Eşim hayatta agzına sürmez benim için sorun yokta sarımsak yemiyo yememede kızıyo hemen anlıyoBen çorbasını yaptım bir kere. En güzeli haşlayip sarımsaklı yoğurtla yenmesi...
Tama sağol canım deposilinden nefret ediyor hatta deposilin olmayayım diye bademciklerini kendisi aldırmak istiyor. 6 yaşına girdi hiç azalmadı üstelik zayıflatıp sersemleştiriyor suratı sapsarı hep uyuyoNacizane tavsiyem, bu dönem ameliyat etmezler zaten, yaza kadar deposilin yaptırıp yazın da ameliyat ettirmen.
neden peki ya çok da istikrarlısın normalde.ama şuanki artı adettendir ona takılmaDöndüğüne sevindim arkadaşım. Ben bıraktığın yerdeyim. Ne ileri ne geri. Hatta bu sabah adet oldum sancı, sinir, + kilo ne ararsan var.
Hastalık belirtileri geçse de bir süre nekahat dönemidir. Sık tekrarlıyor diyorsun. Ameliyat geçirecek ve anestezi alacak. Doktorlar öneriyorsa hemen bile yapılabilir. Ama enfeksiyon devam ederken ellemezler.Tama sağol canım deposilinden nefret ediyor hatta deposilin olmayayım diye bademciklerini kendisi aldırmak istiyor. 6 yaşına girdi hiç azalmadı üstelik zayıflatıp sersemleştiriyor suratı sapsarı hep uyuyo
Zamanla alışır benimkide öyleydi baktı başa çıkamıyo bıraktı peşiniKizlar esim isten gelince teli elime alamiyorum kiskaniyor ben yediklerimi ve aksam yiyiceklerimi simdi yazsam olur mu
Kendi de almıyorsa sorun yok. Yediklerin planlı ise yazabilirsin.Kizlar esim isten gelince teli elime alamiyorum kiskaniyor ben yediklerimi ve aksam yiyiceklerimi simdi yazsam olur mu
Temizlik yaptım yemek yaptım az popomu yere koydum dinleniyorum spor akşamaişi gücü bitirdim duş aldım çıktım.yürüyüş yapayım dedim oğlanın fazla yatmicağını düşündüğümden yapamadım.yarın inşallah.kayınvalidem geldi gitti bu saat oldu.sizde ne var ne yok kızlar.paketim yenilensin daha sık yazıcam
haşla yoğurtla yeKızçeler brokoliyle ne yemek yapa bilirim salatası hariç karnıbahar gibi yemegini yapsam olurmu hiç denemedim yada yaşlayıp yumurtayla karıştırıp omlet gibimi yapsam ne dersiniz
Yemegini yaptım eşime çocuklara kendimede yogurtlıycam akşama kuzumhaşla yoğurtla ye
canim brokoliyi karnabahar gibi pulbiberli salcali cok cok az su ile pisir cok guzel oluyor yanina da yogurtKızçeler brokoliyle ne yemek yapa bilirim salatası hariç karnıbahar gibi yemegini yapsam olurmu hiç denemedim yada yaşlayıp yumurtayla karıştırıp omlet gibimi yapsam ne dersiniz
cok erken degil mi dayanabiliyor musun?aclik krizi falan olmuyor mu?ben en son 19.00 da yiyip birakiyorum.buna ragmen cok zor geciyorBende yemeğimi yedim bunu akşam yemeği sayiyorum günü kapatirim artik Yeşilçay hibiskus form cay böyle gider akşama
Yaptım kuzum soganla havuç patates de koydum tadına bakmadım ama yediler tşk ederimcanim brokoliyi karnabahar gibi pulbiberli salcali cok cok az su ile pisir cok guzel oluyor yanina da yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?