Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Gunaydin kizlar esim geldi yurtdisindan aksam ondan giremedim ewet baya muhabbet etmissinuz oku oku bitmedi masallah oglus bi tik daha iyi ama 4 saatte bir ates durucu veriyorum hala gecede ateslendi

Kızlar bu arada sauna eşofman aldım demiştim akşam kimden aldın derseniz yabancı degil Anka kaptanım göndericek sagolsun burda bulamadığım için ihtiyacınız varsa tavsiye ederim kullanıcı yorumlarını okudum çok kişi memnun kalmış bence sizde düşünüyorsanız kaptanıma müracaat edin
Hep beraber zayıflayalım

Seninkini bi kullan bakalım memnun kalınca tavsiye edersin

Kendime hadi kalk tembellesme dedim ve 25 dakika cardio yaptim kendime getirsin beni diye ama midem agzima geldi gittim talcid aldim tekrar 100 spuat 300 bolgesel 50 mekik 100 twister yaptim yeter sanirim yoksa hik diyip gidecem mazallah

İyi pazarlar arkadaşlar ben biraz karatay usulü takılıyorum sabah 8 de güzel bi kahvaltı yaptim birde akşam yemeği yiyeceğim inşallah bugün ki hedefim 30 dk eliptik yapmak inşallah mümkün olur
Sanada iyi pazarlar cnm hadi bakalim insallah istedigin kiloya inersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…