- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Aynen öyle bende öyle oldum evde olmayıncaSelamlar bizim de tatil sonrası yoğunluk başladıama şükür rutinime döndüm valla 3 günde olsa ipin ucu hemen kaçıyor. Kendi evinde olmayınca ne yediğin yemeğin saati belli ne yaptığın sporun :)
Günaydın canımTüm hasta arkadaslarima geçmiş olsun. Günaydın ayrıca. Ben de kalkali 1.5 saat oluyor. Tosbağa hızıyla salon ve mutfağı süpürdüm, yatagimi yaptım ve çocuklara makarna pişirdim. 2 kilo da ıspanak yıkadım. Suya islaya islaya. Oturdum şimdi. Saat 9.30 gibi 1 tane elma yedim, midem bulanıyor yemek görünce.. Dünkü istaha bak bugünkü halime bak..Sabah da sancim vardı, sıcacık yataktan çıkmadan uyuyun uyan keyif yaptım. Ufaklık pek yaramazlık yapmamış şükür.
Kısmet artık canımartısı hemen gelmezki kilo vermen duraksar cnm
Aramıza hoşgeldin canımMerhaba
63 kiloyum 1.57 boyum basenlerim var vucudum kare gibi hedefim 53 iki ay once spor yaptim bir ay, kilo vericegime aldim biraktim sadece diyetle sonuca ulasan insanlar var onlardan olmak icin listeme sagdik kaliyorum bu surecte destege ihtiyacim oldugundan diyet grubuna katilmak istedim 12.takim kaptaninin daveti uzerine geldim tesekkurler takim uyelerine basarilar umarim kilolarimizdan birlikte kurtuluruz
hoşgeldin cnm olur verirsin inşallah burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz yaş kaçtı bu arada evlimisin çocuk varmıMerhaba
63 kiloyum 1.57 boyum basenlerim var vucudum kare gibi hedefim 53 iki ay once spor yaptim bir ay, kilo vericegime aldim biraktim sadece diyetle sonuca ulasan insanlar var onlardan olmak icin listeme sagdik kaliyorum bu surecte destege ihtiyacim oldugundan diyet grubuna katilmak istedim 12.takim kaptaninin daveti uzerine geldim tesekkurler takim uyelerine basarilar umarim kilolarimizdan birlikte kurtuluruz
Sağol canıııımYeni arkadaslar hos geldiniz..
Hasta bacilarima geçmiş olsun.
Bugün de öğlen oldu.
Harakette bereket varmış. Hadi kaldiralim totolari
Hosgeldin canim, sadece sporda değil sadece diyette . İkisi birlikte paralel gidince veriliyor inankiMerhaba
Aramıza hoşgeldin canım
Buralarda dolaşırsan Emin'im motive olup birde hesap verme duygusuyla çok daha dikkat ederek kısa sürede veririz kiloları
hoşgeldin cnm olur verirsin inşallah burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz yaş kaçtı bu arada evlimisin çocuk varmı
Hoş geldin kuzum sefa getirdin ahh o basenler olmaz olsun bendede aynı dert ama gidecek inş hep beraber eriyecez onlar inatçıysa biz daha inatçıyızMerhaba
Alemsin ya maşallah bugün iyi gördüm seniYeni arkadaslar hos geldiniz..
Hasta bacilarima geçmiş olsun.
Bugün de öğlen oldu.
Harakette bereket varmış. Hadi kaldiralim totolari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?