Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Nacizane tavsiyem, bu dönem ameliyat etmezler zaten, yaza kadar deposilin yaptırıp yazın da ameliyat ettirmen.
Tama sağol canım deposilinden nefret ediyor hatta deposilin olmayayım diye bademciklerini kendisi aldırmak istiyor. 6 yaşına girdi hiç azalmadı üstelik zayıflatıp sersemleştiriyor suratı sapsarı hep uyuyo

işi gücü bitirdim duş aldım çıktım.yürüyüş yapayım dedim oğlanın fazla yatmicağını düşündüğümden yapamadım.yarın inşallah.kayınvalidem geldi gitti bu saat oldu.sizde ne var ne yok kızlar.paketim yenilensin daha sık yazıcam

Tama sağol canım deposilinden nefret ediyor hatta deposilin olmayayım diye bademciklerini kendisi aldırmak istiyor. 6 yaşına girdi hiç azalmadı üstelik zayıflatıp sersemleştiriyor suratı sapsarı hep uyuyo
Hastalık belirtileri geçse de bir süre nekahat dönemidir. Sık tekrarlıyor diyorsun. Ameliyat geçirecek ve anestezi alacak. Doktorlar öneriyorsa hemen bile yapılabilir. Ama enfeksiyon devam ederken ellemezler.

Temizlik yaptım yemek yaptım az popomu yere koydum dinleniyorum spor akşama

8.00 bir cay bardagi mandalina suyu (nezleyim) bir yumurta yesillik iki dilim ekmek 3 aci biber
14.00 bir kase kiymali kapuska bir kase ispanak
16.00 bir muz bir bardak tarcinli sut
18.00 manti bir kasik bir kase kavrulmus kiyma bir dilim ekmek yogurt bir kucuk kase
20.bir bardak tarcinli sut

Bir bucuk litre su ictim yatana kadar ikiye tamamlicam
Esimin kurali var arama olmadigi surece esim evdeyken ikimizde telefona bakmiyoruz yarin gorusmek uzere kizlar

Sabah kahvaltım saat 07.30
2dilşm çavdar ekmegi
1küp peynir
2tane zeytin
1tk bal

Öglen yemegi saat. 13.30
1kase çorba
1tabak ıspanak
1kase yogurt
2dilim ekmek

Akşam yemegi saat 17.00
1kase çorba
3kaşık makarna
2tane yogurtlu brokoli
1kase yogurt
Salata

2litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…