Oooo tamam sen burdaysan sorun yokBen burdayım kaptan..
Kolay gelsin canım. Salı günleri burda verem aşısı yapıyorlar sizin de mi öyle. O günler hiç oturamıyorum diyordu bizim hemşire.bende burdayım ve işteyim fırsat oldukça bakıyorum
Ben de bi gidip gidip geliyorum boşverMerhaba arkadaslar uzunca bir aradan sonra yine KK diyet grubunda, 78 kg ilehuzurlarinizdayim
Oooo tamam sen burdaysan sorun yok
Nasılsın görüşmeyeli
Hoş geldin canımMerhaba arkadaslar uzunca bir aradan sonra tekrar KK kilo verme grubunda, 78 kg ilehuzurlarinizdayim
bizde cuma verem günü ve oğlanıda yanımda getirdim muayene ettireyim diye okula göndermedim o da oyalıyo beniKolay gelsin canım. Salı günleri burda verem aşısı yapıyorlar sizin de mi öyle. O günler hiç oturamıyorum diyordu bizim hemşire.
hoşgeldin aramızaMerhaba arkadaslar uzunca bir aradan sonra tekrar KK kilo verme grubunda, 78 kg ilehuzurlarinizdayim
Düşmesin canim modun bak geldik iste burdayiz bitti tatilGünaydınnnnnnnnnnnnnnn
Sabah şekerlerim dün maşallah ölü denizdi gurup kimsecikler yoktu modum düştü benimde
Geçmiş olsun çok çok. Bekarken kış mevsimi en sevdigimdi ama çocuklar doğdu dogali vu hastalıklar yüzünden zor geçiyor kışlar ilk bahari iple çekiyorum. Yine de Allah beterinden korusun. Sizde kemik çorbası tarhana filan için bol sarımsaklıGünaydın 12.takımın nadide güzelleri
Çocuklar da bende
O kadar hastayız ki evin içi savaş alanı resmen ...çoçuklara güç bela bişiler yedirdim ama kendime hiç gücüm Yok...
Sadece uyumak istiyorum
Süpersin hadi bakalımBende karataya uygun güzel bir kahvaltı yaptım bugün biraz yoğun bir gün ama hedefim aksam 5 e kadar birsey yememek sonra güzelce günü kapatir aksamda spora ağırlık veririm aldim elime bir şişe su aklıma geldikçe yudumluyorum.
Geçmiş olsun bu dönemlerdede ağır oluyor geçmek bilmiyorGünaydın 12.takımın nadide güzelleri
Çocuklar da bende
O kadar hastayız ki evin içi savaş alanı resmen ...çoçuklara güç bela bişiler yedirdim ama kendime hiç gücüm Yok...
Sadece uyumak istiyorum
HoşgeldinnnMerhaba arkadaslar uzunca bir aradan sonra tekrar KK kilo verme grubunda, 78 kg ilehuzurlarinizdayim
cok tesekür ederim hosbuldukHoşgeldinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?