Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Tüm hasta arkadaslarima geçmiş olsun. Günaydın ayrıca. Ben de kalkali 1.5 saat oluyor. Tosbağa hızıyla salon ve mutfağı süpürdüm, yatagimi yaptım ve çocuklara makarna pişirdim. 2 kilo da ıspanak yıkadım. Suya islaya islaya. Oturdum şimdi. Saat 9.30 gibi 1 tane elma yedim, midem bulanıyor yemek görünce.. Dünkü istaha bak bugünkü halime bak..Sabah da sancim vardı, sıcacık yataktan çıkmadan uyuyun uyan keyif yaptım. Ufaklık pek yaramazlık yapmamış şükür.

Selamlar bizim de tatil sonrası yoğunluk başladı ama şükür rutinime döndüm valla 3 günde olsa ipin ucu hemen kaçıyor. Kendi evinde olmayınca ne yediğin yemeğin saati belli ne yaptığın sporun :)
Aynen öyle bende öyle oldum evde olmayınca
Bi de regl gecikmiş resmen yeme canavarına dönmüştüm
diyete başladığımdan beri yemediğim kadar patates çikolata kurabiye yedim çok şükür ki artıyla gelmedim tek tesellim bu

Günaydın canım
Regl iştahı bambaşka birşey gerçekten ucuz atlatmak önemli sanırım , bende şimdi pırasa koydum ocağa .menülerimi toparlama vakti geldi geçiyor

Ve birde resmen su içmedim hiç ..
10 günde 2 litre anca olmuştur o kadar koşuşturmayla geçti ki sadece bitki çayları ve limonlu kaynar su içtim

şimdi sürahiye yaptım limonlu suyumu içip duruyorum ..

Son düzenleme:
Merhaba
63 kiloyum 1.57 boyum basenlerim var vucudum kare gibi hedefim 53 iki ay once spor yaptim bir ay, kilo vericegime aldim biraktim sadece diyetle sonuca ulasan insanlar var onlardan olmak icin listeme sagdik kaliyorum bu surecte destege ihtiyacim oldugundan diyet grubuna katilmak istedim 12.takim kaptaninin daveti uzerine geldim tesekkurler takim uyelerine basarilar umarim kilolarimizdan birlikte kurtuluruz

Aramıza hoşgeldin canım
Buralarda dolaşırsan Emin'im motive olup birde hesap verme duygusuyla çok daha dikkat ederek kısa sürede veririz kiloları

hoşgeldin cnm olur verirsin inşallah burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz yaş kaçtı bu arada evlimisin çocuk varmı

Hosgeldin canim, sadece sporda değil sadece diyette . İkisi birlikte paralel gidince veriliyor inanki

Merhaba
63 kiloyum 1.57 boyum basenlerim var vucudum kare gibi hedefim 53 iki ay once spor yaptim bir ay, kilo vericegime aldim biraktim sadece diyetle sonuca ulasan insanlar var onlardan olmak icin listeme sagdik kaliyorum bu surecte destege ihtiyacim oldugundan diyet grubuna katilmak istedim 12.takim kaptaninin daveti uzerine geldim tesekkurler takim uyelerine basarilar umarim kilolarimizdan birlikte kurtuluruz
Aramıza hoşgeldin canım
Buralarda dolaşırsan Emin'im motive olup birde hesap verme duygusuyla çok daha dikkat ederek kısa sürede veririz kiloları

Bende oyle dusunuyorum canim

Hoş geldin kuzum sefa getirdin ahh o basenler olmaz olsun bendede aynı dert ama gidecek inş hep beraber eriyecez onlar inatçıysa biz daha inatçıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…