Spor yapmaya insan üşeniyo ama başladınmı bırakmak istemiyo hem yorgunlugunu alır spor canımAma ben cok ama cok yorgunum tir carpmis gibiyim bugun spor nasil yapicam 3 gundur uykusuz durmaktan helak oldum
Biraz dinleneyim sonra insallah gaza gelirimSpor yapmaya insan üşeniyo ama başladınmı bırakmak istemiyo hem yorgunlugunu alır spor canım
Takımda tek bekar ben olduğuma göre bu söz banaydı aldım aklımın bir köşesine yazdım ablaBüyük sözü dinleyin tecrübe konuşuyor 30kadar yolu var bekar kalın
Birde insan bir iki gün ara verirse yapasıda gelmiyor sporu daha çok ağırlaşıyor insan. Ama daha gin yeni başlıyor yaparsın yaparsınBiraz dinleneyim sonra insallah gaza gelirim
MaşallahGünaydııınay bu gün çok mutluyum kiloma baktım 75.8çıktım insallah böyle devam eder
Senin gazına geldim yarın tartılacaktım aslında tok karna bi 300gr da benden gitmişGünaydııınay bu gün çok mutluyum kiloma baktım 75.8çıktım insallah böyle devam eder
Aa fena maşallah maşallahSenin gazına geldim yarın tartılacaktım aslında tok karna bi 300gr da benden gitmiş
Bende olsam 60küsür benimde gitmez gülümseninde gitmez bizim çok fazlamız var. Hele ben iki çocuklu anne gibi üç ay önce hamileyim desem inanırlardıDarisi bana ben niye veremiyorum yaaa
Evet bende beklemiyordum ama sevindim şükürler olsun demek gidiyo isteyince oda 2gündür spora agırlık bile vermemiştim ya demekki ben stresten veremiyom oluruna bıraktınmı gidiyoAa fena maşallah maşallah
Seninkini bi kullan bakalım memnun kalınca tavsiye edersinKızlar bu arada sauna eşofman aldım demiştim akşam kimden aldın derseniz yabancı degilAnka kaptanım göndericek sagolsun burda bulamadığım için ihtiyacınız varsa tavsiye ederim kullanıcı yorumlarını okudum çok kişi memnun kalmış bence sizde düşünüyorsanız kaptanıma müracaat edin
Hep beraber zayıflayalım
Sanada iyi pazarlar cnm hadi bakalim insallah istedigin kiloya inersinİyi pazarlar arkadaşlar ben biraz karatay usulü takılıyorum sabah 8 de güzel bi kahvaltı yaptim birde akşam yemeği yiyeceğim inşallah bugün ki hedefim 30 dk eliptik yapmak inşallah mümkün olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?