Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Sabah şekerlerim dün maşallah ölü denizdi gurup kimsecikler yoktu modum düştü benimde

Kolay gelsin canım. Salı günleri burda verem aşısı yapıyorlar sizin de mi öyle. O günler hiç oturamıyorum diyordu bizim hemşire.
bizde cuma verem günü ve oğlanıda yanımda getirdim muayene ettireyim diye okula göndermedim o da oyalıyo beni

Günaydın 12.takımın nadide güzelleri

Çocuklar da bende
O kadar hastayız ki evin içi savaş alanı resmen ...çoçuklara güç bela bişiler yedirdim ama kendime hiç gücüm Yok...
Sadece uyumak istiyorum
Geçmiş olsun çok çok. Bekarken kış mevsimi en sevdigimdi ama çocuklar doğdu dogali vu hastalıklar yüzünden zor geçiyor kışlar ilk bahari iple çekiyorum. Yine de Allah beterinden korusun. Sizde kemik çorbası tarhana filan için bol sarımsaklı

Bende karataya uygun güzel bir kahvaltı yaptım bugün biraz yoğun bir gün ama hedefim aksam 5 e kadar birsey yememek sonra güzelce günü kapatir aksamda spora ağırlık veririm aldim elime bir şişe su aklıma geldikçe yudumluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…