- 7 Eylül 2017
- 224
- 507
- 18
Masallah canim cok pozitif enerjin varHoş geldin kuzum sefa getirdin ahh o basenler olmaz olsun bendede aynı dert ama gidecek inş hep beraber eriyecez onlar inatçıysa biz daha inatçıyız
Bugün senin yerine ben geçmişim deseneİnanmıycaksınız ama Öglen yemegimi yiyorum
Bugün erken kahvaltı yaptım acıktım kaptanım duyrulur bak Öglen yemaaaa yiyorum
Ben zatin bu takımın gülüyüm gıııııMasallah canim cok pozitif enerjin var
Yok ben bundan sonra eşimle kahvaltı yapıp yatıcam böyle iyi oluyormuşBugün senin yerine ben geçmişim desene
11 buçukta kahvaltı yaptım
hoşgeldin cnm inşallah hep beraber amacımıza ulaşırız önce 1.sayfada kurallar var onları okuyup kendini tanıtırsan seviniriz yaş boy kişlo evli bekar çocuk vsMerhaba
Araniza yeni katildim.COK HEYECANLIYIM.Insallah birlikte kilolarimizdan kurtuluruz.77-78 arasi kilodayim.Bu benim icin cok yuksek bir kilo.daha once diyet ve sporla 57 lere dusmustum.Tabi tekrar yemeye baslayinca kilo aldim.1 Ocak i kendime yeni bir hayatin baslangici olarak kabul ettim ve basladim.Herkese basarilar:)
bencede cnm iyi olurYok ben bundan sonra eşimle kahvaltı yapıp yatıcam böyle iyi oluyormuş
Temizliğimde bitti namazım duruyor sonrada makinayı boşaltıp yemek yapıcam akşama spor beni bekler
Tabi böyle iyi oluyor kız hem meto da erken çalışmaya başlıyorYok ben bundan sonra eşimle kahvaltı yapıp yatıcam böyle iyi oluyormuş
Temizliğimde bitti namazım duruyor sonrada makinayı boşaltıp yemek yapıcam akşama spor beni bekler
Aramıza hoşgeldinyas 26
boy164
kilo 78 diyelim cuma gunu net bir bildirim yapacagim.
bekarim
evdeyim calismiyorum
hedef kilo 55 56
Insallah canim insan tek basina olunca cabuk birakiyor ama boyle grup yarisma falan olunca azim oluyorAramıza hoşgeldin
canım aynı yaştaymışız
Emin'im gidecek kilocuklar
Günaydın 12.takımın nadide güzelleri
Çocuklar da bende
O kadar hastayız ki evin içi savaş alanı resmen ...çoçuklara güç bela bişiler yedirdim ama kendime hiç gücüm Yok...
Sadece uyumak istiyorum
günaydınlar herkese çok geçmiş olsun cnm bizde hala oğlanın ateşiyle uğraşıyoruz perişan olduk ben gece nöbet tutup uykusuz kalmaktan helak oldum
Kızlar çok geçmiş olsun
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz sefalar getirdiniz yeni kan yeni heyecan olun biz mezun olalum siz de ardımızcangelin inşallah
Dün arkadaştaydım ne güzel olmuşsun maşallah daha vermeler havada uçuştu
Son dönemde giden ikydi ama onlar dört beş sandı
Spor sguat mekik ip jillian jumping jack iyiki yapmışım
fit olmak çok güzel hele ki malum dönem yakın normalden şiş haldeyim
Bu önce anka kaptansonra 12. Takımın güzel kızlar ı ile oldu grup olarak sporu çoook ciddi tutuyoruz bu da harika
Öncelikle bir maşallah da ben diyorumKızlar çok geçmiş olsun
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz sefalar getirdiniz yeni kan yeni heyecan olun biz mezun olalum siz de ardımızcangelin inşallah
Dün arkadaştaydım ne güzel olmuşsun maşallah daha vermeler havada uçuştu
Son dönemde giden ikydi ama onlar dört beş sandı
Spor sguat mekik ip jillian jumping jack iyiki yapmışım
fit olmak çok güzel hele ki malum dönem yakın normalden şiş haldeyim
Bu önce anka kaptansonra 12. Takımın güzel kızlar ı ile oldu grup olarak sporu çoook ciddi tutuyoruz bu da harika
Hoş geldin canım bugün maşallah berektliyiz 3arkadaş geldi aramıza gelsin yeniler gitsin kilolar haydin bakim tekrar hoş geldiniz kızçelerimkizlar diyete ilk baslanildiginda hemen spor yapmayin diyorlar.ilk zamanlarda az yemeye alismak zor oldugu icin bir de ekstra enerji harcayinca cabuk pes edilebilir diye.O yuzden ben cuma spora baslayacagim.bu birkac gun sporsuz devam edecegim alisana kadar
canim ayni kilodayiz boyun kac benim boy 164.insallah veririz kilolari.kendime kislik mont bakarken hep yaslilarin aldigi buyuk bedenlere yonlendirilince tak etti.yaza super fizikle girecegiz inaniyorumMerhaba arkadaslar uzunca bir aradan sonra tekrar KK kilo verme grubunda, 78 kg ilehuzurlarinizdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?