışardan göründüğü gibi hiç değil çok sevdim sizi
Kız sen yeni ev almadın mı borcun yokmu gömümğ buldun yada piyango sanamı çıkacakEvet bunu bi düşüneyim ben güzelmiş
Onlar bizi tanımıyo o yüzden öyle konuşmuşlarValla abla hiç böyle bir ortam beklemiyordum açıkcası ve benim yaş grubum bu siteyi çok saçma ve gereksiz görüyor kiöe dediysem bana garip baktı ne işin var orda diye. Aman onlar ne bilsin. Dışardan göründüğü gibi hiç değil çok sevdim sizi
Kaç yaşındasın
Ben sorcaktim kac yasindasin die
20 yaşındayım 97liyim
Hemde 1temmuz aynı gün doğmuşuz kızçemmmmm20 yaşındayım 97liyim
Piyango çıksa keşkeee borcumuz var tabi abla hemdebaya çokça ondan birikim yapıp borçları ödicimmmKız sen yeni ev almadın mı borcun yokmu gömümğ buldun yada piyango sanamı çıkacak
Bende 24,5 tan 25Hm iyiymisss yakinmis yaslarimiz bnde 22
Vallamı tesadüf işteHemde 1temmuz aynı gün doğmuşuz kızçemmmmm
Sen erken mi evlenmişsin sankiBende 24,5 tan 25
Bir buçuk senelik evliyim üniversite bitti çalışmaya başladım eşim benden bi sene önce mezun olmuştu napalım zamanı gelmişti bizce sankiSen erken mi evlenmişsin sanki
Helal lokmana neden haram katıyorsun kuzum ya piyango helal degil ondan gelecek paranın kime hayrı olmuşki sanada olsunPiyango çıksa keşkeee borcumuz var tabi abla hemdebaya çokça ondan birikim yapıp borçları ödicimmm
Hepimize liposakşın yaptırırdıkHelal lokmana neden haram katıyorsun kuzum ya piyango helal degil ondan gelecek paranın kime hayrı olmuşki sanada olsun
Ben sana dedim ama benimde öyle olucak sanırım hiç hesaplamadan dan diye söyledim tabiBir buçuk senelik evliyim üniversite bitti çalışmaya başladım eşim benden bi sene önce mezun olmuştu napalım zamanı gelmişti bizce sanki
Ancak popomuzu yaptıralım o para orayı hakediyoHepimize liposakşın yaptırırdık
Aminn kuzum rabbim hayırlı eş hayırlı iş hayırlı aile nasip etsin herkese evlilik güzel şey doğru kişiyi bulursan beklemeye gerek yok o vakitBen sana dedim ama benimde öyle olucak sanırım hiç hesaplamadan dan diye söyledim tabiAllah hepinizin eşiyle ailesiyle mutluluğunu daim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?