Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Merhaba
Araniza yeni katildim.COK HEYECANLIYIM.Insallah birlikte kilolarimizdan kurtuluruz.77-78 arasi kilodayim.Bu benim icin cok yuksek bir kilo.daha once diyet ve sporla 57 lere dusmustum.Tabi tekrar yemeye baslayinca kilo aldim.1 Ocak i kendime yeni bir hayatin baslangici olarak kabul ettim ve basladim.Herkese basarilar:)

hoşgeldin cnm inşallah hep beraber amacımıza ulaşırız önce 1.sayfada kurallar var onları okuyup kendini tanıtırsan seviniriz yaş boy kişlo evli bekar çocuk vs

Günaydın 12.takımın nadide güzelleri

Çocuklar da bende
O kadar hastayız ki evin içi savaş alanı resmen ...çoçuklara güç bela bişiler yedirdim ama kendime hiç gücüm Yok...
Sadece uyumak istiyorum

günaydınlar herkese çok geçmiş olsun cnm bizde hala oğlanın ateşiyle uğraşıyoruz perişan olduk ben gece nöbet tutup uykusuz kalmaktan helak oldum

Kızlar çok geçmiş olsun

Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz sefalar getirdiniz yeni kan yeni heyecan olun biz mezun olalum siz de ardımızcangelin inşallah

Dün arkadaştaydım ne güzel olmuşsun maşallah daha vermeler havada uçuştu
Son dönemde giden ikydi ama onlar dört beş sandı
Spor sguat mekik ip jillian jumping jack iyiki yapmışım
fit olmak çok güzel hele ki malum dönem yakın normalden şiş haldeyim
Bu önce anka kaptan sonra 12. Takımın güzel kızları ile oldu grup olarak sporu çoook ciddi tutuyoruz bu da harika

kizlar diyete ilk baslanildiginda hemen spor yapmayin diyorlar.ilk zamanlarda az yemeye alismak zor oldugu icin bir de ekstra enerji harcayinca cabuk pes edilebilir diye.O yuzden ben cuma spora baslayacagim.bu birkac gun sporsuz devam edecegim alisana kadar

Zaten o aman bu halin cok iyi daha fazla verme yüzün çöker bla bla diyenler hep kıskançlıktan diyorlar..
Aynen devam arkadaşım...
Verdik veriyoruz vermeye de devam edeceğiz..

Öncelikle bir maşallah da ben diyorum
Nazarlardan korusun Allah . Aynı şekilde herkes bana da şok oldu memlekette daha bi motive oldum tabi
Aynen dediğin gibi
İnşallah hedefimize ulaşır mezun oluruz

Hoş geldin canım bugün maşallah berektliyiz 3arkadaş geldi aramıza gelsin yeniler gitsin kilolar haydin bakim tekrar hoş geldiniz kızçelerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…