Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine sen bize lazımsınKızlar bugün spor yapamadım. Kemiklerim sizliyor. Ufaklıktan bana gecti boğaz ağrısı fena.
Sen iyce saldın gibime geliyorBende dün bugün yapamadım spor yine misafirlikteydik bu günde yeni geldim
Ama abla işte benim babatarafı ermeni onlar bu iki gün birlikte vakit geçirirler özellikle dün. Gittim kuzenlerle film izledik vakit geçtiSen iyce saldın gibime geliyor
Gecmis olsun keske kendini zorlayip yapsaydin iyi gelirdiKızlar bugün spor yapamadım. Kemiklerim sizliyor. Ufaklıktan bana gecti boğaz ağrısı fena.
Acemiliğin gözü kör olsun arkadaşımBacı niye kendini bizden öyle uzak ayırdın
Doğru hiç yapmadımki başkasının evinde haklısın düşünemedimAyrica misafirliktede olsan tuvalete gittiginde 50 squat yap bes dakka yan odaya gecebilirmiyim de 50 de mekik hic yoktan iyidir ara verince sonra zor oluyor cnm
teşekkür ederimGecmis olsunnnnnn
teşekkür ederim canimGeçmiş olsun kuzum dikkat et kendine sen bize lazımsın
Bende yapamadim diye pişmanlık duydum. Ama her yerim sizliyor. Hele bu hafta hedefime ulaşamazsam çok üzülecem.Gecmis olsun keske kendini zorlayip yapsaydin iyi gelirdi
günaydınlar herkese çok geçmiş olsun cnm bizde hala oğlanın ateşiyle uğraşıyoruz perişan olduk ben gece nöbet tutup uykusuz kalmaktan helak oldumGünaydın 12.takımın nadide güzelleri
Çocuklar da bende
O kadar hastayız ki evin içi savaş alanı resmen ...çoçuklara güç bela bişiler yedirdim ama kendime hiç gücüm Yok...
Sadece uyumak istiyorum
Çok geçmiş olsun canım.Günaydın 12.takımın nadide güzelleri
Çocuklar da bende
O kadar hastayız ki evin içi savaş alanı resmen ...çoçuklara güç bela bişiler yedirdim ama kendime hiç gücüm Yok...
Sadece uyumak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?