- 2 Ocak 2018
- 153
- 392
- 18
oda sirt yaglari eridgi icin daha cok belli oluyor.ama olsun kilolar gitsinde onlara bir care bulunur canim:)Göğüs dışında hiç sarkmam Yok ama göğüsler de biraz değişim oldu maalesef
Teşekkür ederim benimde direnc kilom 62 61 gerçi o rakama baya var ama o dönem de böyle birşey denemeliyim sanirim yıllardır diyet yaparim 61 de kilo gitmez ve ben pes ederim inşallah bu sene 6 li son sene olurda artik bende 5 lerde takılırım3 ogun ogunlerde sadece hurma ve yogurt yiyorsun bol su yesil cau da icebilirsn fakat ben 3 ogun yapamiycam 2 ogun sabah ogle yapicam aksama sadece 1pors sebze yemegi yicem.cok yorum okudum 1 haftada en az 2 en cok 7 kilo verenler var hurmanin tok tutma ve gobek bolgesi yaglari eritme ozelligi varmis bakalim haftasonuna kadar yapicammm normalde 7 gun yapiliyor ama 5 yapicam(ogunlerde 7 hurma yiyorsun sabah cok geldi 3 yedim)
vavvvvvvvv2 ocak spor ve su listesi
1.glstn99
300 twister 60 puan
15 dakija hiit cardio 60 puan
30 mekik 30 puan
200 squat 200 puan
300 bacak hareketi 60 puan
Toplam 410 puan
2 lt su
Ben 3hurmayla kalmamki hepsini yerim o diyet bana göre Dell beni yoldan çıkarır3 ogun ogunlerde sadece hurma ve yogurt yiyorsun bol su yesil cau da icebilirsn fakat ben 3 ogun yapamiycam 2 ogun sabah ogle yapicam aksama sadece 1pors sebze yemegi yicem.cok yorum okudum 1 haftada en az 2 en cok 7 kilo verenler var hurmanin tok tutma ve gobek bolgesi yaglari eritme ozelligi varmis bakalim haftasonuna kadar yapicammm normalde 7 gun yapiliyor ama 5 yapicam(ogunlerde 7 hurma yiyorsun sabah cok geldi 3 yedim)
3 hurma degil cnm 7 hurma her ogun gunluk 21 e tamamliyorsun sayi onemli merak etme cnm seni tikiyorBen 3hurmayla kalmamki hepsini yerim o diyet bana göre Dell beni yoldan çıkarır
Tam benlikmiş ama ben tek ögün de 21yesem olmamı3 hurma degil cnm 7 hurma her ogun gunluk 21 e tamamliyorsun sayi onemli merak etme cnm seni tikiyor
kac kilosun canim boy kacTeşekkür ederim benimde direnc kilom 62 61 gerçi o rakama baya var ama o dönem de böyle birşey denemeliyim sanirim yıllardır diyet yaparim 61 de kilo gitmez ve ben pes ederim inşallah bu sene 6 li son sene olurda artik bende 5 lerde takılırım
Bende yapim mmm yada birlikte yapalım haftaya pazartesi başlayalım olarmıBeni hic zorlamayan kurlerden biri
Olurrr tabi seve seveBende yapim mmm yada birlikte yapalım haftaya pazartesi başlayalım olarmı
Kız ben o kürü unutuyom kaç gündür yaptıgım yok seni gaza getirdim kendim yapmadım hakkını helal et vallaIncir zeytin kuru kalir ozaman cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?