hadi bakalım fit ol ondan sonrada hayırlı bir kısmet inşallahyas 26
boy164
kilo 78 diyelim cuma gunu net bir bildirim yapacagim.
bekarim
evdeyim calismiyorum
hedef kilo 55 56
Bizimki bu sefer kardeşinede bulaştırdı sabah ateşlendi öksürüyo doktora götürdüm onunda boğazları kötü olmuş macrol verdi ateşide vardı ateş düşürücü verdim. Biri bitmeden biri başladı. Okula ara verdik öğretmenine söyledim evde dinlensinlerEwet bizdede bademcikler surekli buyuk kizarik sis bizimkide anaokuluna gidiyor insallah yarin toparlar ates hala cikiyor
tekrar geçmiş olsun cnm ben bugün iş yerine getirdim muayeneye kulaklarıda kızarıkmış ateş hala var öksürükteBizimki bu sefer kardeşinede bulaştırdı sabah ateşlendi öksürüyo doktora götürdüm onunda boğazları kötü olmuş macrol verdi ateşide vardı ateş düşürücü verdim. Biri bitmeden biri başladı. Okula ara verdik öğretmenine söyledim evde dinlensinler
Sizede canımtekrar geçmiş olsun cnm ben bugün iş yerine getirdim muayeneye kulaklarıda kızarıkmış ateş hala var öksürükte
Gecmis olsu cnm guvendiginz bir cocuk doktoruna danisin baya sikinti yasiyorsunz cocukta sizde eziyet cekmeyin.benim annemin de yok cocukken almislar onunda cok iltihab oluyormus.kac yasinda benim kizimda bebekken oyleydi aldirmadik buyudukce azaldi bogaz hastaliklari simdi 6 yasindaArkadaşlar meraba nasılsınız. Bişey danışacağım. Oğlum eylülden beri 5 kez bademcik iltihabı geçirdi. Deposilin iğne 3 hafta korudu sadece hemen yine hastalandı. Terlese rüzgar esse azcık serin bişey içse hemen boğazları şişiyo iltihaplanıyo bademcikleri sürekli kusuyo rengi sapsarı oluyo 10 günde ancak düzeliyo. 3-5 gün iyi olup tekrar başlıyor. 2 doktor bademcikleri aldır dedi 2 tanesi aldırma deposilin vuralım 3 haftada 1 diyor. Sizce napayım bazı doktorlar aldır bazıları aldırma diyor. Napsamki
büyük oğlumdada aynı problem oldu ama onda geniz eti çok büyüktü uykuda nefesi duruyordu onun için ikisini birlite aldırdık ama ufaklıkta geniz eti problemi yok ve oyuzsdende tek bademcikleri aldırmak istemiyorum çünkü onlar kalkan görevi görüyor yoksa direkt akciğer e iniyor enfeksiyon ama karar senin cnmArkadaşlar meraba nasılsınız. Bişey danışacağım. Oğlum eylülden beri 5 kez bademcik iltihabı geçirdi. Deposilin iğne 3 hafta korudu sadece hemen yine hastalandı. Terlese rüzgar esse azcık serin bişey içse hemen boğazları şişiyo iltihaplanıyo bademcikleri sürekli kusuyo rengi sapsarı oluyo 10 günde ancak düzeliyo. 3-5 gün iyi olup tekrar başlıyor. 2 doktor bademcikleri aldır dedi 2 tanesi aldırma deposilin vuralım 3 haftada 1 diyor. Sizce napayım bazı doktorlar aldır bazıları aldırma diyor. Napsamki
benim direnci kırmıştı cnm inşallah sendede işe yararBu arada sabbah 8.30 da 3 gurma bir kase yogyrt yedim ciktim evden bu cuma listeye girmek icin calisiyorum duzenli kaptanimiza duyurulur.Valla tartida katki saglamak adina hurma diyetine basladimmmm haftasonu bitircemmmm hurma isini bakalim fauda edecek mi
salatası dışında bende hiç denemedim cnmKızçeler brokoliyle ne yemek yapa bilirim salatası hariç karnıbahar gibi yemegini yapsam olurmu hiç denemedim yada yaşlayıp yumurtayla karıştırıp omlet gibimi yapsam ne dersiniz
Ben çorbasını yaptım bir kere. En güzeli haşlayip sarımsaklı yoğurtla yenmesi...Kızçeler brokoliyle ne yemek yapa bilirim salatası hariç karnıbahar gibi yemegini yapsam olurmu hiç denemedim yada yaşlayıp yumurtayla karıştırıp omlet gibimi yapsam ne dersiniz
Nasıl yapıyorsunuz biraz bahseder misinizBu arada sabbah 8.30 da 3 gurma bir kase yogyrt yedim ciktim evden bu cuma listeye girmek icin calisiyorum duzenli kaptanimiza duyurulur.Valla tartida katki saglamak adina hurma diyetine basladimmmm haftasonu bitircemmmm hurma isini bakalim fauda edecek mi
Benim oğlumda 6 yaşında. 3 yaşından beri çekiyoruz. Geçen kış iyiydi hiç hastalanmadı evdeydik çünkü bu sene anaokuluyla başladı valla nefes aldırmıyor. Sürekli hasta. Bacaklarınada vuruyor. Suratı sapsarı oluyor. Kusuyor çok ağır geçiyor ve hemen üsteliyor. Deposilin dedi bir doktor ama bu sene korusa bile seneye o da etkisiz kalıyormuş asıl seneye ilkokulda tenefüslerde napıcazç çocuk işte illa çıkar oynar. Heralde seneye okula bile gidemez. 10 yaş gibi azalır diyorlar ama onca sene naparım hiç bilmiyorum. Millet sweat giyiiyo biz boğazlı kazak hemen üşüyo şişiyo. Kansızlıkta yapıyo kan ilaçlarımız var ama bir türlü antibiyotiği bitiripte başlayamadık devamlı hastayızGecmis olsu cnm guvendiginz bir cocuk doktoruna danisin baya sikinti yasiyorsunz cocukta sizde eziyet cekmeyin.benim annemin de yok cocukken almislar onunda cok iltihab oluyormus.kac yasinda benim kizimda bebekken oyleydi aldirmadik buyudukce azaldi bogaz hastaliklari simdi 6 yasinda
Peki bademcikler alınınca rahatladımı çocuk. Hastalıkları azaldımı. Bazı doktorlar aldırmayın savunma sistemi diyor bazıları hayır aldırın çocuğu çok hasta ediyorsa diyor. Ortak bir görüş yok. Bizim çocuk doktorumuz aldırma dedi ama üniversite kbb uzmanı aldır dedi. Aile hekimimizde aldır dedi hatta bunca sene neden bekledin eziyet ediyosun diye kızdı bana. Bendr geçer azalır sandım ama olmadı malesef. Sersemleştiriyorda çocuğu. Sınıftan bir çocuğunkini aldırmışlar zayıf cılız çocuk kilo almış rahatlamış tabiki hastalıkların sonu değil ama bademcik iltihabı olmuyo en azından. Ciğerlere inme mevzusunu kabul etmedi kbb uzmanı. Hastalıklar genelde bademcikte başlar bikaç gün sonra ciğerlere iner çocuklarda dedi o zaman bademciği olanlarda inmemesi lazım ama onlardada bronşit oluyor dedi. Bilmiyorum canım kafam çok karıştıbüyük oğlumdada aynı problem oldu ama onda geniz eti çok büyüktü uykuda nefesi duruyordu onun için ikisini birlite aldırdık ama ufaklıkta geniz eti problemi yok ve oyuzsdende tek bademcikleri aldırmak istemiyorum çünkü onlar kalkan görevi görüyor yoksa direkt akciğer e iniyor enfeksiyon ama karar senin cnm
Nacizane tavsiyem, bu dönem ameliyat etmezler zaten, yaza kadar deposilin yaptırıp yazın da ameliyat ettirmen.Benim oğlumda 6 yaşında. 3 yaşından beri çekiyoruz. Geçen kış iyiydi hiç hastalanmadı evdeydik çünkü bu sene anaokuluyla başladı valla nefes aldırmıyor. Sürekli hasta. Bacaklarınada vuruyor. Suratı sapsarı oluyor. Kusuyor çok ağır geçiyor ve hemen üsteliyor. Deposilin dedi bir doktor ama bu sene korusa bile seneye o da etkisiz kalıyormuş asıl seneye ilkokulda tenefüslerde napıcazç çocuk işte illa çıkar oynar. Heralde seneye okula bile gidemez. 10 yaş gibi azalır diyorlar ama onca sene naparım hiç bilmiyorum. Millet sweat giyiiyo biz boğazlı kazak hemen üşüyo şişiyo. Kansızlıkta yapıyo kan ilaçlarımız var ama bir türlü antibiyotiği bitiripte başlayamadık devamlı hastayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?